icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
20. júl 2012

dnes sme dojedali od vcera a este upeciem pizza kolieska 😉

nanulik
20. júl 2012

pozerám že sa tu preberalo chudnutie, musím sa pochváliť podarilo sa mi zhodiť 10kg asi za 5 mesiacov. išlo to pomali ale nedržala som žiadnu extra super účinnú jojo dietu. ale zo začiatku ked som to chcela rozbehnuť tak ráno sachyridy, poobede bielkoviny. vela zeleniny, ovocia primerane. cvičenie a rotoped asi hodinu denne,
niekedy boli dni že to išlo lahko niekedy horšie, ale dávala som si pozor aby mi nezačala váha stúpať. takže boli chvíle ked mi váha aj týžden dva stála. potom sa to zase rozhýbalo.
niekedy som mala abstáky po takých nezdravých jedlách, tak som si dala ale len maličké porcie. napr. čipsy pri telke do malej misky na puding. lebo viem že keby som si nedala, tak by som potom zožrala (doslova) celý pakel a bolo by mi zle, alebo čokoládu, vždy len 1-2 kocky
chcem dať ešte 2-3 kg dole ale neponáhalm sa. už teraz som viac než spokojná

lululka555
20. júl 2012

@adelaida33 vyzera to byt chutne,mam rada kapustove jedla 🙂

danielaj
20. júl 2012

@lencyca Leni, načo ti je ďalšia forma, ja mám tiež len jednu, upečiem 6 kusov, upečené vyberiem z formy a dám ďalšie cesto, až kým ho neminiem 😉

rastulka
20. júl 2012

@danielaj a kde sa da kupit taku formu,mali by mat v domacich potrebach?

danielaj
20. júl 2012

joj baby, netrápte ma z diétami 😝 mne by tiež patrilo dať dole asi 5 kg, ale keď ja nemám pevnú vôľu ani čo sa diét týka ani cvičenia 😒 kde sú tie časy, keď som sa vydávala a mala som 50 kilov aj s topánkami a šatami 😀 ale hovorím si stále, no moja pekná, nemáš už 20 ani 30, máš dve deti, nemôžeš byť ako modelka 😝

lencyca
20. júl 2012

@danielaj a neprichytia sa ti?cim to vymazavas olejom?

danielaj
20. júl 2012

@rastulka ja som kedysi v Lidli kúpila tú formu, ale to je už hádam aj 5 rokov, ale dajú sa kúpiť aj v domácich potrebách 😉

danielaj
20. júl 2012

@lencyca vymazávam olejom alebo vytriem maslom a vysypem aj múkou trošku a neprichytia sa 🙂 aspoň zatiaĺ nie a robila som už všelijaké cestá, aj orechové, aj kokosové, čokoládové, klasické bledé 🙂

rastulka
20. júl 2012

@danielaj moja reč 😀

rastulka
20. júl 2012

@danielaj Jaj,a dakujem pozrem sa,ked budu mat určite kupim 😉 😲

danielaj
20. júl 2012

môj dnešný celozrnný posúch s cesnakom a slaninkou, mňám, veĺmi dobrý 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42074

kokorunecka
20. júl 2012

Ahojte baby.. Prosím vás. Neviete mi dať nejaký recept na orechovú omáčku ku kuracím prsiam? Ďakujem.

gumidekmomo
20. júl 2012

ja som dnes robila spizy a pecene zemiaky k tomu 😉

titkovamiriam
20. júl 2012

@kikatko kusok od foto je tej ciny fotorecept a aj dalsie z mmb 🙂 🙂

fontana
20. júl 2012

@risina dik za tip,určite to pomože,len sa donutit hýbat.
ja dnes len cestoviny s brokolocou a nivou.

kikatko
20. júl 2012

@titkovamiriam dakujem

michalag
20. júl 2012

Ahojte mozem sa k vam pridat?
prave som pozerala par stran dozadu a take chute ste mi narobili, mnaam
My sme dnes mali cestovinu so zelenonou (kukurica, hrasok mrkva) + salama vysočina + syrokrem a do toho kečup, moje decka sa idu za tym umňamkať 🙂

kikatko
20. júl 2012

a ešte čo na večer- prechádzka pezinsko-modranskými vinnými skliepkami... a ja nelubil víno, ale aspon sa stretneme s partiou a pokecáme

dadulka271
20. júl 2012

My sme dnes maly zemiaky na cibulke a vyprazanu cukinu+uhorkovy šalat a cez vikend som piekla pre seba tortu 😀 😀

sofhia
20. júl 2012

slany cukinovy kolac, je super, a k nemu idem spravit cesnakovy dressing a rajciakovo-cibulovo- bazalkovy salat 😉
http://nanicmama.sme.sk/slane/cukinovy-slany-kolac

lizatko1009
20. júl 2012

langose s tatarko kecupom a syrom 😉

nadhera
20. júl 2012

dnesne mnamkove tofu so zeleninkou z mrazaku a tymianom

katkas1
20. júl 2012

takze mm dojedol cinu ked peisiel z prace a teraz idem supnut zemiaky do rury a dame si to s dietnou slaninkou a klobaskou a masielkom ked ulozime drobcov a upiekla som stuhany tvarohovy kolac 🙂

adelaida33
20. júl 2012

@nadhera tak takéto ja môžem vždy, mňááám 🙂 a čo si dala ako prílohu?

bobinkask
20. júl 2012

ahojte u nás dnes fazulová polievka a zapekané palacinky robila som ich z celozrnnej múky plnené tvarohom dali sme si na ne zmrzlinu a šlahačku a misa na foto sa zjedla celá na obed a to som si myslela že ešte zostane 🙂 a tak na večeru som spravila zapekané papriky plnené balkánskym syrom, pečená cukina a domáci celozrnný chlebík pridávam foto aj včeraších kuracích stehienok na fenykli a cukinovej nátierky-perfektná velmi nám chutila 😵

joannas
20. júl 2012

@danielaj nevieš ako sa roby sirup z čiernych rybezli?

mravvcek
20. júl 2012

@bobinkask boze to ako skvelo vyzeraaaaaaaa 🙂 juj hned by som ochutnala zo vsetkeho 🙂 ako robis tie palacinky,nemas receptik?A ten celozrny chlebik?Kde kupujes muku a ako ho pecies?

bobinkask
20. júl 2012

@mravvcek dakujem 😉 jasné páči sa palacinky http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-palac...
a chlebík robím v domácej pekárni podla tohoto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47173 len si miešam vždy iný pomer múky, niekedy spravím úplne z celozrnnej múky alebo miešam celozrnnú s obyčajnou a ražnou, podla stavu špajze 😀
a múku kupujem v kauflande alebo u nás- je taký obchodík so zdravou výživou 😉

abriela
20. júl 2012

Dnes. Fazulova polievky z konzervy so zemiakmi a zapekane palacinky s tvarohom.