icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elise
25. jún 2012

@sloto morca dellu len zohrej v mikrovlnke alebo v panvičke a nalej na špagety, postruhaj syr a papáte🙂

ukana
25. jún 2012

@sloto no normalne tu morcadellu len zohrej, ja pridávam trochu kečupu ešte....a posyp syrom na tanieri... 🙂

sloto
25. jún 2012

@elise
@ukana

je to tak dobré?

elise
25. jún 2012

@sloto nám to chutí ak máte radi viacej mäska tak si trošku opeč na panvičke a pridaj do toho🙂

ukana
25. jún 2012

@sloto kludne to okoštuj pre varením, je to hotová omáčka.... často by som to nejedla, ale raz za čas, ked nemám čas....aj nám to chutí... 😵 😵

gucz
25. jún 2012

U nás dnes rýchlovka : varené zemiaky, opečené mäsko (polotovar z lídlu) a šalátik (rajčinky, cibuľa, trocha tatarky a pažítka)

rastulka
25. jún 2012

@danielaj V pohode mojko,nesuri to 🙂 Ani ja teraz vela času nemam,preto aj sem pišem menej 😒 Balim,triedim o par tyždnov sa stahujeme 😀 je tu čas aj na zavaranie a ani to sa nesmie zanedbat,aj teraz sa mi vari malinovy džemik v pekarničke 🙂 😉

rastulka
25. jún 2012

vtačie mlieko 😝

danielaj
25. jún 2012

@sandy84 to je o skúšaní, aj mne v začiatkoch niektoré chleby nevyšli, nechutili nám, alebo boli zle upečené, ja už robím tie, ktoré mám osvedčené recepty, zajtra ak mi vyjde čas, tak napíšem pár mojich odskúšaných 😉
@macka23 môžem poprosiť recept na citrónové muffinky? Ďakujem 😉

danielaj
25. jún 2012

@rastulka aj ja som robila to vtáčie mlieko, zajtra hodím foto, ale úspech som s tým u mojich detí nejak nezožala, mladšia zjedla pol misky a staršia ani neochutnala 😒 ani nevedia, čo je dobré 😢 ja som dnes nakoniec nerobila ten ríbezľový džem, ale som urobila ríbezľový sirup a aj višňovo -jahodový sirup, Mńam, do vodičky je výborný 😉 a sa sťahuješ? a kam? teraz bývate v rodinnom dome, nie?tak to jasné, že máš kopec roboty, 😒 zajtra ráno ti napíšem, už som si to poznačila, aby som zase nezabudla 😅

deculko
25. jún 2012

@sloto sprav pod tu morca dellu tak ako pod masko, sprazenu cibulku na oleji .... doda jej to ozajstnejsiu chut,moj muz to ma velmi takto rad...

ibajeho
25. jún 2012

@kikaneu ta je vcelku peknaaa 🙂

vieruna
25. jún 2012

hee momentalne mi mama prichystala vecerny program. Zavara visne 😀

kucminka
25. jún 2012

niektorá ste spomínala,že varíte višňový džem,máte niekto recept,ešte som ho z višní nerobila.Nieje potom moc kyselý?

macka23
25. jún 2012

@danielaj citronove muffinky /cca 12ks/
-125g masla
-125g pras. cukor
-1 balicek vanil. cukor
-3 zltky
-1 vajce
-stava a kora z 1 citrona
-150g hlad. muky
-stipka soli
-2CL pras. do peciva

Vymiesame cukor a vanil. cukor s maslom, korou a stipkou soli, po jednom zaslahame zltky a vajce. Muku spojime s praskom do peciva a postupne zaslahavame do cesta striedavo s 3 PL citronovej stavy. Pripravene cesto rozdelime do 12 kosickov a pecieme na 180C cca 20minut 🙂
Na vychladene davame citronovu polevu a drobec zdobi tymi farebnymi gulickami 😝

vivusika
25. jún 2012

@rastulka tak toto som ešte v živote nejedla 🙂

anavila
25. jún 2012

ja varim zajtra karfiol vypražany, dlho sme nemali a tiez karfiolovu polievocku...masko nam ide trosku uz naspäť, tak sa tesim na zajtrajsi obedik

macka23
25. jún 2012
lizatko1009
25. jún 2012

sedein so smotanou sa mi perfektne vydaril a teraz peciem kinder rez 🙂

bobinkask
25. jún 2012

@atiatko super tak nech sa podarí 🙂 ja robím ešte tento krém s korpusom z podrvených keksov zuzanky dajú sa kupit v lidli a zmiešané s mliečnou čokoládou aj to je fajnotka myslím že je to ešte lepšie ako tie pukance... na strane 1203 mám odfotenú tortičku tú som robila s tými keksami kukni 😉 možno ta inšpiruje aj na ozdobenie 😉

bobinkask
25. jún 2012

@katkas1 chod na stranu 1240 tam je napísaní receptík na tie lunexové rezne 😉

bobinkask
25. jún 2012

@sandy84 ja som skúsila už niekolko chlebíkov v dp ale jednoznačne u nás vedie tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47173 už som robila aj s jogurtom aj s acidof. mliekom a ten s mliekom sa nám zdal uplne najlepší múku som miešala v takomto pomere 150g polohrubá múka-150g celozrnna špecial stredná-100g grahamová-100g ražná do domácej pekarne a asi 3 pl semiačok-slnečnicové-tekvicové-lanové takto spravený chlebík nám najviac chutí 😵 a ešte ked sa miesi cesto v pekarni sledujem ak je moc riedke dosypám múku musí byt také pevnejšie nesmie sa moc rozlievat 😉

veve39
25. jún 2012

@bobinkask ako prosim robis presne ten korpus z keksikov ? dakujem 🙂

bobinkask
25. jún 2012

@veve39 1 balíček ovsených keksov zuzanky som podrvila v mixeri, na teflonovej panvici som rozpustila na miernom ohni cca 150- 200g mliečnej čokolády, rozpustenú som zmiešala s keksmi a do formy na papier na pečenie som masu vyliala a nechala asi 1 h v chladničke stuhnút a potom už može ist na to krém 😉

inffinity
25. jún 2012

Holky mate nektera radu jak upect pizza stangle? Testo na pizzu mam dobre ale nevim jak to uvest do toho tvaru a jlavne jak dlouho pect atak..diky za tip 🙂

veve39
25. jún 2012

@bobinkask znie to vyborne, urcite na nejaku "slavnostnejsiu" prilezitost vyskusam, aj s tym kremom co si spominala (tvaroh, puding. zel.stuzovac) - musim si to hned ulozit 🙂

nana776
25. jún 2012

ja bravcove sote v placke...

ursul
25. jún 2012

@rastulka akurat som na to minule myslela,ako mala som to jedla..budem musiet vysnorit recept 😉

tamichloe
25. jún 2012

@bobinkask ahoj,maš receptik na špagetove lazane s cuketou??