Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes sme obedovali mimo domu, boli sme v zoologickej záhrade s deťmi. No varila som k večeri. Mali sme kuracie mäsko (prsia) namočené v tomto náleve http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12300&use... , pridala som doň ešte trošičku sojovej omáčky a cesnakovej pasty, ubrala som soli. K tomu ryža a hlávkový šalát 🙂
a na veceru dnes nasa oblubena domaca maskova pomazanka - masko z kohuta z polievky, maslo, pomazankove maslo, horcica, cibulka, sol 😵
Ahojte 🙂
My sme včera išli k našim,takže dnes obedik od maminy 🙂 Kuracia polievka s nitovkami,pečene kuriatko a zemiakovy majonezovy šalatik 🙂 mnam,mnam 🙂
@abriela a odo mňa nechceš aspoň 5 kg? 😅 a inak ja som v obidvoch tehu pribrala rovnako, ukážkovo 12 kg a po oboch pôrodoch mi zostali 4 kg navyše a potom už som pekne priberala, až mám 60 kg, joj kde sú tie časy, ke´d som sa vydávala a mala 50 kg aj s topánkami 😅 a skoré uzdravenie prajem 😉
@veve39 no presne, tie kilá sa sústreďujú práve na tých partiách, kde ich nie je treba 😠
😉 no a môj koláčik 😉
@rastulka krásny 😉 ja som urobila trocha obmenu, ja som tú tvarohovú masu troška zafarbila farbivom a dala som nadrobno nakrájané zavárané hrušky a to vrchné cesto som urobila troška bledšie, nejak veľmi kakaové nemusíme, tak som len trocha prifarbila, ale bol mňam

@veve39 tak toto vyskusam urcite 🙂 dakujem