Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby nestalo sa vam že ste teraz kupili hlavkovu kapistu a bola horka lebo mne ano ☹
my sme dnes mali kuraciu polievku a zemiakove placky plnene pecienkou a bravc. maskom a zeleninou 😀
dobré ránko 😵 dnes klasika ako každý pondelok nevarím, ale bude mi to chýbať, tak si určite niečo vymyslím 😉
pôvodne včera mali byť cuketové fašírky (recept som tu zahliadla pred pár dňami) s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom - no nakoniec sme grilovali kuracie prsia tak mi to ostáva na dnes a upečiem aj jablkovo-makovú štrúdľu - neviem čo s jablkami a dlho už nevydržia.....
Zenusky, potrebujem poradit ohladne segedinu. Mate niektora recept na kysly a zaroven extra kremovy???stale sa snazim prirovnat k sefkucharovi mojho muza v robote s tym segedinom a nedari sa mi lebo nechce povedat ako presne to robi a mojmu muzovi taky najviac chuti. Myslim si ze robim skvely segedin vzdy mi ho aj pochvalia ale na sefkuchara zrejme nemam 😀 tak ak nejaky mate recept tak sa podelte, ajked si myslim ze na segedine sa neda nic robit inak lebo uz by to nebol segedin. No ale sak uvidime co mi ponuknete 😉
Ahojte 🙂 Ani ja dnes nevarim,mamina nam nabalila dost aj na dnes 😀
🙂 @maba ale muz neni kuchar on sa v kuchyni ani nezdrzuje. Len robi v gastronomii a oni im normalne varia ze ako nedostavaju trebars stravnace ale vola sa to nejak ze personalka. Ze ako vsetkym co robia v podniku sa dava strava z podniku. Chapes 🙂 a nechcu mu povedat recept svicky 😀
zemiakova polievka na kyslo,ryzovy nakyp 🙂
baby prosim vas mate overeny recept na domaci chlieb peceny v elektrickej trube? bez domacej pekarne, len take klasicke ( ale najlepsie z celozrnnej muky)
dakujem
stále chodíme do skrinky na niečo sladké a zásoby už sú fuč 😀 tak som premohla vlastnú lenivosť a už rozvoniava pudingoš http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139 , dúfa, že ostane aj na večeru 😀
ahojte my dnes dojedame polievku,cinu a ryzu..poobede sa zase dotankuje svokra tak hadam nejaky dezert donesie... 😀 😝
dnes nevarím,dojedame 🙂
My sme si robili vcera zeleninovu polievku, a gratinovaneho lososa so zemiakovym pyre 🙂 mnam to je dobrota a to ryby velmi nemusim 😀
my dnes rezne, zemiaky, uhorkový šalát na dva dni
streda: bryndzové halušky
štvrtok: mäsková polievka, rizoto na dva dni...
sobota: barbecue
nedela: rybačka 😝
my dojedame od vcera bryndzove pirohy
zajtra chcem vyskusat toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32823
od včera mame pečenu krkovičku a zemikovu kašu,dnes som robila cestovinovy šalat 🙂

@danielaj 🙂