icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mravvcek
27. máj 2012

@veve39 tak toto vyskusam urcite 🙂 dakujem

veve39
27. máj 2012

@mravvcek nech sa teda podari 🙂
ja robim panenku velmi rada, len vzdy doteraz to bolo na sposob prazenej minutky a uz sa mi ziadalo trochu zmeny - tento recept sa u nas velmi uchytil

veve39
27. máj 2012

@abriela aj ja peciem kazdy vikend, tiez jeme len dvaja, dcerka je este malinka a ma dietu, tak kolaciky jej davam iba zobnut -
len musim davat pozor, lebo potom priberame 😖...a leto sa blizi, plavkam sa nevyhnem 😎

maba
27. máj 2012

@lussy23 ...no kuskus som ešte nikdy nerobila,už dĺĺĺho sa chystám robiť,ale obávam sa,že ho budem jesť sama 😀 , ale navadí 😎 .Ako ho robíš,máš nejaký osvedčený recept 😉 🙂 ?

abriela
27. máj 2012

@veve39 ja mozem jest sladkosti kolko chcem a tvrdim, ze od sladkeho sa nepribera. Vezmem od teba 4 kilecka, nech mam BMI normalnej vahy 😉

maba
27. máj 2012

@abriela ja Ti dám ZADARMO,aj 10-kíl 😀 😠 😅 😉

abriela
27. máj 2012

@maba staci 4 😉 , lebo potom presvihnem vahu ked budem tehulka. 10 kg to by uz bolo vela. Vazila by som ako na strednej, skoro pred 20 rokmi.

maba
27. máj 2012

@abriela keď budeš tehuľka-(čo Ti veľmi prajem 🙂 ) -tak si to môžeš dovoliť 😀 😉

gucz
27. máj 2012

Dnes sme obedovali mimo domu, boli sme v zoologickej záhrade s deťmi. No varila som k večeri. Mali sme kuracie mäsko (prsia) namočené v tomto náleve http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12300&use... , pridala som doň ešte trošičku sojovej omáčky a cesnakovej pasty, ubrala som soli. K tomu ryža a hlávkový šalát 🙂

abriela
27. máj 2012

@gucz my to volame cinske rezne. a jeme to presne z ryzou. Je to mnamka, odporucam aj ostatnym.

veve39
27. máj 2012

@abriela rada darujem 🙂
ono v podstate ani tak nejde o kila u mna, vahovo je to OK, avsak po porode su sustredene v istych partiach a uz tam asi zostanu 😎 , ono by to chcelo cvicit...len komu by sa chcelo, ze ano 😀 😀

zuziq
27. máj 2012

a na veceru dnes nasa oblubena domaca maskova pomazanka - masko z kohuta z polievky, maslo, pomazankove maslo, horcica, cibulka, sol 😵

abriela
27. máj 2012

@maba dakujem. V druhom tehu sa vraj pribera rychlejsie, tak uvidime. Lebo predtym som si ani nic tehulkovske nestihla kupit.

abriela
27. máj 2012

@veve39 pri malej veve sa nenacvicis 😀 . Budme radi, ze sme zdravy a zbytocne riesit kilecka.
Aj ked ja teraz frcim na 6 antibiotikach denne - helikobakter v zaludku a mozno aj dovod 6kg ubytku, aj ked traviace problemy som nikdy nemala.

rastulka
27. máj 2012

Ahojte 🙂
My sme včera išli k našim,takže dnes obedik od maminy 🙂 Kuracia polievka s nitovkami,pečene kuriatko a zemiakovy majonezovy šalatik 🙂 mnam,mnam 🙂

rastulka
27. máj 2012

@veve39 Ja som dala mrazene jahody 😉 ale podla mna možeš dat hocijake ovocie,je to velmi chutny štavnaty kolačik 🙂

veve39
27. máj 2012

@abriela presne tak, ved ja len zartujem, kilo hore-dole, to fakt nie je problem, zdravie je podstatne v zivote....prajem skore vyhnanie zaludocneho bacila 😒

veve39
27. máj 2012

@rastulka vyzera uzasne, nabuduce este musim pre velky uspech zopakovat tvarohovy s rebarborou - este kym je jej sezona a potom idem na tento 😉

maba
27. máj 2012

@abriela prajem Ti skoré uzdravenie 🙂

abriela
27. máj 2012

@veve39 @maba vraj ked sa clovek z toho dostane tak uz nikdy viac helikobatera nebude mat. Liecba je sice drasticka, narocna, ale na 90% uspesna. Nastastie zajtra je posledny den, ked jem lieky. jupiii.

veve39
27. máj 2012

@abriela tak super, o tej ochrane po liecbe som aj ja pocula, tak uz to mas za sebou 🙂

danielaj
27. máj 2012

@maba no polievanie až tak nevadí, ale my máme vlastnú studňu, tak niekedy v takých suchách máme obavu, či budeme mať dosť vody 😒
@lussy23 joj, ďakujem pekne, to bola tuším moja tretia torta, už je to pár rokov 😉

danielaj
27. máj 2012

@abriela a odo mňa nechceš aspoň 5 kg? 😅 a inak ja som v obidvoch tehu pribrala rovnako, ukážkovo 12 kg a po oboch pôrodoch mi zostali 4 kg navyše a potom už som pekne priberala, až mám 60 kg, joj kde sú tie časy, ke´d som sa vydávala a mala 50 kg aj s topánkami 😅 a skoré uzdravenie prajem 😉
@veve39 no presne, tie kilá sa sústreďujú práve na tých partiách, kde ich nie je treba 😠

danielaj
27. máj 2012

😉 no a môj koláčik 😉
@rastulka krásny 😉 ja som urobila trocha obmenu, ja som tú tvarohovú masu troška zafarbila farbivom a dala som nadrobno nakrájané zavárané hrušky a to vrchné cesto som urobila troška bledšie, nejak veľmi kakaové nemusíme, tak som len trocha prifarbila, ale bol mňam

abriela
27. máj 2012

@danielaj Dani dakujem. Nemozem brat vsetky kilecka, potom budem mat 80kg, kedze tu ich tak stedro ponukate 😀 .
Vidis, ja snivam o 60kg 😉 , nieje to idealna vaha,ale je to moja hranica pri BMI podvyziva - normalna hmotnost.
Moje kila zas ubudaju tam kde nechcem 😉
@veve39 @maba

maba
27. máj 2012

@danielaj ...to ma ani nenapadlo 😖 ,že sú aj také problémy... 😲 .Na to ,podľa mňa už extrémne počasie si musíme zvyknúť 😠 . ....ale neboj,zapršíí 🙂 🙂

maba
27. máj 2012

@abriela "Moje kila zas ubudaju tam kde nechcem " -tak TO poznám
🙄 😠

maba
27. máj 2012

@danielaj tak ten by som si dala,aj keď "nejem" sladké 😎

abriela
27. máj 2012

@danielaj @rastulka Chcela som odfotit aj ten svoj, no mam uz len krajky. Aj ked sme piekli rovnaky kolacik, kazdej z nas vyzera inak.

danielaj
27. máj 2012

@maba no ja už tomu neverím, že zaprší, aj teraz všade dookola čierňava na oblohe a nezaprší a nezaprší, hlavne, že je nádherná dúha ☹ ale dos´t už, lebo som mimo témy 😅