icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veve39
19. jún 2012

dievcata mate prosim niektora dobry, overeny recept na kremovu sparglovu polievku ?

liave
19. jún 2012

My sme dnes dopapali este zo fcera mnamky ;) Mali sme hovadzi borsc a couscous so zeleninkou posypany syrom...a zajtra asi dame palacinky ...a falosnu svieckovu 🙂

estterka
19. jún 2012

dnes cestoviny s domacim pestom. sklamal ma parmezan,maju u nas len jeden druh a obsahuje vajicko,teda dcera si nemoze dat s nami..no skoda 😒

katkas1
19. jún 2012

@danielaj to ako robis tie visne vo vlastnej stave?

anaxamon
19. jún 2012

@mysiatkoo odkostkovat a makovo ceresnova strudla, alebo smotanovo piskotova s ceresnami...🙂))

danielaj
19. jún 2012

@katkas1 ja som robila včera prvýkrát podľa tohto receptu, len som si ich odkôstkovala http://www.papampijem.sk/index.php?option=com_c... 😉

anaxamon
19. jún 2012

inak ked je rec o ceresinach ja som vcera varila uz druhu davku dzemu🙂 mam dzemu asik tak 25kg🙂)))

mamkabeika
19. jún 2012

My sme dnes mali karfiol s hermelínom zapekaný v trúbe 🙂

danielaj
19. jún 2012

@anaxamon domáci džemík je super 😉 ja tiež mávam obrovské množstvá rôznych džemov, ale ľúbime ho, tak sa vždy zje a na ďalší rok robím znova 😉 ja práve idem robi´t višńový, čakám, kým mi mm naoberá višne, hádam sa aj uvarí na tom strome 😀

bobinkask
19. jún 2012

@danielaj akurát som spustila pekáren a varí mi dalšiu dávku višnového džemíku 😉 dnes sme otvorili další pohár čo som varila v nedelu bol velmi dobrý s domácimi kaiserkami mnam mnam
ako sa tak na to dívam cez zimu nebudeme mat čo jest 😀

bobinkask
19. jún 2012

@mamartina24 páči sa receptík na tie kaiserky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44521
len ja som miešala múku v pomere: 200g hl. obyčajná, 200g hl. špaldovej, 100g grahamová , slnečnicové a tekvicové semienka na strane 1159 mám foto- to som skúšala robit aj s tým krájačom na jablčka 🙂

lizatko1009
19. jún 2012

zapekane cestoviny na panvici som rozprazila maslo, trosku cibule, pridala kuracie maso, osolit, cervena mleta paprika, drvena rasca, trosinku suseneho cesnako, lebo ja cesnak a cibulu nenavidim 😀 korenie na kuracie maso, pridala som hrasok, kukuricu, rozpustila nivu, veeela tvrdeho syra, tiez sa roztopilo, zaliala smotanou a vodou a vyliala na cestoviny, na vrch dalsia kopa syra trosku posolit, cierne korenie a piect

bobinkask
19. jún 2012

@tanitta presne ako píšeš robievam aj ja, ked nám zostane varené masko- rozne zapekané cestoviny so zeleninou alebo omáčky na cestovinky, ale už to chcelo zmenu 🙂 a včera večer som objavila v nejakom časopise recept na gulky z vareného masa v zeleninovo-šampionovej omáčke, tak som to skúsila a bolo to aj celkom jedlé 😀
k tomu som spravila celozrnny kuskus, ale hodilo by sa to aj s cestovinami -nabudúce skusim 😉

atiatko
19. jún 2012

... tak babenky my dnes len taká rýchlovka .... v meste sme mali kopec vybavovačiek, takže som uvarila kuracie stehno, z vývaru urobila polievku s mrkvou, hráškom, petržlenovou vňaťou a rezancami, uvarené stehno som pooberala od kosti a urobila ho synčekovi na šťave s knedľou, no a nám s ocinkom pečené kuracie stehná na kyslej kapuste s kyslou smotanou, no a knedľa k tomu .... nič zvláštne ale s láskou urobené 😉

levandullka
19. jún 2012

Dnešná rýchla letná večera 🙂

abriela
19. jún 2012

@danielaj k linku - zavarane visne: ziadny cukor, nalev, nic???

abriela
19. jún 2012

@mysiatkoo ku kokosu dzem. Ja som robila roladu - kokos, dzem, posypala krystalovym cukrom ako kakaovnik. Alebo spominam si, ze som raz robila kokosovu plnku do kysnuteho s bielkami. Kokos vyslahany s bielkom.

tanitta
19. jún 2012

@bobinkask sem s nim;).. mnam...

mamartina24
19. jún 2012

@bobinkask ďakujem veľmi pekne 🙂 vo štvrtok hneď vyskúšam.

mamartina24
19. jún 2012

@bobinkask ten krájač na jablká je dobrý nápad 🙂

janusa_
19. jún 2012

Kuracie stehna v alobale so zemiakmi zeleninou.. hm ale len z rury- chcelo to gril ale na balkone asi tazko 😅

mysiatkoo
19. jún 2012

@abriela s tym bielkom to neznie zle... vyskusam nabuduce ;)

nurili
19. jún 2012

Spagety s morcacim mäsko a blanzirovane paradajky posypane struhanou mozzarelou
ZAjtra: hovadzi gulas a ryza s mliekom na sladko..... 😉

nelinka0401
19. jún 2012

@zuzkaamato no,takže nákyp sa vydaril a chutil.môžeš smelo skúsiť 🙂 🙂

titkovamiriam
19. jún 2012

tak nakoniec som rychle robila rizoto/ lebo deticky od vcera na neho cakali,k nemu aj studeny sladkokyslý salatik,polievka zeleninova a dezert piskoty s ribezlovým rosolom robila dnes mamina/kolko stavy z ribezli tolko cukru,miesat kym nejde do varu a hned vypnut,pridat kyselinu citronovu a do flias,flase sa nezatvaraju ale sa len zlahka prikriju celofanom,aby sa na nich ,,vyrobila šupka,, a az potom sa previazu s celofanom 🙂 /
tak tie knedlicky budu zajtra a aj polievka ostane 😉 idem do sprsky a pridem neskor docitat co ste varili

zuzkaamato
19. jún 2012

@nelinka0401 super 🙂 dakujeeem 🙂

kikaneu
19. jún 2012

ahojte 🙂 ja som dnes nevarila 😀 protest 🙂 ale zajtra spravím špenátovú polievku.....len neviem čo na druhé...poraďte niečo

vivusika
19. jún 2012

objednali sme si pizzu 😀 😀

adulikka
19. jún 2012

dnes palacinky a včera obaľovaný karfiol ,zemiaky a uhorkový šalát a zajtra bravčové mäso na hrášku s tarhoňou...

pancake
19. jún 2012

@kikaneu špenátový prívarok a volské oko 😀 😀