Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Privarok z cerstvo natrhaneho spenatu v zahradke, zemiakova kasa a vajicko
Zeleninová polievka + rizoto
My mame kuraci vyvar so zeleninou a kuracie stehna z vyvaru s varenymi zemiakmi (muzovi som tie stehna aj upiekla).
Zajtra planujem rybu, kedze ma s nou otravuju uz peknych par dni - nejake navrhy, ako pripravit filety z tresky?
my dnes krémovú brokolicovú polievku , bravčové soté s lečom a arasidami,k tomu ryža a kyslé uhorky 🙂
ak nemáte nápad čo by ste uvarili a pritom sa zdravo stravovali, vypracujem vám jedálniček ...
@zdravyzivka pokojne nám ho všetkým vypracuj a napíš nám tu, potešíme sa dobrým tipom, preto tu prispievame 😉 .
paradajková polievka ,dcérka lievance http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47301 a my dojedáme stroganov (aj keď mal byť maďarský guláš-----už sa nedám prehovoriť 😠 )
poraďte niečo z vykostených kuracích stehien 🙂
dojedame,zajtra bude zemiakovy privarok s fasirkou
ahojte 🙂 naše víkendové menu
sobota kurací vývar so slížikmi, šošovicový prívarok ,párok ,cigánska pečienka a chlebík
nedela dojedli sme kurací vývar a pre velký úspech znova pizza rezne,ryža s kukuričkou,zemiaková kaša, zel. šalát a juhoslovanský krémeš- omylom som dala do plnky namiesto vanilkoveho cukru škoricový a aké to bolo dobré každý chválil 🙂
dnes dojedačky 😀 a zajtra ešte neviem chceme ist s detmi na výlet tak asi nejaká opekačka v prírode len aby počasie vyšlo ☹
bryndzova polievka, hubove rizoto ))))))
Vykostila som kuracie stehná--bude polievočka,ale už nemám nápad,ako pripraviť mäsko 😀 zo stehien,poradíte nejaký dobrý recept ? 😉
@maba kamoska robi taky recept, ze kuracie stehna vykostene osoli, okoreni, obali v muke (ale vraj nemusi byt) na panvici opecie. Potom prelozi do zapekacej misy, masko potrie z tej vrchnej strany horcicou, na to ide postruhana kysla uhorka a platok syra alebo stuhany syr a necha sa zapiect. Vraj je to strasne mnam, ja som este nerobila, ale mam v plane 🙂
poraďte niečo chutné z bravčov. stehna-orech. ďakujemmmmmm
dorobila som domacu tresku a pecie sa chlebik - uz sa tesim na ranajky 😉
@zdravyzivka Len do toho, ja uvitam rady 🙂))) Najlepsie teraz bez mlieka, lebo dcera je na diete.
@maba http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5779 mozes pouzit aj vykostene kuracie stehna
@zdravyzivka uz som tu davnejsie spominala - vo filme Pelisky Donutil ako lampasak tuka do stroja a chysta jedalnicek na cely tyzden. Vtedy som sa na tom smiala, odkedy mam deti zavidim mamam,ktore vzdy vedia co navarit. Tiez by sa mi taky jedalnicek zisiel. 😀
u nas bol dnes borsc bez masa, zajtra halusky s bryndzou a halusky s kyslou kapustou 😵
Baby, prosím, poraďte mi. Máte recept na pórovú polievku bez zápražky a bez mlieka/smotany?
@mimi21mimi ahoj, napíš mi na moju email adrs, akú dietu dodržiavate, prípadne čo Vám odporučila lekárka a ja sa na to pozriem pošlem ti obratom dotazník aby som vedela posúdiť - aký typ jedálička (diéty) vypracujem, budem rada, ak Vám môžem pomôcť 🙂

My dnes zeleninkova polievka a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2860 🙂