icon

Aký je váš názor na happy meal?

jarka721
5. máj 2013

kočeny aký máte názor na happy meal od mc donalds? 🙂 chutí vašim deťom? 🙂 zjedia ho celý? 🙂 🙂 😉

Strana
z4
mauzi
5. máj 2013

všetko je to GRC.... nejem to ja a nikdy to nedám ani svojmu dieťaťu

nikolet_89
5. máj 2013

myslim si, ze to chuti detom ja osobne za mc´donalds niesom pravidelne, ale raz za cas preco nie ? ked bude mat dcerka 5-6rokov urcite ju vezmem naco je dobre deti izolovat od fast foodov, ked je ich plno a tak ci tak si daju, ci s nami, alebo bez nas...

mmisenka
5. máj 2013

😕 😕 😕

pepa10
5. máj 2013

Z Mc donaldu ani omrvinku. Len tak pre zaujimavost vygooglit testy o mc donald food. Napr hranolky, zemle atd. ... Aj po x mesiacoch vyzeraju hranolky a "hambace" ako by boli cerstvo kupovane. Tym nechcem nikoho urazat, je na kazdom rodicovi, co svojmu dietatu povoli konzumovat, ale ja uprednostnujem domacu kuchynu ;)

zapka21
Odpoveď bola odstránená
iinuska
5. máj 2013

McD tak raz za pol roka

kvojtanikova
5. máj 2013

aj my chodime na happy meal raz za cas - dame si to 2x (raz hamburger, hranolky, Cola, raz salat, hranolky, nugetky, mlieko) a pekne si to podelime. Ja si dam zeleninovy salat, deti zbastia hranolky s nugetkami + mlieko, stary si da hamburger a Colu. Deti maju dve nove hracky a my prijemny olovrant/veceru za sebou. Netvrdim, ze sa z toho nejako najeme, ale keby to malo cele zjest dieta, urcite by malo dost. Tiez nie som zastancom fast-foodu kazdy den, ale raz za cas, no co sa uz len moze stat. Deti maju zazitok a my nemusime varit.

sedmokravka
5. máj 2013

mcdonald... to niekto vola zemla?? moj skromny nazor, nebite ma, radsej uz KFC ked uz. aj ked som pocula ze na SK zatvaraju pomaly vsade, neviem preco. mcdonald mi pride moc priehladny. usmievavy, tancujuci saso, ktory ma prilakat k jedlu, ja som myslela, ze samo jedlo ma prilakat 😉 nam osobne sa to jest neda. ale budis, same to tu pisete, mate aspon hracky 😀 hranolky vydrzia dlhsie ako tie hracky 😀 @kvojtanikova no ved to ze maju zazitok, a dalej? 😀

koniarova
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.h
5. máj 2013

nechutí mu 🙂 ani hranolky nikdy som neriešila zákaz hranoliek a veru nikdy sa ich neprejedol 🙂 z MC donaldu Jurko zje jedine MC wrap grilovaný , aj to bez mäsa 🙂 Pred hranolkami mi dá prednosť ryži a verím tomu , že to je výsledok toho, že nemal zakazované 🙂 takže raz za čas prečo nie 😀

katkatt
5. máj 2013

Moj manzel ako student brigadoval v mekaci v nemecku a odvtedy sa nemoze na McD pozriet ani zvonka, nieto este nieco odtial zjest...

traktor
5. máj 2013

preco prave Happy meal ?tvojim chuti?nechuti?i si tam zamestnana a robis prieskum?..ok..je to tvoja otazka, nie moja..detom a aj nam zväcsa najviac chuti to co je nezdrave , co si budeme hovorit, a je len na nas ustriehnut tu spravnu mieru......ja sa k strave staviam takto..nezakazujem, ale neprehanam, nevyhladavam, ale obcas sa stane.. 😉

carodejnica
5. máj 2013

Nie. McDonald ignorujem.

sasenkah
5. máj 2013

Občas zajdeme, ale malu z celého Happy mealu zaujíma len hračka a mliecko 🙂

7511
5. máj 2013

Ja si dam,alelen ked uz nie je ima moznost a "umieram" od hladu....malemu nie

zuzanockamt
5. máj 2013

vobec tam nechodim - ani sama a ani s dietatom, ked uz, tak mame v meste iny podnik, kde uz roky chodime na hranolky, nedavno sme dali ochutnat prvykrat aj nasmu synovi ... ale ideme tam mozno raz-dvakrat do roka

stardust
5. máj 2013

@pepa10 aj ten domaci najbiohamburger zostane takmer neporuseny, ked ho VYSUSIS. Treba trochu porozmyslat nad tym, co vidis 😉 😉 😝 😀

monika15
5. máj 2013

ja v tom nic zle nevidim, raz za cas ked ideme na vylet.... v pohode mu kupim, zemiaky zje a namiesto burgera mu vyberiem wrap a k tomu jogort a orange juice sorry... aboslutne nic zle...... 🙂)))

brumka
5. máj 2013

mi sme boli ray v yivote v mckaci no hroya, ani jeden y nas sa nenajedol a neechali sme tam kopu prachou. radcej skocime v sobotu na cigansku a je to maso a yemla so yeleninou, alebo niekam na fornety a etse radcej niekam na pizzu

zuzkat1
5. máj 2013

Malej kupujem tie kuracie nugety ine nie tie ma rada, ale ma 3 a stvrt roka a nezje vsetko ani zdaleka ani doma.

