icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

macka23
4. júl 2012

@mima1311 tak tak vela vela vela maku :P

titkovamiriam
4. júl 2012

my sme dojedli fazulovu a idem si sparit lusky a zamrazit,a zajtra luskova na kyslo,zemiaky,vajce 🙂

atiatko
4. júl 2012

... tak u nás dnes boli cuketové miniplacky (originál recept bol cuketové fašírky 🙂 ) ktoré som ochutila kopcom petržlenovej vňate a k tomu opekané zemiaky a kúsok hranoliek na plechu + ľadový šalát .... mňamka 🙂 🙂 🙂

danielaj
4. júl 2012

@miskadusko presne tak, ako normálne lečo, cibuľka, paprika, rajčiny a cukina na kocky, je to veľmi dobré, aj si to zaváram do pohárov na zimu a keď robím na panvici niekedy šupnem aj párku alebo klobásku , dá sa jesť takto samostatne alebo normálne aj s vajíčkom 😉
@abriela ja tiež robím tú papriku ako ty, ale samotnú ju jeme, dochutím cesnakom, koreninami, ale vyskúšam aj naplniť tým syrom 😉

danielaj
4. júl 2012

bože baby, teraz sme prišli od jazera, ja že len nakuknem, čo ste dobré varuíli, ale aké chute ste mi narobili, samé fotkya všetko také mňamky 😉

danielaj
4. júl 2012

@tinuskaha včera som dávala recept, je na strane 1280 😉

danielaj
4. júl 2012

@lenuss84 ježiš, tie veterníky -mraky urob, to je neskutočná dobrota, ja robievam a sú neskutočné 🙂
@abriela
@vieruna presne, odpaľované cesto je úplne jednoduché a tááák dobréééé 😉

danielaj
4. júl 2012

ja som dnes neodolala a upiekla som ríbezľovú bublaninu, už mi to chýbalo, stihla som odfotiť len pred pečením, zobrali sme si k vode a skoro celú sme zjedli a kraje fotiť nebudem 😒 naposledy som piekla v sobotu, ale zajtra si to vynahradím, idem si napiecť cestá na tortu a zákusky 😉

tanitta
4. júl 2012

baby mam vytiahnute zarobene uz ochutene fasirkove meso z mrazaku co s tym? 😅 😅 ... nejak to zuzitkovat ze okrem fasiriek smazenych a fasiriek naplechu.... 😎

asma
4. júl 2012

@tanitta pridaj trochu ryye a budes mat vibornu plnenu papriku, alebo ja som tak minule urobila kolozvarsku kapustu ked som mala taketo masko... len to osmaz na panvici a dobre podlej vodou nech sa to dusi..
a klasika ako kolozvarsku..

asma
4. júl 2012

inak ja som dnes varila nove zemiacky s vnatkou, zeleninove fasirky dala som do nich aj syr a omacku z lupaneho hrachu.

tanitta
4. júl 2012

@asma ale uz su tam aj rozky ... neva? papriku mam ale tie rozky mi vadia dotoho kolozvarska fajne mnam..

asma
4. júl 2012

@tanitta ja bych to skusila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tanitta
4. júl 2012

@asma sak hej horsie ako fasirky to uz nemoze byt.... 😀 😉 ... vyhrala kolozvarska.... rodina chce cevabcici.... sak je jedno cert ci diabol....

lussy23
4. júl 2012

@tinka274 mňam, to je brokolička? @mrkvatka - mňam @lenuss84 Nemáte sa čoh obáť. odpaľované cesto je veľmi ľahké a chutné. ja keď robím veterníky, vždy vyjem pol plechu prázdnych korpusov🙂 a Všetko treba raz vyskúšať. Držím palce @danielaj mňam ja milujem takéto koláče..

lussy23
4. júl 2012

a my dnes, teda už včera🙂 polievku na kyslo

danielaj
5. júl 2012

@tanitta alabo urob tak ako ja nedávno, mala som tiež zarobené mleté mäso aj z rožkami, dala som to do jenskej mist, urobila som po vrchu jamky, do každej rozklepla vajíčko a dala upiecť, nakoniec som posypala strúhaným syrom a bolo to veľmi dobré a našim to chutilo 😉 robila som aj s mletým mäsom s ryžou, čo mi zostalo z plnenej papriky 😉 a tiež to bolo výborné 🙂

lencyca
5. júl 2012

@bobinkask aj u nás tofu papáme,chlapi si zvykli na cestovinový šalát aj na rizoto,údený je chutnejší 😉

lencyca
5. júl 2012

@tanitta vyskušaj spravit s cestovinou,udusit si masko na cibulke,dat koreniny,kečup,podusit do makka, dat bambino,zmiešat s uvarenými cestovinami,u nás to chlapi zbožnujú,viac ako fašírky 😀

lencyca
5. júl 2012

dobré ráno 😉 dnes dojeme kurací vývar a druhé bude lečo,vyskúšam dat aj cukinu 😉

mimi21mimi
5. júl 2012

Dnes urobím fazuľovú polievku so zeleninou a druhé máme pirohy na sladko aj slano zo včera.

mj30
5. júl 2012

@atiatko tie placky vyzeraju uzasne ja milujem cuketu mozem poprosit receptik? Dakujeeem 🙂

alexandrakiara
5. júl 2012

Ahoj tak dnes mame spagety ale zajtra 😝 mnammm budu lazane moj priatel je nimi posadnuty 😀

lydia22
5. júl 2012

My od vcera bryndzova polievka,fašírka v celku na plechu a zemiaky.

kinka555
5. júl 2012

dnes struckova omacka a plnena cukina 😝

rastulka
5. júl 2012

Dobre ranko 🙂 U nas dnes na želanie deti budu marhulove gule 🙂 a polievka zo včera karfiolova 😉

junkfoood
5. júl 2012

u nas dnes kuracie rizoto so struhanym syrom a k tomu zavaraniny vsetkeho druhu..potrebujem vycistit policku v chladnicke a mam ich tam milion pootvaranych.. 🙂

katkas1
5. júl 2012

zeny potrebujem rychlo poradit kym nejdem do obchodu, chcem piect liaty kolac s tvarohom a neviem aky tvaroh je tam najlepsi, ten z lidla vo vedierku, ci???

mravvcek
5. júl 2012

zapekane cestoviny s mletym masom a paradajkami 🙂

akika722
5. júl 2012

kedže tato pracuje dnes,tak len paradajkova polievka a ak budu hladoši mať chuť tak aj krupička 😉