Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievčence len na upresnenie 🙂 teraz ked si po sebe čítam čo som napísala- to tak dopadne ked sa človek ponáhla 😖 to kurča bolo u nás skor na zele. vývare do originál receptu ide víno ale ja som dala len dve pol. lyžice len tak pre vonu a 😉 ak by ste niektorá chcela skúsit http://www.akosatorobi.sk/video/3078/kuracie-pr...
dnes : kuracia polievka + rezance , tarhoňa + kurča pešené . Na večer 2 pizze , klobásovú , šunkovú . Pridala som aj syr , olivy , kukuricu .
Ahojte, včera som nevarila, lebo sme strávili krásny výletný deň, boli sme v Betliari, v lesoparku i kaštieli, a v reštaurácii sme si dali: muž - vyprážanú kuraciu kapsu (plnenú mozarrelou, šunkou, šampiňonmi), hranolky a ja s malým - kuracie soté s brokolicou a syrovou omáčkou, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou a všetci rôzne miešané zeleninové šaláty na osvieženie.
Dnes som varila len jednoducho: zeleninovú polievku, kurací tokáň a ľadový šalát. ako dezert péčená piškota s černicami a vanilkovým krémom.
@lululka555 panebože mňam ,už aj sem - aspoň s receptom 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😉 😉
dnesna vecera plnena kapusta od mojej maminy a idem robit cokoladove muffiny 😎
@maba 😉 na predchádzajúcej strane je link,stráááášne jednoduché...ja som do tvarohu pridala trochu mlieka a ozdobila mätou a hoblinkami čokolády 🙂
dnes cina z bravcoveho s ryzou a kelova polievka
kocky a co budete varit zajtra, ked je taketo teplo? 😢
dnes varil tatik, je expert na casovo nenarocne a chutovo vynikajuce dobroty 😵 Kuracie vykostene stehna na grilovacej panvici, k tomu ryza, grilovane sampiony a salat z rajcin, papriky, uhorky a cibulky. Ja som zase pol dna stravila v kuchyni koli torticke pre MM na zajtra do prace, kedze mal narodky
a na zajtra varim leco, kedze mam na neho zase strasnu chut 😀
@zuziq Dobrý nápad, asi ho spravím aj ja 😉
no my sme dnes nemali nedelny obed ale az nedelnu veceru 😀 a to fazulova polievka a raznici ...mnaaaam , som sa teraz ,, dovalila ako -----,, 😝 😀 a ku tomu ovocno tvarohova torta 🙂
@zuziq no to je fakt super napad, aj ked to som robila nedavno. ale budem musiet skocit kupit papriky a rajciny..
zajtra varim leco s chlebikom 🙂
@zuzkaamato nič 😀 😀 😀
@bubinko83 to mi uz tiez napadlo, ale nemam ani co vyjedat z chladnicky a k mame sa mi v tom teple ist nechce 😀
@zuzkaamato ja tiež neviem čo ,asi len nejake špeky opečiem a ktomu zeleninu ,lebo sa mi nechce stat 3 hodky pri hrncoch 😀
@mysiatkoo Ahoj 🙂 prosím ťa, ako robíš tie plnené kuracie kapsy? Ďakujem 🙂
@mamkabeika uplne jednoduxo ;) narezes si kuracie prsia tak, aby si do nich vedela vlozit napln - napadom sa medze nekladu - my sme dnes mali tu mozarelu a paradajky, opecies xvilu na panvici napr. na olivovom oleji a das zapiect este do rury na daku pol hodku cca...pozor pri tom rezani prs, aby si neurobila velku dieru, lebo ti to z toho bude vytekat...treba ju potom zaspilkovat alebo zavriet takou ihlou na vtacky...
@titkovamiriam dnes som tu nebola. Teraz zapnem stranku a co nevidim. Mirka, co mi to robis 😠 , uz mi tecu slinky a musim si nieco dat. 😀
@lululka555 mnam,mnam,sikulka 😉
dobré ránečko 😉 dnes nevarím, dojedáme, včera sme boli do večera pri vode a jedli sme tam - pašteka a rybičky v konzerve 😀 , nechcelo sa nám v tom teple grilovať, ale ani veľmi jesť nechutí 😒 dnes by som chcela robiť višňový džem, len mi ich musí mm najskôr naoberať 😉 a chcem ísť do družstva na mlieko, a urobím tvaroh 🙂
@natalii6 plním džemom, tam nemôže ísT krém, lebo sa to pečie ešte rhttp://varecha.pravda.sk/recepty/zakusok-cierna... v tom ceste a to by krém neprežil 😒
Ahojte mate niekto nejaky dobry receptik na tekvicovy privarok s fasirkami? dakujem moc 🙂
ahojte, ja som dnes nejak bez nápadov....ale určite bude zeleninová polievka s krupicovými haluškami...a na druhé by som si dala nejaké cestoviny.....no musím omrknúť, čo mám doma a urobím k nim....no vidím to na tvaroh 😀 keďže chladnička zýva prázdnotou 😀

my sme dnes mali hranolky a vyprážané kuracie rezne (dnes nezdravo, veď raz za čas aj to treba) 🙂 a ešte som piekla vianočku, aby bolo na raňajky......lebo nám nejak tak vyšlo, že sa pomíňali zásoby všetkého 😀