Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes "slavne" karfiolove zemiaky 😉 mnaaam
Dnes spenat bez zaprazky so zemiakmi.
vcera kuracie pecienky na stave ryza
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18908
karotkovu polievku so zazvorom, dnes som nej supla aj petrzlen a cervenu sosovicu a nema chybu 😀
casserole sosovicovy
Bulgur s tofu a zeleninou 🙂
Ahojte 🙂
Naš tatino si na dnes rozkazal kotlikovy gulaš 😝 my baby ešte mame zo včera zeleninkovu polievku a robila som http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47301 od @maba 😀
heh a my dnes len granadír..nechce sa mi vyvarať 😀
dnes mame zeleninová polievka, zemiakove pyré fašírky a orechové perky 😉
rajčinová polievka, pizza rezne, pečené americké zemiaky, pečená cibuľka a ako zákusok makovo-višnová štrúdla.
my dnes kapustová polievka a pečené kura plnené kapustou s opekanými zemiakmi
my dnes zeleninkova polievka, pizza z pizzerie.
zajtra sa chystam tresku po domacky, detickam perkelt kuraci + cestovinka.
robila som uz aj pizza rezne + ryza, zaprasilo sa.
polievka fatuľová , tarhoňa + sekaná + kečup + lečo . A upiekla som z listkového cesta obdľžničky , štvorčeky , krúžky - plnené čokoládovou náplňou a slivkovým lekvárom . Všetkým chutilo a ledva dýchame
mliečna brokolicová polievka s opečeným chlebíkom, kuracie rizoto, tvarohová žemľovka s broskyňami 😵
sosovicova polievka a langose k tomu cesnak, kecup, alebo smotana podla chuti
kysla fazulova polievka a zemiakove placky plnene kuracou pecienkou orestovanou... 🙂
kuracia polievka so zeleninkou a hraskom a druhe tagliatelle so spenatovo/syrovou omackou
dnes bolo vyprážaný pangas. , alebo aj na masle pre najmladšiu a zemiaková kaša, kompót 🙂
hubová polievka s mrveničkou a kuracie rezne v jogurtovej marinade, k tomu ryža a opekane kromple 😎
brokolicova polievka este zo vcera a kuracie sote s ryzou
porova polievka s krupicovymi haluskami a opekane zemiaky s kyslou smotanou
struckova polievka, dusene kuracie prsia s hermelinom, zemiaky a zeleninka
kelová polievka,zapekané fašírky,zemiaková kaša,zeleninový šalát,bude aj na zajtra 🙂

rychla polievka - zamrazeny vyvar+roztlaceny cesnak-zvarit a mam cesnacku, pridam k nej oprazenu zemlu. kura dusene s lecom, ryza