Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja som dnes robila zapekané tofu s cuketou a so syrom, k tomu zelenina.
A teraz ku káve domácu čokoládovú zmrzlinu s flambovanými pomarančmi
dnes vývar z bravčových kost so zeleninou a slížikmi, kuriatko pečené s koreňovou zeleninou, na žiadosť staršej dcéry opäť pizza rezne, aj keď boli pred 2. týždňami 😅 , ryža, hranolky, hlávkový šalát s reďkovkami 😉
včera vyprážaný syr, zemiaky na masle, ľadový šalát 🙂 dnes polievka z kostí, pečené mäsko so zemiakmi a cibuľkou 😵
Chrenová omáčka, zapekaná údená krkovička, knedlík
Pre Vikinku zemiaková kaša, mrkvová omáčka, mleté mäsko
Dnes sme mali paprikáš zo včera no a zajtra to budú zrejme tvarohové rezance 🙂
a už sa chladí 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25204
segedinsky
@adelaida33 mnam,ten milujem 🙂
Kapustnica 😀 a vdaka lululke paela 😉
Baby co rychle uvarit na obed? poobede idem do roboty
@adelaida33 Mńam, si mi chúťky narobila, ja ho zbožňujem 😉 musím ho tiež najbližšie urobiť, veru dávno sme ho nemali 😒
@abriela tak nech vam chutiiii 😀
@lululka555 mňam..vyzerá super 🙂
...náš dnešný obedík slepačia polievka s rezancami, kuracie rezne a zemiaková kaša aja som dnes nemala na masko chuť tak aj vyprážaný syr a zemiaky 🙂
Tak na dnesny slavnostny nedelny obed bola pizza 😀 kedze moji chlapi ju vsetci zboznuju. Sa po nej zaprasilo. Nabuduce uz budem musiet zamiesit cesto na dva plechy 😕 . Som prave dovarila na pondelok a utorok, takze bude hraskova polievka s haluskami a knedlo, vepro, zelo. Upiekla som aj pecenovu plnku s mandlami, lebo sa mi strasne ziada. No a este musel byt aj kolac, takze sypany jablkovy. Najblizsie varim az v utorok vecer. 😅
ahojte my dnes slepacia polievka s rezancami a pecene kuriatko s ryzou a uhorkovym salatikom... 🙂 ako dezert dnes bola zmrzlina vanilkova so slahackou a broskynami.. 😀
@lululka555 že ja som sem nakukla takto na večer 😉 takú mňamku od Teba som tu našla 🙂 idem rýchlo do spinkáčov, lebo budem niečo sladké hľadať v komore 😀
polievka s kuracích drobkov, zeleninou a rezancami, tarhoňa a restovaná morčacia pečeň, kapustový šalát a deti kompót 🙂
ahojte
polievočka ešte šošovicova a teraz varím bravčove na šampionoch a ryža 🙂
dobre ranko... 🙂 my dojedame zo vcera 🙂
tak my sme včera varili samozrejme klasickú nedeľnú polievku a prírodný bravčový rezeň z ryžou a mrkvovým šalátom 🙂 a dnes dojedáme...
Ahojte, dnes pečené kuracie stehná, hranolky, hruškový kompót a juhoslovanský krémeš 😉 .
polievka zo stavela, gulky zo sojovej drte v par. omacke, vecer manzelovi fasirky a zemiaky na cibulke
polievocka slizikova od vcera a francuzske zemiaky
u nas su dnes spagety s rukolou a parmezanom a paradajkova polievka / a pre maleho telacie masko so zemiackami a tekvicou/ 😀
Ahojte kocky,
chcem dnes varit sosovicovu polievku na sladkokyslo, ale zistila som, ze nemam smotanu na varenie a uz sa mi nechce ist do obchodu. Myslite, ze mozem dat aj mlieko?
A este vam chcem poprosit, nemate nejake tipy na take mini party papanie, jednohubky, nic narocne, skor rychle? Ideme so susedmi v sobotu posediet a trosku oslavit mm narodky, tak chcem nieco ine prichystat, nez len syry, olivy, a pod.
Dakujem 🙂
@maculik Ja robim bezne len s mliekom a je to v pohode chutovo 🙂

my dnes zapekana brokolica a rezne so sunkou a syrom tiez zapekane +ryza a babovka