Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,my dnes kuracia polievka zo včera a šišky od maminy🙂
nic, ako marod, som vyfasovala od svokry plny hrniec plnenej papriky. chlapi to maju s knedlou, ja bez. ja k tomu knedlu nejem, mne to pride ako aj polievka a aj druhe. 😀 cize pre mna len do hlbokeho taniera.
kelová polievka, a francúzske zemiaky...a v kuchyni ako v peci fúúúú..zajtra musí byť nejaká rýchlovka
@danielaj vyzerá úúúžasne...určite tak aj chutil 🙂
čítam tu že poniektoré dojedáte nedeľnú polievku. Tá naša sa varila v sobotu a včera musela ísť psovi, už bola zamútená, aj keď bola v chladničke...
u nas troska zmena:polievka ta co som pisala /zeleninova s vyvar.bravc.kostou s troskou maska/ a k tomu pecene nove zemiaky a opecena sekana.sekanu aj zemiaky som spolu supla na plech vystlany papierom na pecenie.po zemiakoch som pokvapkala olej.a super-rychlo navarene.,,zdrhla" som z kuchyne na dvor,kym truba piekla 🙂 ved by som to tam nevydrzala,ten hic 🙂
zajtra bude to iste.zjedlo sa malo,nechuti nam moc...
tak u nas dnes velmi zdravo, si myslim, paradajkova polievka s bazalkou, a zeleninovy salat s prir. opecenymi kuracimi ceckami 😀
ryža, bravčové mäsko na zeleninke (mrkva, hrašok, kukurica)
@akika722 veru, tarhoňový nákyp a bolo to mňamkové a rýchlo urobené 😉 tiež sa varím vo vlastnej šťave, takže tiež nemám chuť extra vyvárať a to ma čaká vo štvrtok a piatok piecť tortu a zákusky na oslavu 10 narodenín našej staršej dcéry, tá príde v piatok z tábora, tak aby ju tortička už čakala 😉 a blé v takom teple, netuším ako budú tie krémy vyzerať 😝
@eva7780 ja dávam na 1 liter vody 300 g cukru, uvarím nálev, zalejem a sterilizujem na 80stupňov 20 minút 😉
@zklimekova mňam bolo to výborné, apoň nám chutilo a tuším ešte viac ako ryžový nákyp 🙂
@luciok naša bola dobrá, my sme ju hneď v nedeľu dali ke´d vychladla do chladničky a nič jej nebolo 😉
dnes len hranolky + rybie prsty . Zaváram broskyne , už 3 várku . Na 1 várku mi víjde 9 fliaš .
pripájam sa k @boska79 ako chorej,nič sa mi nechce variť.polievka zostala ešte od nedeli,čo nikomu v tom teple nechutilo jesť a na večerua dúfam,že aj na zajtra jedny rezne v cestíčku a druhé v strúhanke so sézamovými semiačkami.K tomu ryža a pečené zemiaky s americkým korením a ako príloha zelenina
pohronska polievka - mrkva, zemiacky, zeler a karfiolovy rezen s ryzou a zeleninou
Včera sa tu hovorilo o krupicovaj kaši, tak dnes som neodolala a urobila som si na obed. Takú ani hustú, ani riedku, nie moc sladkú, ale s poriadnou vrstvou granka 😀

@danielaj to vyzerá výborne... ako sa to robí? niečo ako ryžový nákyp?