icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jajuska1411
22. apr 2012

my dnes zapekana brokolica a rezne so sunkou a syrom tiez zapekane +ryza a babovka

mia258
22. apr 2012

Ja som dnes robila zapekané tofu s cuketou a so syrom, k tomu zelenina.
A teraz ku káve domácu čokoládovú zmrzlinu s flambovanými pomarančmi

danielaj
22. apr 2012

dnes vývar z bravčových kost so zeleninou a slížikmi, kuriatko pečené s koreňovou zeleninou, na žiadosť staršej dcéry opäť pizza rezne, aj keď boli pred 2. týždňami 😅 , ryža, hranolky, hlávkový šalát s reďkovkami 😉

a2303
22. apr 2012

včera vyprážaný syr, zemiaky na masle, ľadový šalát 🙂 dnes polievka z kostí, pečené mäsko so zemiakmi a cibuľkou 😵

tosomja
22. apr 2012

Chrenová omáčka, zapekaná údená krkovička, knedlík
Pre Vikinku zemiaková kaša, mrkvová omáčka, mleté mäsko

lussy23
22. apr 2012

@happy8051 vyzerá to chutne🙂

levandullka
22. apr 2012

Dnes sme mali paprikáš zo včera no a zajtra to budú zrejme tvarohové rezance 🙂

adelaida33
22. apr 2012
eva7780
22. apr 2012

segedinsky

lululka555
22. apr 2012

@adelaida33 mnam,ten milujem 🙂

abriela
22. apr 2012

Kapustnica 😀 a vdaka lululke paela 😉

lubka89
22. apr 2012

Baby co rychle uvarit na obed? poobede idem do roboty

danielaj
22. apr 2012

@adelaida33 Mńam, si mi chúťky narobila, ja ho zbožňujem 😉 musím ho tiež najbližšie urobiť, veru dávno sme ho nemali 😒

lululka555
22. apr 2012

@abriela tak nech vam chutiiii 😀

lululka555
22. apr 2012

tak tu je moj dnesny jahodkovo - tvarohovy kolacik 🙂

zklimekova
22. apr 2012

@lululka555 mňam..vyzerá super 🙂

...náš dnešný obedík slepačia polievka s rezancami, kuracie rezne a zemiaková kaša aja som dnes nemala na masko chuť tak aj vyprážaný syr a zemiaky 🙂

amdeis
22. apr 2012

Tak na dnesny slavnostny nedelny obed bola pizza 😀 kedze moji chlapi ju vsetci zboznuju. Sa po nej zaprasilo. Nabuduce uz budem musiet zamiesit cesto na dva plechy 😕 . Som prave dovarila na pondelok a utorok, takze bude hraskova polievka s haluskami a knedlo, vepro, zelo. Upiekla som aj pecenovu plnku s mandlami, lebo sa mi strasne ziada. No a este musel byt aj kolac, takze sypany jablkovy. Najblizsie varim az v utorok vecer. 😅

drobik1
22. apr 2012

ahojte my dnes slepacia polievka s rezancami a pecene kuriatko s ryzou a uhorkovym salatikom... 🙂 ako dezert dnes bola zmrzlina vanilkova so slahackou a broskynami.. 😀

atiatko
22. apr 2012

@lululka555 že ja som sem nakukla takto na večer 😉 takú mňamku od Teba som tu našla 🙂 idem rýchlo do spinkáčov, lebo budem niečo sladké hľadať v komore 😀

vivusika
23. apr 2012

polievka s kuracích drobkov, zeleninou a rezancami, tarhoňa a restovaná morčacia pečeň, kapustový šalát a deti kompót 🙂

kibuk
23. apr 2012

ahojte
polievočka ešte šošovicova a teraz varím bravčove na šampionoch a ryža 🙂

drobik1
23. apr 2012

dobre ranko... 🙂 my dojedame zo vcera 🙂

michaella7
23. apr 2012

tak my sme včera varili samozrejme klasickú nedeľnú polievku a prírodný bravčový rezeň z ryžou a mrkvovým šalátom 🙂 a dnes dojedáme...

adelaida33
23. apr 2012

Ahojte, dnes pečené kuracie stehná, hranolky, hruškový kompót a juhoslovanský krémeš 😉 .

miri.b
23. apr 2012

polievka zo stavela, gulky zo sojovej drte v par. omacke, vecer manzelovi fasirky a zemiaky na cibulke

zuziq
23. apr 2012

polievocka slizikova od vcera a francuzske zemiaky

adusased
23. apr 2012

u nas su dnes spagety s rukolou a parmezanom a paradajkova polievka / a pre maleho telacie masko so zemiackami a tekvicou/ 😀

adusased
23. apr 2012

@miri.b ahoj,prosim ta co je to polievka zo stavela:?

maculik
23. apr 2012

Ahojte kocky,
chcem dnes varit sosovicovu polievku na sladkokyslo, ale zistila som, ze nemam smotanu na varenie a uz sa mi nechce ist do obchodu. Myslite, ze mozem dat aj mlieko?

A este vam chcem poprosit, nemate nejake tipy na take mini party papanie, jednohubky, nic narocne, skor rychle? Ideme so susedmi v sobotu posediet a trosku oslavit mm narodky, tak chcem nieco ine prichystat, nez len syry, olivy, a pod.
Dakujem 🙂

mimi21mimi
23. apr 2012

@maculik Ja robim bezne len s mliekom a je to v pohode chutovo 🙂