Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Holky prosim poradte vytahla sem si veprove a chtela bych ho podusit a udelat okurkovou omacku poradite mi nekdo jak vy delate tuto namku? Dekuji 😉
ahojte ja dnes varím krémovú cesnačku a cestoviny s paradajkovou omáčkou s mletým a a sójovým mäskom
u nás dnes halušky s tvarohom
@inffinity robim aj so smotanou aj na cervenej paprike,
obe viarianty:
podusit na cibulke maso nakrajane na rezance, (na paprikovu verziu pridat cervenu mletu papriku) osolit, okorenit a pridat nadrobno nakrajane kysle uhorky, priliat vodu adusit do makka, potom uz len chutnat ak je malo kysle pridavam este stavu z uhoriek
na smotanovu verziu, ked je maso uz makke pridavam spotanu, slahackovu pouzivam, ale mozes aj kyslu, pridas si do nej trochu stavy aby sa ti teplota vyrovnala, das do masa a kym nevrie a zda sa ti to cele malo kysle, pridas stavu z uhoriek, tak aby sa ti slahacka nesekla...
paprikovu veriu jedavame so zemiakmi, smotanovu s ryzou..
dnes nic je post 😉 pre muza a maleho spenatova polievka zo vcera a cestoviny s tuniakom 😉
ryba pangas a zemiaky
pekný sviatočný dník, dnes varím špenátová krémová polievka s opečenými kúskami chlebíka, dusené plátky šťuky na masle,netradične pečený pangasius podľa tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/pecena-ryba/25..., zemiakový šalát 😉 toto všetko je už hotové, ale naplánovala som si toho na dnes dosť - takže pokračujem idem robiť vaječnú tlačenku aspoň z dvoch dávok robievam, jednu dávku dávam do srnčieho chrbta a druhú do formy na muffinky, idem vyskúšať tú veľkonočnú hrudku, tak dúfam, že sa mi podarí 😉 ďalej veľkonočná pečka je na pláne a zákusky - Kardinál rezy, Štolverkové rezy a Kokosové rezy 😉 tak utekám, aby som stíhala dnes všetko dorobiť, 😉
ahojte
ja som dnes upiekla bananovu roladu a metrovy kolac a idem robit este banany v cokolade a ja som skonicla s peecenim ☹
dnes : guľášová polievka a lángoše s tatarkou , kečupom , cesnakom a uhorkami . Cesto na langoše som našla tu na bazáriku a sú dobré . Len som si dala polovičnú dávku . A celkovo veľa krát nájdem inšpiráciu tu na koníku .
ja robim vysmazany karfiol - asi tak polovica budu len cele ruzicky a z polovicky spravim placicky a k tomu bud zemiakova kasa alebo pecene zemiaky...
my dnes: polievka so strukovej fazuľky,šišky a ešte sa ide robiť tiramisu a domáci chren
fitness polievka a palacinky
nase velkonocne menu, o ktorom este zvysok rodiny netusi...:
dnes a zajtra: cestoviny s omackou (paradajkovo-zeleninovou a syrom), ked uz je ten post
nedela: luxusne spanielske vtacky z telaciny, pre vegetariana rozbalene spanielske vtacky z tofu, pecene zemiaky a ryza alebo kuskus, hlavkovo-redkovkovy salat, jahodove tiramisu (alebo mozno jahodovo-tvarohova torta)
pondelok: dojedacky, pripadne pizza
peciem kokosovo-limetkovy kolac v tvare barana a zajaca, v mrazaku mame zmrzlinu a pre necakane navstevy este tusim aj nejaku tortu z ikea 😅
nielen jedlom je clovek cez sviatky zivy... 😉
dnes šošovicová polievka, cesnakový posúch- my dospeláci sme si dali k nemu aj miešaný zeleninový šalát so syrom a deti len kečup 🙂
manžel bude mať vyprážaný syr so zemiakmi, a ja rybu na masle so zemiakmi....
Ahojte, my dnes máme rybie prsty, zemiakové pyré a šošovicovú polievočku s dubákmi...
Zajtra pečené kuriatko, ryža a nejaký zákusok...
dnes pangas zo zemiakovou kasou/robil mm/, ja som robila hrudku a piekla medovy kremes a metrovy kolac 😵 a uz nevladzem, doteraz som umyvala riad 😝 😝
lososa so svedskou smotanovou omackou, opekane zamiaky a parena zelenina/mrkva, hrasok, cuketa.Polievka kremova brokolicova s opekanym chlebom.
@katushka16 prosím ťa ako robíš tiramisu?
@abriela ja poznám griláž bez burizonov a bez salka🙂
@luciferova Tak s tým maslom je to pravda, keď je v akcí tak ho kupujeme. 🙂

my od včera špenát, zemiakoví kaša, vajce 🙂 a na večeru encián zapečený v lístkovom ceste http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38027