Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj nadhera,ja robim palacinky a v kuchyni 100st vonku asi 300 😝 😝 😝 😝 😝 hned som vsetkych obvolal nech zajtra nie o 15 ale až o 17tej pridu-vyzera to na riadny hic,myslela som ze torty spravím večer no budem ich robiť rano
@sasikas
@irsina83
Kuracie masko na zelenine:
Najcastejsie pouzivam cervenu papriku, sampiony, cukinu, hrach(ten co sa je cely), mrkvu, niekedy aj cervenu cibulu. Zeleninu si opeciem postupne na troske oleja,rychlo a navysokej teplote, kazdu separatne. Nie velmi, tak aby bola stale chrumkava nie prevarena. Ked sa to uklada horuce na seba do jednej nadoby este sa to mierne spari a dovari.
Kuracie masko som si nalozila do marinady zo sladkej a normalnej sojovej omacky + trochu kukuricnej/zemiakovej mucky + olej. Moze sa opekat hned, ked ale postoji cez noc je chutnejsie.
Masko tiez opecieme a dame na stranu k opecenej zelenine.
Ono to pekne vsetko pusti stavu, staci premiesat a pridat roztlaceny strucik cesnaku. Ak chcem mat viac omacky urobim si ju zase so sojovej omacky, skrobovej mucky, vody a cesnaku. Rozmiesam to studene a postupne, pomaly za staleho miesania to privediem do varu. Ked je moc husta treba pridat vodu a este raz dochutit. Do hotovej horucej omacky pridam zeleninu a masko. Uz to netreba dalej varit.
Dufam ze som to napisala zrozumitelne 🙂
@titkovamiriam to uvas je tak teplo? Prosím vážne napíš koľko tepla máte 🙂 mi máme len +15 ☹
ahojte 😎 u nás bol dnes na obed granadír a uhorkový šalát a dostala som ríbezle aj červené, aj čierne ,tak navečer upečiem bublaninku 😉 😵
rizoto + karfiolova polievocka a ako tak citam @lululka555 veru urobim aj bublaninu....marhulovu alebo hruskovu 😝
@katy2 nasla som @danielaj recept... vyzeraju vazne spickovo 1***
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22876
my dnes mame fish pie- http://step-by-step-cook.co.uk/mains/fishpie/ len bez syra 😝
sosovicovo mliecnu polievku a druhe taka rychlovka mali sme spagety.
dnes sme malo palacinky 🙂
ja som dnes robila skvelu kalerabovu polievku a rychle sisky s marhulovym dzemom 🙂
@katy2 prave som natrafila na postup na tych motylikov
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22876&use...
@mizulienka
@klapinka dakujem 🙂 zajtra viem, co budeme maskrtit 🙂
@joannas v tieni 26,5 o 16,15 a na slnku 48 🙂 🙂 🙂 michal sa siel kupat so psom 🙂
@titkovamiriam
vypada to, ze jste u nas pred domem na plazi 😉 😀
@irriss kiež by ,keby nebol marek po chorobe uz je v bazene a ja s nim 😀 vsak aj zmrzku sme si dali ked sme behali po nakupoch-prva pomoc v tomto horku u nas v parku 🙂
@danielaj chutovo bola vynikajúca, ale celej rodine nám nejak zvlášno vonala 😵 neviem, či ja som spravila chybu ked som ju pripravovala ☹ no neviem, mám ešte jeden balík, tak ju skúsim spravit nejak inak a uvidím, ale chutovo bola naozaj vynikajúca 🙂 dá sa u nich kupit aj 250g balenie, tak skús čo ti doma na nu povedia 😉
@titkovamiriam ďakujem 😉 si viem predstaviť, ako stojíš nad palacinkami 😒 no veru, torty plniť až ráno a oslava večer, zajtra riadny hic bude, my sa asi uvaríme tiež na tom športovom dni na Zelenej vode 😝
@katy2 nech sa páči receptík http://matulina.webgarden.cz/kynute-pecivo 😉
@joannas jasné, prídi, 😉 máš to k nám na skok 😅 😀
@irriss si ma pobavila, 😀 mne by sa tiež zišla diéta, ako tak pozerám na seba do zrkadla 😖
@lencyca prídi na koštovku 😉
@titkovamiriam posli kusok tepla aj na vychod 😉 . Ze, suhlasis @joannas ? Tu je zamracene a 19C.
@titkovamiriam
@abriela aj u nás neskutočný hic a to má byť ešte teplejšie, pondelok, utorok a streda až 35 stupňov a moja staršia dcéra ide v stredu do BA na výlet, asi sa chúďatá uvaria v tom buse, ak nebude klíma ☹
@abriela jasne zo 10st poslem,zajtra by to malo byt u vás 🙂 u nas hlasili ze 35 v tieni,michal ide vecer po oslave na senecke dni a moje nervy ked sa budu na zabave v noci kupat zas nebudem spat kym nebude doma aj šalaty som nechala na rano lebo jeden budem robit s majonezou a druhy len zeleninový
@danielaj jej a kam idu?to by chcelo lodou cez dunaj ked je tak teplo a presne ja od pondelka do prace a marek do skolky uf bude to fuška 🙂 uz nech su prazdniny 😀

@och joj to musi byt parada mnamka urcite spravim. 🙂