icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
6. aug 2012

@titkovamiriam aj my sme sa chystali tento víkend do Bojníc do zoo, ale hlásia teplo, tak to pravdepodobne odložíme 😒

titkovamiriam
6. aug 2012

@danielaj fuuu tak to potom asi aj my-ja som mala skor strach aby neprsalo to by sme sli do narodneho muzea na ,,mamuty,, 🙂

danielaj
6. aug 2012

@titkovamiriam ale vieš čo , zmena počasia, práve som kuk a že nebude až tak teplo, pritom som pozerala v nedeľu na celý týždeň a že cez ďalší víkend má byť horúco, no trochu sa asi pomýlili, tak neviem, či ešte sa to aj nezmení pár krát, kým príde víkend 😀

titkovamiriam
6. aug 2012

@danielaj ono je dobra predpoved tak na tri dni 🙂 na viac dni je viac moznosti 😀 😀 😀 ,,Iľkove polooblačno som sušil pol dna,, 😀 😀 😀

pegggy
6. aug 2012

ahojte my dnes ryžový nákyp a jaterničky so zemiakmi, zajtra guláš s knedlou

titkovamiriam
6. aug 2012

@pegggy ukažkový!mnaaam 😉

pegggy
6. aug 2012

kubkova meninová tortička /smotanová/

pegggy
6. aug 2012

@titkovamiriam ďakujem 😉

titkovamiriam
6. aug 2012

@pegggy mnaam a mam chut na sladke, idem si dat zlty melon 🙂 a vypinam PC burka je už za humnom...

pegggy
6. aug 2012

@titkovamiriam 😀 ja som dojedla červený, ešte korbáčiky z farmy zo stupavy a tiež to u nas vyzerá na búrku.
dobrú noc

mirage
6. aug 2012

@abriela ahoj, kolko to potom vydrzi v chladnicke? Myslim tu calamadu..

lenuss84
6. aug 2012

@irsina83 znie to fajnovo,isto vyskusam!

akika722
6. aug 2012

posledne dni bolo toto 😀 tarhonove rizoto,francuzske zemiaky,jednohubky s vynikajucou cuketovou natierkou 😀 tortičky,grilovačka,dnes stehna a hranolky a zajtra budu len špagetyyyyyyyyy...
a na vykend cestoviny a mäsove gulky v paradajkovej omačke

lenuss84
6. aug 2012

takze uz som vymyslela ten zajtrajsok,k cukinovej polievke budu tieto zemiaky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39045.

streda: cukin.polievku dojeme + pečene jelita a opekane zemiaky

štvrtok: zeleninova polievka + skusim taketo rizoto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12762. len si tam pridam kur.prsia a parad.pretlakom to zalejem.uvidim este som nerobila.

piatok: zelenin.polievku dojeme + vyprazany patizon a zemiaky uvarene,poliate maslom s petrzl.vnatou

danielaj
7. aug 2012

@pegggy super tortička 😉
@lenuss84 rizoto z tarhone je super, my ho máme oveľa radšej ako z klasickej ryže 😉
@akika722 Mńamky 🙂

kikaneu
7. aug 2012

dobré ránko 🙂 ja dnes robím len zeleninovú polievku, ostalo nám od včera, tak dojeme 🙂

abriela
7. aug 2012

@mirage ahoj. Calamada nemusi byt v chladnicke. Skladujeme ju normalne v komore a to com odfotila mam uz tyzden v byte. Borken je kondzervacna latka kt. sa pouziva pri vyrobe vina.

abriela
7. aug 2012

@akika722 krasna krtkova torta a aj ked nemam rada tarhonu rizoto vyzera super - normalne by som si dala 🙂 .
Uz zacinam mat pocit, ze v tomto tehu sa naucim jest nove jedla, nove veci.
@peggy v jednoduchosti je krasa - potvrdzujes to. Krasna letna torticka s kt. sa urcite tesil aj Kubko.

maba
7. aug 2012

@abriela ďakujem 🙂

lydia22
7. aug 2012

Dnes to bude granadir

rastulka
7. aug 2012

@danielaj Robila som ten "naš" spoločny recept,cesto bolo riedšie a preto sa mi tie piškotky neudržali v strede 😉
@lululka555 Aj ja som dala domaci ribezlovy lekvar a aj do cesta som zamiešala mrazene ribezle.......no mnaaaam 😀 Vyskušaj 😉

rastulka
7. aug 2012

U nas dnes zeleninova polievka a dukatove buchtičky http://varecha.pravda.sk/recepty/dukatove-bucht... 🙂

akika722
7. aug 2012

@abriela moje deti su maniaci na cestovinu..tak a im to rata..keby si videla ake pohlady hadžu na zemiaky 😅 a do ust ich nedaju 😖

kibuk
7. aug 2012

dnes mame bravčove na smotane s cestovinou 🙂

vieruna
7. aug 2012

@akika722 mozno si uz niekde pisala, ale nedas prosim recept na cuketovu natierku? 😉 u nas sa zas nevari. deti su zas u babky, tak som si aspon objednala knihy jamieho olivera na inspiraciu 😎

akika722
7. aug 2012

@vieruna idem pozrieť kde ju mam uloženu 😅

didia
7. aug 2012

Tekvicovy privarok so zemiakmi a volskym okom🙂

cestovatelkaandrea
7. aug 2012

no my mame este zo vcera hovadziu rostenku na horcici. uz len k tomu musim uvarit ryzu a mozeme dojedat.

zoe_a
7. aug 2012

sosovicova kysla + cuketove fasirky so zemiakmi 🙂

fiona8
7. aug 2012

@akika722 cuketovú nátierku si ako robila prosím ťa ? dakujem 😉