Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte!
Dnes paradajkova polievka-rizoto-uhorkový šalat
domaci chlieb,paradajkový chlieb/niečo ako pizza/,vecer cukinove placky 🙂
tarhona a bravčové karé na paprike, poleivku sa mi nechce. a ešte od včera trochu ryžového nákypu ostalo...
kuracie polievka s domácimí rezankami, kuracie biftečky s plátkom nivy zpečen na vrch kôpka brusnicového kompótu, k tomu dusené špenátové listy s cesnakom kedže ho mám veľa, ryža a krokety plnené syrom 🙂
robím pizzu ,plnený baklažán a v pekáči zapekané mas,guľky s plnenou paprikou ,mala som kopec zrelých rajčiniek 🙂
Rezne a zemiakove pyre, rajcinovy a uhorkovy salat. Od vcera mame v chladnicke hovadziu polievku,ale asi ju teraz nikto nebude. Na veceru bude cestovina s rajcinovou omackou.
Šampiňónová polievka, francúzske zemiaky a bábovka
ahojte,my dnes kuracia polievka-Terezkina obľúbená,Valentínka dojedala zo včera vajíčkovú-rascovú-jej obľúbená🙂kuracie mäso z polievky na zelenine-rajčina,paprika,pór,kúsok špekáčky a ryža,poobede máme slivkový koláč
@jja tu je ten recepthttp://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... ja ho mam od danielaj a su fakt supris 😉
my dnes si dame postny den nechce sa mi vobec varit 😀 ku komu mozeme prist na obed 😀 😀 😀
@nelinka0401 ta babovka vyzera supris prosim o recept 😉
P: Pečene kurča,ryža,kompot
U: Zeleninova polievka so špenatovymi haluskami, Dukatove buchticky
S+S: Španielske vtaciky, tarhoňa
P: Zemiaky,klobasa,cibula
S: Zemiakova kysla polievka , Slivkove knedle
N: Bolonske spagety
@natalii6 prid k nam🙂 my mame..od vcera bravcovinu na sampionoch s ryzou, ale mm si dnes rozkazal slivkove gule..tak aj to..co on sladke nezvykne tak som mu spravila...a este som rano rychlo robila kuracie na zeleninke..od vas odtialto som uchmatla recpet, so zemackami..a kapustovu polievku...a k tomu dve strudle..orechovu a kakaovu...kto to kedy poje??? zase len ja 🙂 tak pridi, podelim sa🙂
@nelinka0401 vyzera super 😵 ,aj ja musim nieco upiect,ale este vobec neviem co,ale mam tvaroh v chladnicke,tak asi nieco s tvarohom 🙂
čaute kočky 🙂 tak ja som dnes robila sviečkovú na smotane a vydarila sa perfektne 🙂 mňam, sme sa zalizovali s drahým 😉
včera smotanová polievka so zelenou fazuľkou a moravské koláče...dnes hovadzia polievka s rezancami , zemiaková kaša, pečené kuracie stehná 🙂..a ide sa na rožky kým malá spí 🙂
Obed - kotlikovy gulas od nasich, ale kedze nebol dostatocne pikantny tak som pridala chilsku kepiku a dojedala som spotene.
Dnes som nevarila, ale malicky ma uz navarenu detsku jablkovu vyzivku a aj na zemlovku su uz zasterilizovane struhane jablcka.
@natalii6 recept mám z albumu danielaj.je výborná,práve ju jem.taká lahučká.aj sa prepiekla.
@nelinka0401 krasnu ju mas,mnam 😉

dnes kuracia polievka so zeleninou a cestovinou, kuracie sote v zemiakovo-cuketovej placke, kapustovo-mrkvovy salat a ako dezert bananovo-cokoladovy puding 🙂