Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My sme dnes dopapali este zo fcera mnamky ;) Mali sme hovadzi borsc a couscous so zeleninkou posypany syrom...a zajtra asi dame palacinky ...a falosnu svieckovu 🙂
@katkas1 ja som robila včera prvýkrát podľa tohto receptu, len som si ich odkôstkovala http://www.papampijem.sk/index.php?option=com_c... 😉
inak ked je rec o ceresinach ja som vcera varila uz druhu davku dzemu🙂 mam dzemu asik tak 25kg🙂)))
My sme dnes mali karfiol s hermelínom zapekaný v trúbe 🙂
@mamartina24 páči sa receptík na tie kaiserky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44521
len ja som miešala múku v pomere: 200g hl. obyčajná, 200g hl. špaldovej, 100g grahamová , slnečnicové a tekvicové semienka na strane 1159 mám foto- to som skúšala robit aj s tým krájačom na jablčka 🙂
zapekane cestoviny na panvici som rozprazila maslo, trosku cibule, pridala kuracie maso, osolit, cervena mleta paprika, drvena rasca, trosinku suseneho cesnako, lebo ja cesnak a cibulu nenavidim 😀 korenie na kuracie maso, pridala som hrasok, kukuricu, rozpustila nivu, veeela tvrdeho syra, tiez sa roztopilo, zaliala smotanou a vodou a vyliala na cestoviny, na vrch dalsia kopa syra trosku posolit, cierne korenie a piect
@tanitta presne ako píšeš robievam aj ja, ked nám zostane varené masko- rozne zapekané cestoviny so zeleninou alebo omáčky na cestovinky, ale už to chcelo zmenu 🙂 a včera večer som objavila v nejakom časopise recept na gulky z vareného masa v zeleninovo-šampionovej omáčke, tak som to skúsila a bolo to aj celkom jedlé 😀
k tomu som spravila celozrnny kuskus, ale hodilo by sa to aj s cestovinami -nabudúce skusim 😉
... tak babenky my dnes len taká rýchlovka .... v meste sme mali kopec vybavovačiek, takže som uvarila kuracie stehno, z vývaru urobila polievku s mrkvou, hráškom, petržlenovou vňaťou a rezancami, uvarené stehno som pooberala od kosti a urobila ho synčekovi na šťave s knedľou, no a nám s ocinkom pečené kuracie stehná na kyslej kapuste s kyslou smotanou, no a knedľa k tomu .... nič zvláštne ale s láskou urobené 😉
@bobinkask ďakujem veľmi pekne 🙂 vo štvrtok hneď vyskúšam.
@bobinkask ten krájač na jablká je dobrý nápad 🙂
Kuracie stehna v alobale so zemiakmi zeleninou.. hm ale len z rury- chcelo to gril ale na balkone asi tazko 😅
Spagety s morcacim mäsko a blanzirovane paradajky posypane struhanou mozzarelou
ZAjtra: hovadzi gulas a ryza s mliekom na sladko..... 😉
@zuzkaamato no,takže nákyp sa vydaril a chutil.môžeš smelo skúsiť 🙂 🙂
tak nakoniec som rychle robila rizoto/ lebo deticky od vcera na neho cakali,k nemu aj studeny sladkokyslý salatik,polievka zeleninova a dezert piskoty s ribezlovým rosolom robila dnes mamina/kolko stavy z ribezli tolko cukru,miesat kym nejde do varu a hned vypnut,pridat kyselinu citronovu a do flias,flase sa nezatvaraju ale sa len zlahka prikriju celofanom,aby sa na nich ,,vyrobila šupka,, a az potom sa previazu s celofanom 🙂 /
tak tie knedlicky budu zajtra a aj polievka ostane 😉 idem do sprsky a pridem neskor docitat co ste varili
@nelinka0401 super 🙂 dakujeeem 🙂
ahojte 🙂 ja som dnes nevarila 😀 protest 🙂 ale zajtra spravím špenátovú polievku.....len neviem čo na druhé...poraďte niečo
objednali sme si pizzu 😀 😀
dnes palacinky a včera obaľovaný karfiol ,zemiaky a uhorkový šalát a zajtra bravčové mäso na hrášku s tarhoňou...

dievcata mate prosim niektora dobry, overeny recept na kremovu sparglovu polievku ?