icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
21. júl 2012

@lienka2 K babovke a peceniu: kupili sme novu ruru a nevedela som v nej piect. Vacsinou mi cesto po upeceni kleslo, cize nebolo dopecene. Piekla som pri teplote 160C, niekedy aj 40 minut.
Zvysila som teplotu na 175C-180C, peciem zvycajne 30 minut a problem sa stratil.

ibajeho
21. júl 2012

Svieckova sa vydarila famozne a teraz idem skusit upiect limetkovy kolacik juuuuj 😉

kibuk
21. júl 2012

taak dnešny obedík - zemiakova polievka a cestoviny "miš maš" a naša uroda z bakona 🙂 jahôdky mnam

danielaj
21. júl 2012

práve som dopiekla kysnuté kokosové, makové a orechové venčeky, vyšlo mi 18 kusov, po 6 kusov z každej náplne, sú výborné, idú sa za tým pozabíjať, dúfam, že najmenšej zostane, kým sa zobudí 😲 nabudúce určite robím z dvojitej dávky 😉

danielaj
21. júl 2012

@katy1986 neboj, tortička je pekná, čo tam na tom, že pár lentiliek odpadlo, to sa niekedy stáva, keď človek veľmi chce niečo pekné urobiť, just sa mu niečo pokašle 😒 inak ja ten krém pudingový, kde do horúceho ide maslo alebo Hera robievam, robievam taký super koláčik z týmto krémom a piškótami máčanými v káve s rumom a nikdey sa mi to nestalo, čo tebe, ale myslím, že chyba je v tom, že si ten margarín dala do takého poloteplého, lebo treba da´t buď do horúceho alebo do celkom studeného 😉

kibuk
21. júl 2012

@danielaj juuuj mnaaaam 🙂

lencyca
21. júl 2012

@fordikford uprimnu sustrast ☹

lencyca
21. júl 2012

@danielaj Dani mnam mnam 😉

lencyca
21. júl 2012

ahojte,dnes vymyslena narychlo cukinova polievka so zemiakmi a mrkvou,napodiv maly sa jej pekne najedol,lebo inak mame prplave obdobie s jedenim 😖 uz neviem co by som mu spravila aby to papal...zo vcera dojedame kura s ryzou 😉

afrika
21. júl 2012

rezance s tvarohom 🙂

lienka2
21. júl 2012

@danielaj tie kolaciky vyzeraju fantasticky, kde najdem recept? 😅

lienka2
21. júl 2012

ozaj a dakujem za ohlasy ohladom tej babovky, skusim este raz upiect a ak sa ani tak nepodari tak uz kaslem na to.. budem robit ine kolace a babovku necham pre moju mamu 🙂

sloto
21. júl 2012

ta ja som dneska nevarila, mali sme od vcera... zato som 3 hodny stala v kuchyni a chystala studene misy a spravila som cheesecake, ktory budem prelievat malinovou omackou teplou. manzel ma narodeniny zrovna dneska, tak k nam pride navsteva....

ibajeho
21. júl 2012

@sloto jeee a ako robis ten cheescake? Milujem cheescake 🙂

sebi123
21. júl 2012

ahojte 🙂 my sme mali na obed fliacky so "sladkou" kapustou a teraz sa robi http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139 😵

luciok
21. júl 2012

@danielaj mňam presne na niečo také mám teraz chuť 🙂

mariana0915
21. júl 2012

babulky zhanam recept na rychly ananasovy kolač, prešla som všetky na MMB a nenašla som ho ☹ normlan piškota s ananasom pomixovanym na vrch ide smotana nemate recept ?????

kokorunecka
21. júl 2012

@mariana0915 Máš na mysli tento? : http://www.dobre-recepty.sk/detail/12306-ananas...
Ale teda tam sa všetko dáva dokopy a potom tá "poleva"

kokorunecka
21. júl 2012

Teraz som dorobila kuracie prsia, cestoviny a na to orechovú omáčku. 🙂 Len či to bude jedlé, že? 😅 Rýchla pomoc je bábovka 😀

lucsyia
21. júl 2012

Dnes to bola zemiaková kaša so zeleninovým ražniči( cuketka, cherry paradajky, cibuľka, paprika + dochutené proveslanským korením, cesnakom a soľou) ... a chutilo 🙂

fontana
21. júl 2012

ahojte tak som dnes experimentovala:cukinový nákyp a kysnutý koláč s tvarohom a čerešňami,všetko to bolo na prvý krát,celkom to vyšlo,a aj chutilo@danielaj vdaka za tip.pekný den všetkým.... 😀 😀 😀

luciok
21. júl 2012

My s mm sme boli na guláši na hrisku na futbalovom turnaji, pretože svokrin tekvicový prívarok nám nevoňal 😀

lydia22
21. júl 2012

@tosijo vieš čo ja neviem link ja som si ho prepisala do svojich receptov ale opýtaj sa @lululka555 ona ho vtedy tu dávala 🙂

danielaj
21. júl 2012
briketa
21. júl 2012

Dievcata, ak by ste chceli vysusat nieco z kuchyn inych krajin, ja mam kucharske knihy z celeho sveta. Kludne napiste, vyhladam.
Ked ste len zazreli obrazok a chcete vyskusat, odfotte, ak budem vediet co to je, pohladam recept.
Ja slovenske veci moc nevarim, ale vsetko okolo zemegule skusam stale.

danielaj
21. júl 2012

@mariana0915 ja odporúčam tento ananásový, ja ho robievam z kniht Recepty zo života a je výborný a aj rýchly http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8962 😉 ale ty asi myslíš niečo také ako sa robí aj s kivi, ale bez želé, či nie? http://varecha.pravda.sk/recepty/kiwi-rezy-foto... 😉

danielaj
21. júl 2012

@fontana nie je za čo, vyzerá to výborne 😉

danielaj
21. júl 2012

práve som dorobila marhuľovú penu 🙂

lululka555
21. júl 2012

@lydia22 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24824 myslis tento link? @ tosijo ,paci sa 🙂

lululka555
21. júl 2012

@danielaj ahoj pozerala som recept na tie venceky a myslis ,ze by som mohla naplnit aj tvarohom? klasickym hrudkovitym...dakujem 🙂