icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

iinuska
19. apr 2012

francuzske zemiaky, zeleninovy salatik a zajtra dorobim paradajkovu polievku so syrom

happy8051
19. apr 2012

kocky, niektora z vas tu davala raz link na zapekaneho pangasa so sunkou a syrom, neviete aky to bol presne recept? zajtra by som chcela spravit

danielaj
20. apr 2012

dobré ránko, dnes dojeme rascovú polievku s vajíčkom a haluškami, granadír, čerstvý hlávkový šalát z vlastnej záhradky-prvý krát v tomto roku 😉

lydia22
20. apr 2012

Bryndzove halušky

elka74
20. apr 2012

kyslá fazuľová polievka, lievance s džemom, nutelou.. čo komu chutí a páni dojedajú segedín zo včera 🙂

irsina83
20. apr 2012

polievka zo vcera a pecene kuracie stehna s ryzou a kompotikom. A este ostala aj vcerajsia domaca pizza.

happy8051
20. apr 2012

dnes bude hraskova polievka s pismenkami, rybie filety s lecom, ryza, zemiaky

mimi21mimi
20. apr 2012

Ja dnes asi spravím tu polovnicku specialitu bez diviny, na kt. tu bol kedysi recept, s knedlou a polievku ? Musim si vziat inspiraciu, ked popisete toho viac 🙂

firstbaby
20. apr 2012

Dobre ranko, nejak to tak vyslo, za ani vcera, ani dnes varit nemusim, lebo sme u maminy a tam spolu kuchtime, ja som len asistent pri vareni a zajtra sme pozvani ku kamoske na obed, jej mala ma narodeninovu party, takze 3 dni mi je sveta zit 😀

firstbaby
20. apr 2012

@happy8051 ahoj, ja som predvcerom na veceru robila tohto pangasa, este som tam na vrch do pekaca dala porascovane zemiaky na kruzky a vsetkym nam to velmi chutilo a je to super jednoduche a rychle 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25276

nelynka18
20. apr 2012

tak mam doma synatora a na jeho zelenie sulance s makom a ja dojedam stale tu bryndzovu polievku 😀 a zajtra sa chystam vyprazanu alijassku tresku so zemiakovym salatom ale neakym inym ako robievam musim poobzerat recepty 🙂

mimi21mimi
20. apr 2012

Neviete mi poradit nejaku polievku, do ktorej idu sojove vlocky? Na nete sa mi nedari nic moc najst.

libka1
20. apr 2012

kuracie pecienky na cibulke, ryza, kapustovy salat

zuziq
20. apr 2012

dnes kapustova polievocka a palacinky 😵 a teda mam co robit, kedze sme u nasich, tak robim palacinky pre 5 dospelych a nasho maleho, uf 😀 zeby trojita davka? 😕

zuziq
20. apr 2012

@mimi21mimi a co tak taku rychlu zeleninkovu? oprazit vlocky, pridat vegetu, struhanu zeleninku, zaliat vodou, pripadne pridat bujon a hotovo 😉

mimi21mimi
20. apr 2012

@zuziq Dakujem 🙂)) To bude fakt rychlovka, super 🙂
Vlocky som nikdy nerobila, varia sa kratko?

zuziq
20. apr 2012

@mimi21mimi no sojove veru nepoznam, ale podla mna to je ako klasicke, ze staci ich aj zaliat vodou. Urcite sa rychlo urobia, zeleninka aj tak bude chvilu trvat kym sa uvari, preto lepsie ju nastruhat, nech sa rychlejsie uvari

katkas1
20. apr 2012

no kedze som sa vcera poobede vratila so synom z nemocnice tak som si u svokri nabrala fazulovu polievku a mame dnes pokoj od varenia 🙂

kibuk
20. apr 2012

ahojte
dnes francuzke zemiaky,uhorka alebo cvikla 🙂

veronika1417
20. apr 2012

@luciferova jasan ale uz som davala ten link hadam milionkrat 😀 lebo je to moj naj naj kolacik s najednoduchejsou pripravou aka existuje 😀 😀 😀 😀 http://www.toprecepty.cz/recept/26137-vlacny-am...

veronika1417
20. apr 2012

@firstbaby kam si dala tie zemiaciky? na tu rybku? ja by som to chcela dnes vyksusat 😉

lululka555
20. apr 2012

ahojte 🙂 my sme tento tyzden boli bez polievky, takze dnes varim dve: kyslu sampinonovu a zeleninovu s mrvenickou a druhe budu perky plnene slivkovy lekvarom a posypane oprazenou struhankou...vsetkeho urobim viac,aby zostalo aj na zajtra a tam padom ideme smer shopiiiiiii 😀

drobik1
20. apr 2012

ahojte..my dnes spenatova polievka a palacinky... 🙂

lyongirl
20. apr 2012

Ahojte, my dnes morčacie masko na kocky a hráškom a baby mrkvičkou + ryža

kralicica
20. apr 2012

MY DNES bravcove stehno 7 korenín s ryžou

kacickah
20. apr 2012

obalované stehienka a krídelká k tomu na pol ryža a americké zemiaky a polievka netuším ešte aká... 😀 ..

daniella_vivien
20. apr 2012

zapecene rybie file v syrovej omacke a brokolociva polievka...

zklimekova
20. apr 2012

rybka na masle a varené zemiaky 🙂

riana12
20. apr 2012

sosovicova mliecna polievka a domaca pizza

abriela
20. apr 2012

Kočky ČO ROBIEVATE k ŠPENATU???
Drahemu robim na veceru - polotovar spenat so smotanou a vraj v praci k tomu mavaju dake syrove fasirky. Co k tomu jedave, robite vy? 😨 Ja spenat nejem.