icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
6. nov 2010

veverina ja milujem ryby-no moji chlapi sa z ryby nenajedia 😅 povedia že to je hladné varenie 😠 😠 😠

bianca
6. nov 2010

hojte.Ja vam tak zavidim ze mozete vyvarat.Ja nemam komu.Mala skoro nic neje co neni maso a zemiaky takze o nicom a muz v na turnuse

dnes varim vyslovene pre seba ten akoze vyprazany syr bez smazenia a opekane zemiaky.Pochybujem ze lady vobec ochutna syr tak bude mat aspon brambor

inak rybycky ja mooozem ale zasa iba ja.Polovicka a rovanko mala to do ust nedaju a ani sladke jedla .Len maso a maso a najlepsie s masom obaja

bzuco
6. nov 2010

ahojte - u nás dnes cesnačka s opraženým chlebíkom a fašírka so zemiakmi+ uhorka

standa82
6. nov 2010

Dnes sme boli u babky a bola polievka z údených kostí, paprikáš s haluškami na kyslo.
Zajtra bude kelová polievka, knedlo,vepro,zelo a nejaké bravčové na zeleninke s ryžou 🙂

berika
6. nov 2010

@titkovamiriam my tiež máme radi ryby, ja manželovi robím dvojitú alebo trojitú porciu a naje sa. našťastie ja ryby nekupujem, mm je náruživý rybár.

berika
6. nov 2010

zajtra plánujem mokré rezne, a možno ešte upečiem kura, alebo niečo také, nemám nápad. A pravdaže veľa ryže, lebo dcérka aj mm by ryžu jedli celý deň

titkovamiriam
6. nov 2010

ja mam tiez naookolo rybarov 🙂 no mam radsej morske ryby 🙂

zuzana76
6. nov 2010

hraskova kremova polievka a palacinky plnene tvarohom a posypane grankom

lenkahrehusova
6. nov 2010

Ahojte, ja zajtra varím rajčinovú rybaciu polievku a falošnú sviečkovú 🙂
Cez týždeň mám na pláne ešte rizoto 🙂

dannynka
6. nov 2010

baby poradte nejake kysnute cesto na slano.....na zajtra oslavenec si rozkazal a mna nič nenapadá :o)

zuzu13
6. nov 2010

@dannynka klasika ako na buchty, len nedáš cukor ale sol...ja robim cesnakové...vyvalkám, potriem plnkou (zmiešam palmarin s cesnakom a solou, vegetou) zrolujem a krájam ako roládu...upiect...a hotovo...
ale plnku možše robit hocijakú....napr. ako na pizzu.,..zmiešat kečup, kukuricu, sunku, syr...natriet....atd...

dannynka
6. nov 2010

@zuzu13 to ked zrolujes,nakrajas kolieska a tak das piect?na plech platky ci ako? som s toho jelen 😀

zuzu13
6. nov 2010

áno...krájam to na trojuholníky... / \ /\ dám na plech...potriem olejom zmiešaným s vodou

dannynka
6. nov 2010

@zuzu13 dakujem za typ zajtra cosi vyvediem,pekarnička vymiesi cesto a plnku asi aj tu tvoju alebo aj bambino syr moze íst či?

zuziq
6. nov 2010

@dannynka ja robim slimakov z listkoveho cesta ale myslim ze by boli chutne aj z kysnuteho 😕 rozvalkat cesto, natriet syrom napr. bambino a na to uz podla chuti kecup, sunka, salama, spenat, to uz zavisi od toho, komu co chuti. potom este trosku struhany syr/nemusi byt, zrolovat ako roladu, nakrajat na kolieska a tie poukladat na plech a upiect. zvyknem do stredu niektorych dat polku olivy a ked su rozne plnky, tak sa z toho da naaranzovat pekny tanier a je to straaasne fajne 😵

dannynka
6. nov 2010

@zuziq dakujem normalne ste ma "nažhavili" už sa na to zajtra teším 😀

a mozno aj toto zbuchnem k tomu

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33750

dannynka
6. nov 2010
zuzu13
7. nov 2010

@dannynka presne také..🙂

gumkacik
7. nov 2010

polievka s bazanta a kacicka knedla a kapusta 😀

iinuska
7. nov 2010

zeleninova polievka, pecene kuracie stehna, ryza, uhorkovy salat

firstbaby
7. nov 2010

kuraci vyvar, dusene kura na paprike, krupicove halusky 😉

zuziq
7. nov 2010

my sme skoro ako kazdy vikend u svokrovcov, takze im robim masko so syrom co som tu uz raz pisala a peciem rychly hrncekovy makovy kolac.. som zvedava ako dopadne, lebo cesto sa mi zdalo dost riedke 😕

titkovamiriam
7. nov 2010

ahojte!tak ja polievku netradicne zo včera.Robila som zemiakový šalat,rezne v syrovom cestičku,dokončila som dunajske vlny,napiekla croisanty a z prezretych bananov urobila koktail -mam kuchyne plné zuby pojdem si lahnut k Poirotovi, 😀 😀 😀 😀 všetko mate na MMB teda ak budete chciet 😀 😀 😀 😀
daný ja robim z kysnuteho rohličky,osuchy,tyčinky...

traktor
7. nov 2010

ahojte, u nas dnes bravcova polievka, mäsove platky na leci a zemiaky a babovka

mmonika
7. nov 2010

u nas hraskova kremova polievka ,zemiakova kasa + mlete rezne s kyslymi uhorkami ... deti uz mlaskaju o 106 😀 😀 😀 😀

eva7780
7. nov 2010

u nás dnes zeleninová polievka,mletý rezen zo syrom,zemiaková kaša a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33976 🙂

eva7780
7. nov 2010

@titkovamiriam do croisantov dávaš hrudkovitý alebo jemný tvaroh? vyzerajú výborne,dakedy vyskúšam 🙂 a tie dunajské vlny,no mnam 😵 😵 😵

titkovamiriam
7. nov 2010

jemný je lepší no robila som aj z hrudkového a vlny to je paradicka-už som sa na MMb pridala do diskusie o receptoch ,musim spomaliť lebo tie čo tam nemaju ani jeden recept pindaju že tam niekto nahadze 20receptov za den ,no už aj v receptoch sa tam dokažu rozhadať- nechapem.

lukika
7. nov 2010

baby ktorá ste robili tieto keksy otáznik to cesto mám nejaké riedke a lepivé má také byť a stuhne to v chladničke alebo tam mám pridať múku otáznik http://www.mimibazar.sk/recepty.php?id=1