icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
16. jún 2012

ahojte 😎 ja dnes varím kurací vývar so zeleninou a pre veľký úspech ,špenátové halušky / mali sme už tento týžden/ a s mäskom,mám vykostené kuracie stehná,pokrájam na kocky , opražím na cibuľke ,ked budú hotové pridám kyslú smotanu a trochu sójovej omáčky a je to mňam... 😉

nelinka0401
16. jún 2012

dnes domáca pizza.malá prišla ráno zo škôlky,tak si spravíme. 😉

maba
16. jún 2012

baby poraďte mi ,prosím niečo rýchle - sladké na gulášpárty 😉 Slané už robím-cesnakové "pagáče" 😎

jurika3
16. jún 2012

Ahoj, bábovečka je dobrá a máš to raz,dva...

lululka555
16. jún 2012

@maba ahoj ovocná bublanina je raz dva,alebo trasená torta,dobrá a osviežujúca 😉

vivusika
16. jún 2012

dnes len slepačí vývar so zeleninou a namiesto rezancov mrvenička, varené zemiaky s pažítkou a k nim zakysanka 🙂 poobede ideme na oslavu spojenú s grilovačkou, takže sa nepretŕham 😀

titkovamiriam
16. jún 2012

Ahojte-ja som si sem len odskocila od 5,30 tortujem salatujem a teraz som dala na polievku a pauza pri kavicke.fotecky dam az vecer 🙂 Vidim ze dnes bude viac grilovaciek u nas je uz teraz 26 v tieni a ani listok sa nepohne.rano som polievala zahradku aby som aspon zeleninu vedela vytiahnut a pes cely natesený mi behal pod vodu 😀 😀 😀

kikaneu
16. jún 2012

ahojte, ja dnes robím kuracie prsia na mexickej zelenine, k tomu ryžu a ľadový šalát, nejak sa urodilo 🙂 a pečiem zákusok 🙂 tento: http://varecha.pravda.sk/recepty/nebeske-rezy/2...

titkovamiriam
16. jún 2012

a toto je teraz na FB-super napad 🙂

verka1856
16. jún 2012

@maba ja ked chcem nieco rychle sladke tak robym take z listkoveho cesta plnene lekvaron,nutelou atd take tasticky.je to chutne a nie zlozite. 😉

maba
16. jún 2012

@titkovamiriam tak toto je bomba 😀 🙂 🙂

titkovamiriam
16. jún 2012

a nedalo mi trosku vas potešiť 😉
jahodová je este vo forme no uz len netriem boky a posypem kokosom
bananova už len sviecky a slahacka
slana husenica,alebo skor tičinkostonožka
vajickovo zemiakovy ale priznam sa majoneza je kupovana,neriskla by som dnes robit vajickovu
a masko morcacie prsia a br.stehno v paci

januschka10
16. jún 2012

@titkovamiriam tak toto je genialne

januschka10
16. jún 2012

@titkovamiriam sikulka. ta zubata stonozka to je co? super to vyzera, na taku letnu party perfektne.

januschka10
16. jún 2012

Ja dnes slepaciu polievku a cestoviny so syrovou omackou. Na veceru sa ide s kamosmi na pizzu (stol uz objednany). Na zajtra svokra robi lasagne (inak je to bosorka,ale lasagne vie robit super) a dnes pripravuje s davidkom krapfeny (to su sisky,ale z takeho jemneho cesta, sudtirolska specialita). Mala by som sa to naucit, lebo davide to ma velmi rad.

titkovamiriam
16. jún 2012

@januschka10 moja vlanajsia je to lepsie nez robit chlebičky a hlavne je to super pre deti/aj dospelých:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40653

tentoraz vylepsenie,parky som nahradila tycinkami a tie ozdobne píchadla su lepsie ako sparadla 🙂 a vsetko je len o fantazii 🙂

zuziq
16. jún 2012

Dnes kalerabova polievocka s ryzou a holubky ( plnene kapustne listy mletym maskom).
Vcera som na navsteve jedla prvy krat foccacio, ale s grahamovej muky s olivami, rajcinami a prosciuttom a bolo to nieco taaaak vynikajuce ze az, mnam 😵 Dalsi tip na slanu pochutku na bliziacu sa oslavu, na ktoru idem piect

fomarik
16. jún 2012

šošovicová polievka + ryžový nákyp

meg_junova
16. jún 2012

Ja dnes varim francuzsku cibulovu polievku a spenatove halusky so smotanou 🙂))) MNAAAAAAAAAAAAAM

irriss
16. jún 2012

Testoviny s lilkem, rajcatem a parmazanem 😉
zavrene pizzy s bramborem
a "cina" s ryzi...

irriss
16. jún 2012

@titkovamiriam
Nevim, jestli se mi toci hlava
a) z dnesniho horka (pres 40°C)
b) z hladu (nedrzim dietu ale hladovim 😠 )
c) z pohledu na Tve fotky 😝

najjulinka
16. jún 2012

Hovädzia polievka. Mäso z polievky, knedlík, paradajková omáčka.

kralicica
16. jún 2012

som u mojich rodičov, ale dosť sa angažujem: lasagne bolognese, melencová polievka, zajtra brynd. halušky, na večeru losos na grile vonku.

mishusha
16. jún 2012

baby idem si po radu, mala som vela bielok, tak som ich plasla do mrazaku, a teraz neviem co s nimi, daju sa normalne vyslahat a pouzit???

irriss
16. jún 2012

@mishusha
Pokud se chces dozvedet i jine alternativy, co s bilkama, napis holkam do "Marcipanu" - jim casto zbyva bilek, urcite Ti poradi..jak a co a na co😉

kucminka
16. jún 2012

tak dneska sa zapekané cukynky vydarili,mňam,len dcéra to nemusí.Ďakujem za receptík. 😉

katushka16
16. jún 2012

my dnes hŕstková polievka a kysnuté štrúdle-maková,kakaová a orechová a lekvárové buchtičky-prišla moja babka na návštevu,tak sa angažuje,mňam🙂

nanulik
16. jún 2012

od včera kuracie soté hawai s ryžou a ešte dojedáme masovú polievku so slížikmi, možno bude aj zajtra 😀 ale nevadí podarila sa 😀
no a dnes idem k našim, mama raobí madarguláš s knedlou. tak možno nabalí,
a v pondelok žemlovka a polievka ešte neviem, možno rajčinová

lussy23
16. jún 2012

@mishusha snehové pečivo, parížske rožky, alebo kokosky.

bubo1104
16. jún 2012

zemiaková kaša + lanšmit narezaný na kolieska o opražený v 3 obale + čalamáda . Večer upečiem chlieb