Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
pre deti kremova brokolicova polievka, pre nas s mm zo sucheho hrachu polievka a cokoladove palacinky a este ma caka marhulovy lekvar 🙂
@danielaj Ja mám takisto hrozne rada physalis 🙂.
@lululka555 Ďakujem 🙂. Aj mňa vedia takéto darčeky potešiť 🙂
@abriela Ďakujem 🙂. To bola ale maminkina práca 🙂
@lululka555 dajú sa objednať.ja som tak malej objednávala zo stránky-www.všetko na oslavu.sk- 🙂
na dneska brynzdové halušky so slaninkou 😉
včera som nevarila,nemala som pre koho.doma sme sa všetci stretli až večer,tak sme si objednali pizzu.Jednu s kuracím mäsom a druhú s gyrosom.a dnes spravím zeleninovú polievku a palacinky.máte nejaké nápady na palacinky?nejaké iné ako tie klasické.vdaka 🙂 🙂
Dobré ránko všetkym a uspešny deň v piatok 13-teho! 😉
U nas dnes fazulova polievka s udenym rebierkom a langoše 🙂
@nelinka0401 Kedysi sme si robili klasické palacinky, potreté jahodovým lekvárom a zrolované. Na palacinku išla štedrá vrstva šľahačky, roztopenej čokolády a domáci vaječný likérik.
@luciok no ved také robím aj ja.len bez toho likéru. 🙂 len raz tu boli tuším nejaké iné.len si neviem spomenúť.asi pozriem na MMB.tam ich je veľa 😉
zemiakové gule plnené klobaskou a udeným masom. a samozejme kyslá kapusta osmažená na výpeku a cibulou
ahojte kucháročky 😉 ja dnes robím zemiaky v parnom hrnci, rybie filety upečiem na masle a k tomu nejaký zeleninový šalát čo chladnička dala a mám hotovo 🙂 polievku aj muffiny máme ešte od včera 😉
@nelinka0401 dakujem,si zlata 🙂 ,uz som vcera objednala a tesim sa, nech to uz pride 😵
nam zostala polievka od vcera sladko - kysla fazulova a dnes urobim len volske oci -do polievky a rezance s oprazenou struhankou 🙂
@levandullka moja krstná mama ho pestuje na záhrade, chodím tam vždy vyjedať, mňam 😉 rada by som si nasadila aj ja, ale už nemám na záhrade toľko miesta, ☹ potrebuje totiž veĺmi veĺa miesta 😒
vonku je skaredo, je to cas na lenosenie - takze objednavam pizzu a cestoviny 😀
@nelinka0401 my ked chceme trochu zmenu s palacinkami, tak dame do cesta skoricu. Podla mna klasicke palacinky su top. Ostatne ochutnat fajn,a le palacinky su palacinky 😵
ahojte, u nás dnes rajčinová s kôprom a kuskusom, dusený tuniak na zelenine so zemiakmi.
@nelinka0401 ja robim klasicke palacinky s tvarohom, tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-palac...
dnes sa mi nic nechce, skarede pocasie, sice ani teraz cez horucavu som nejako nevarila, lebo sme jedli mimo domu, dnes asi len upeciem kuracie stehna, mate nejake napady ako ich vylepsit?
je síce škaredo,konečne začalo pršať ale aspon mi vyrastú dalšie cukety 😀 . tak sa tešíííím 😉
@lizatko1009 tie vizerajú dobre.a to mlieko tam neostane ked sa to zapeká?aby mi to potom neplávalo v mlieku 😀
@nelinka0401 nie neostane ono sa to cele ako odparí. vyskusaj, alebo robim este tak, ze polejem coko a vanilkovy punding.
ahojte
dnes fazulova polievka so smotanou a spagety so syrom a kecupom 🙂 a hooor sa na Spisske trhy 😉
Baby poradte mi nejaky dobry receptik na bravcove kare, najlespie aby to bolo na nejakej stave 🙂 Chcem k tomu uvarit nove zemiaciky, mnam 🙂 dakujem vam za rady🙂
parené buchty a šošovicová polievka s párkom 🙂
dnes menučko 😀 😀 😀
@danielaj Ja ho kupujem často v Metre alebo v kauflande. Rada ním zdobím dezerty 🙂. Mať ho v záhradke musí byť super 🙂

Poraďte nejaký dobrý recept na mäsko s tarhoňou