stellamaris
5. máj 2013

ani do mcdonaldu nechodime,uz dlhsie a odkedy viem,z coho tie hamburgery a nugety robia,nikdy viac.....radsej urobim domace burgery a nugety,tie nam chutia lepsie 😉 a dietatu nedam burger zjest,su zdrave jedla vhodnejsie pre dieta......je mi zle z matiek a luto ich deti,ktore rocnemu drobcovi davaju jest nieco z mcdonaldu:(

mircalla
5. máj 2013

Mekac nejem ani ja.....vobec mi to nechuti a to radsej nechcem rozmyslat o kvalite....

lejlla
5. máj 2013

Teraz pojdeme ale len koli hracke tej ovecke...inak by som tam nezjedla ja a nie este drobec.robi mi tam kamoska tak preto...

wena
5. máj 2013

Uff, v živote by som toto deťom nedala. Takéto veci nejedávam ani ja, nieže ešte dieťa.

Nikoho neodsudzujem, ale mne je strašne ľúto tých detí...minule sme tam boli s partnerom na kávu a koláč (to jediné mi tam chutí 😀 ) a vedľa taká mamička napchala do asi 2-ročného dieťatka CELÝ happy meal.
Až nám prišlo zle.... 😒

adulla2
5. máj 2013

My ho tiež nejako extra nevyhľadávame, tak max raz za pol roka, deti tam chodia radi, lebo sa tam zahrajú, kupujeme happy meal, deťom ide iba a tú hračku, hranolky a hamburgery im vôbec nechutia, všetko väčšinou zjem ja, manžel si dá maximálne hranolky. Čiže tam vlastne ideme len kvôli šmýklavke a hračke 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
ustrachana
5. máj 2013

Kolko neg nazorov a ked tam clovek pride ma problem najst miesto na sedenie 😀

maznacik007
5. máj 2013

Do mekaca chodime .... nie nejako extra casto ale raz dva krat do mesiaca cca ideme ... mne osobne vyhovuje ze je to children friendly viem co tam dostanem a co mam cakat, su tam stabilne postupy pripravy jedla ... a detom z toho nebolo zatial nikdy zle, co sa neda povedat o jedle v niektorych inych restikach ..
ak ideme napr. na kontrolu po lekaroch do BA tak idem s nimi jest do Meka lebo restiku proste maly nezvladne ... a hadam mu nebudem kupovat nejaky grc v bufete na kramaroch
a da sa tam nakombinovat to jedlo aj celkom ok ... ked si da do happy mealu zahradny salat namiesto hranolkov alebo ovocny poharik ..

inak tiez som prekvapena samymi neg. nazormi vzhladom na to ze je tam dost plno vzdy ked tam prideme

anjelik2509
5. máj 2013

ja som mala asi pred dvoma rokmi hamburger z mc donalds (po veeeeľmi dlhej dobe asi prvý raz) a poviem vám, tak zle mi už dlho nebolo (nie žeby som ho zožrala z chuti, alebo tak) jednoducho mi niečo z toho nesadlo a mám doteraz silný pocit, že tá majonéza...Odvtedy mekáč nechcem ani vidieť a žeby som niečo od nich dala mojej malej???? V živote nikdy!!!!!! Hranolky jej dokážem urobiť aj z našich domácich zemiačkov a o 100 % lepšie ako tie ich hnusotiny, domáci hamburger som sa naučila tiež robiť (síce malá také veci nepapá, ale manželovi chutí)...Takže, nie...

ikke
5. máj 2013

moj manzel nedavno kdesi nasiel fotku 14-rocneho hamburgru od tejto spolocnosti, ktory nebol skladovany v chladnicke. vyzeral ako cerstvy... 😝 😀
http://brekend.nl/2013/04/25/geloof-het-of-niet...
http://www.funzine.nl/2013/04/hamburger-van-14-...
a aj po slovensky
http://www.pluska.sk/magazin/zaujimavosti/zauji...

a tu happy meal v "premene" pocas pol roka - na konci clanku
http://plazilla.com/hamburgers-en-houdbaarheid-...

tak teda dobru chut 😀

Strana
z4