icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dida84
3. júl 2012

@danielaj to vyzerá výborne... ako sa to robí? niečo ako ryžový nákyp?

dida84
3. júl 2012

@danielaj akurát som si všimla odkaz, čo si dala... no vyskúšam... snáď bude chlapom chutiť... ja som viac na sladké ako oni, tak snáď spapajú, keď spravím nejakú dobre hustú polievočku k tomu... 🙂

katushka16
3. júl 2012

ahojte,my dnes kuracia polievka zo včera a šišky od maminy🙂

boska79
3. júl 2012

nic, ako marod, som vyfasovala od svokry plny hrniec plnenej papriky. chlapi to maju s knedlou, ja bez. ja k tomu knedlu nejem, mne to pride ako aj polievka a aj druhe. 😀 cize pre mna len do hlbokeho taniera.

tosomja
3. júl 2012

Zemiaky s cibuľkou a acidkom 🙂
Varená kukurica
Teraz si vychutnávam ľadovú kávu s orieškovou zmrzlinou @duplinka 😀 dáš si?

zklimekova
3. júl 2012

kelová polievka, a francúzske zemiaky...a v kuchyni ako v peci fúúúú..zajtra musí byť nejaká rýchlovka

lenuss84
3. júl 2012

@vi3ka ja vzdy ked robim z kyslej smotany,alebo slahacky tak davam smetafix /stuzovac/.pre kazdy pripad....nic tym nepokazis urcite 🙂

zklimekova
3. júl 2012

@danielaj vyzerá úúúžasne...určite tak aj chutil 🙂

luciok
3. júl 2012

čítam tu že poniektoré dojedáte nedeľnú polievku. Tá naša sa varila v sobotu a včera musela ísť psovi, už bola zamútená, aj keď bola v chladničke...

lenuss84
3. júl 2012

@luciok ja polievku hned po obede,ked sa najeme,chladim v studenej vode aby som ju mohla cim skor supnut do chladnicky.v takomto horku.ale uz sa to stalo aj mne ze sa mi pokazila.odvtedy ju vzdy takto chladim.... 🙂

lenuss84
3. júl 2012

u nas troska zmena:polievka ta co som pisala /zeleninova s vyvar.bravc.kostou s troskou maska/ a k tomu pecene nove zemiaky a opecena sekana.sekanu aj zemiaky som spolu supla na plech vystlany papierom na pecenie.po zemiakoch som pokvapkala olej.a super-rychlo navarene.,,zdrhla" som z kuchyne na dvor,kym truba piekla 🙂 ved by som to tam nevydrzala,ten hic 🙂
zajtra bude to iste.zjedlo sa malo,nechuti nam moc...

duplinka
3. júl 2012

@tosomja okamžite, ale ókamžíte chcem tú kukuricu a aj tú kávu!!! 😀 😀 😀

lenocka84
3. júl 2012

tak u nas dnes velmi zdravo, si myslim, paradajkova polievka s bazalkou, a zeleninovy salat s prir. opecenymi kuracimi ceckami 😀

luciok
3. júl 2012

@lenuss84 Aha, to ma nenapadlo, tu sa nechá vychladnúť až potom putuje do chladničky. Túto už ani pes nechcel, musela som ju vyliať kurkám, mali z nej aspoň cestovinu 🙂

boska79
3. júl 2012

@duplinka len to nechci naraz :D

dtveronika
3. júl 2012

ryža, bravčové mäsko na zeleninke (mrkva, hrašok, kukurica)

danielaj
3. júl 2012

@akika722 veru, tarhoňový nákyp a bolo to mňamkové a rýchlo urobené 😉 tiež sa varím vo vlastnej šťave, takže tiež nemám chuť extra vyvárať a to ma čaká vo štvrtok a piatok piecť tortu a zákusky na oslavu 10 narodenín našej staršej dcéry, tá príde v piatok z tábora, tak aby ju tortička už čakala 😉 a blé v takom teple, netuším ako budú tie krémy vyzerať 😝
@eva7780 ja dávam na 1 liter vody 300 g cukru, uvarím nálev, zalejem a sterilizujem na 80stupňov 20 minút 😉

danielaj
3. júl 2012

@zklimekova mňam bolo to výborné, apoň nám chutilo a tuším ešte viac ako ryžový nákyp 🙂
@luciok naša bola dobrá, my sme ju hneď v nedeľu dali ke´d vychladla do chladničky a nič jej nebolo 😉

bubo1104
3. júl 2012

dnes len hranolky + rybie prsty . Zaváram broskyne , už 3 várku . Na 1 várku mi víjde 9 fliaš .

nelinka0401
3. júl 2012

pripájam sa k @boska79 ako chorej,nič sa mi nechce variť.polievka zostala ešte od nedeli,čo nikomu v tom teple nechutilo jesť a na večerua dúfam,že aj na zajtra jedny rezne v cestíčku a druhé v strúhanke so sézamovými semiačkami.K tomu ryža a pečené zemiaky s americkým korením a ako príloha zelenina

abriela
3. júl 2012

pohronska polievka - mrkva, zemiacky, zeler a karfiolovy rezen s ryzou a zeleninou

abriela
3. júl 2012

@danielaj a aku torticku sa chystat robit?
Ja mam poziadavku od krsniatka na kamion 😒 . Krem dam asi slahackovo, tvarohovy, s pudingom ole - cize pribinackovsky s ovocim. Plus neviem si predstavit velmi potahovanie, lebo vraj sa v lete s hmotou robi zle.

akika722
3. júl 2012

@danielaj idem preštudovať čo do toho ide..žeby som urobila zajtra ja mojim? 😕 mm a krpec take sladke luuuubi..a 4ročemu hercovi urobim paradajkovu polievku a bude v 7nebi..a ja sa uspokojím aj s kavou a vodou 😀

akika722
3. júl 2012

@tosomja ja som svoju prave dopila 😀
ale cica! vysvetliť 🙄 prečo ma tvoja tolko peny a moja nemala? 😅

luciok
3. júl 2012

Včera sa tu hovorilo o krupicovaj kaši, tak dnes som neodolala a urobila som si na obed. Takú ani hustú, ani riedku, nie moc sladkú, ale s poriadnou vrstvou granka 😀

akika722
3. júl 2012

@tosomja a toť moja uboha bezpenita kava..ale dobra bola no 😀 hlavne že ostala vo mne 🤐 od rana grcam+hlava=migreeeeeeeeeeeena 😖

akika722
3. júl 2012

@tosomja reeeeeeeeeeeecept,reeeeeeeeeeecept

danielaj
3. júl 2012

@abriela ja len nenáročnú, žiadnu poťahovanú, to v týchto horúčavách nehrozí 😒 budem robiť motýla s ovocím a želatínou navrchu, chcela som robiť kinder čokoládu s lentilkami, ale vraj sa jej nepáči 😒

akika722
3. júl 2012

@danielaj a možem dať aj zavarane ovocie do vnutra? 😅 ved to je ako ryžovy nakyp nie?to mm može 😎

lenka268
3. júl 2012

@danielaj Ano a este ked je taky dobre studeny, teraz som si vytiahla s chladnicky, ani zmrznlinu mi netreba taky je studeny 😉