Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelinka0401 ani jaro to nepoznal, ale lubi to.. Letne, rychle.. ;)
@nelinka0401 u nas to bude na veceru. Drahy sa vrati z tydznovky, tak bude nieco nove. Zatial jedol len raz, moju neplnenu.
@boska79 čože?? to nemyslíš vážne?? 😀 to mu doma nerobili?no vidíš ako sa má pri tebe dobre 😀 😀
parene buchty a hrstkova polievka
@abriela tak potom daj vedieť ako mu chutila tvoja nová,plnená 🙂 🙂
@nelinka0401
@boska79 a paprika je jedno aka bude? ci musi byt ta hruba farebna?
@lululka555 nie.ja dávam tú klasickú zelenú.nie tie hrubé farebné.z tých som nerobila
@nelinka0401 ok,lebo taku mam aj kupenu 🙂 dakujem
@lululka555 najlepsie taka letna, klasicka, zelena, zo zahrady ci trhu
@nelinka0401 nepoznali to
my dnes kapustová polievka a kuracie mäso-z polievky na slaninke a pyré a poobede ideme na pizzu
dnes kuracia polievka so slížami,kuracie rezne,americké zemiaky,kapustový šalát k tomu 🙂
dnes mixovaná polievka(cuketa,zemiak,mrkva,brokolica) a cestovinový šalát so zeleninou a jogurtom
ja asi dnes nemožem veľmi čítať čo vyvárate 🙂lebo si zakvapkám klávesnicu ako mi potečú slinky 🙂..dala som sa na štvordňovú dietu( preddovolenkovú 🙂.. )...viac nezvládnem , nemám pevnú volu na také niečo...deti mali polievku od včera, pečené kuracia stehná a ryžu
@tinka274 ako si nakoniec robila tu omacku? Vyzera to prudko jedlo 😉
A teda poviem vam, ze ste ma na tie pirohy dobre namotali 😵 asi si dnes pojdem kupit to kolecko na vyrobu a spravim ich. mnam. aj ked u nas je nevyhoda tychto jedal, ze treba k tomu este nieco, lebo mladsi clenovia rodiny sladke jedla este nejak moc nemusia
kysla fazulova a neodolala som tarhonovemu nakypu 😅 (ovocie co zahrada dala)
Nakoniec som zarobila cukinovo-patizonovo-zemiakove placky, dusim kuracie masko s kari korenim a cestvou zeleninou a polievka zeleninkova - jarna ale zdala sa mi nudna a spravila som do nej krupicove halusky ochutene cesnakom,vegetou a kurcumou a polievka ozivla 😀 a bola vybornaaaa 😵 😵
zeleninová polievka,špagety,míša rezy som dala do tortovej formy ,
@barcelona94901 co su misa rezy? evokuje to u mna nanuk 🙂 mnam

@abriela 😀 😀 no skús.je to super..ja už len čakám kedy nám narastie v záhrade a už aj to budeme mať na jedálničku,čo najčastejšie 🙂