icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
14. okt 2012

dnes premiéra: škoricový motýlik...
ale najlepšie bolo ked si ho manžel posolil,lebo som dala málo cukru,tak som mu namiesto práškového cukru podala sol 🙂

irsina83
14. okt 2012

Caute kocky my dnes brokolicovu kremovu a ostatne varil tato - hovadzie burgundske a cheesecake. A na foto je moja ovsena kasa s dusenym jablckom so slivkami a hrozienkami, hovadzie burgundske a cheesecake 🙂

irsina83
14. okt 2012

nejak som zabudla na foto

levandullka
14. okt 2012

Naša dnešná večera - FIT hamburger 🙂. Na moje počudovanie chutil naozaj dobre 🙂

lululka555
14. okt 2012

moj dnesny pernicek,trosku prizdobeny cervenou farbickou Dr.Oetker a mletymi mandlami 🙂

lululka555
14. okt 2012

@levandullka mnam 😝 recept nedas? vyzera paradne

levandullka
14. okt 2012

@lululka555 Jasne 🙂. Mleté mäso, soľ, čierne korenie, mletá rasca, cesnak 1-2 strúčiky, polovica cibule nakrájaná na kocky, dve lyžice strúhanky, 1 vajíčko. Všetko spolu zmiešaš a urobíš si také dosť tenké placky - počas smaženia sa dosť stiahnu a naberú na hrúbke. Opečieš ich na troške olivového oleja z každej strany a ku koncu na ne položíš plátok syra. Na žemľu som dala trochu horčice, light kečup, lolo šalát, trochu cibuľky a pár plátkom kyslých uhoriek 🙂. Ja som to všetko robila vo FIT verzii takže celozrnné pečivo, čisto hovädzie mäso (vraj by sa malo miešať s bravčovým), light kečup, light syr... Dobrú chuť 🙂

ivanajelinek
14. okt 2012

@danielaj Tak nakoniec peciem ten podla teba, ale namiesto tej citronovej stavy pomarancovu. Urobila som len z polovicnej davky, do mensej formy, tak uvidime. Ale ako poznam, mm mi to urcite ofrfle. Nevadi, ostane cely mne 😎

nakup
14. okt 2012

Kedže sme prišli domov až dnes a včera som stihla navariť len zemiakovú polievku na kyslo so syrom a druhé bolo ešte pečené stehno

irsina83
14. okt 2012

@levandullka aj my robime zdrave hamburgery, len ich nesmazime ale grilujeme a pomelieme si maso v pomere 2ku1 hovadzie chude a trochu bravcoveho 🙂 moj manzel ich miluje ale mne je z nich aj nepriek takejto light priprave tazko... ale vyreza krasne 😉

katka888
14. okt 2012

mate nejaky dobry receptik na strukovinove jedlo? okrem privarku, v utorky som zaviedla strukovinove jedla, minuly tyzden bola fazula s cestovinami, a na tent tyzden nemam ziaden napad.... rada by som nieco overene 🙂

natal12
14. okt 2012

@katka888 šošovicovu polievku alebo luskovu 🙂

minaz
14. okt 2012

ahojte, uz niekolko mesiacov vas tu citam, slintam a cerpam recepty na rozne pochutky 🙂 som rada, ze tato stranka existuje. dnes som varila asi dva dni dozadu spominanu polovnicku specialitu bez diviny. naozaj vyborny a lahky recept. po dlhom case mi moj mm povedal na novy recept nieco ine ako: "bolo to dobre, ale viac uz to nerob" 😀

amdeis
15. okt 2012

Dnes mame sviatok a tak polievka z kacacich kridel a zeleninky a druhe pecena kacica, cervena kapusta, knedle. Ako dezert jalkove pyte so slahackou. O 6,00 som supla kacicu do rury. Ja peciem dlho na nizkej teplote tak do obeda bude upecena.

womankc
15. okt 2012

u nás sobota - opečené zemiačiky a kuracie horné stehná dusené na vode so zeleninkou a k tomu civkľa s chrenom, bolo to super a v nedeľu švagrík varil guláš, tak som mu ešte upiekla klasické buchty / on má veľmi rád kysnuté/ dala som slivkový, čučoriedkový a čerešňový lekvár a po dlhej dobe sa mi podarili, no a v sobotu mi konečne doniesli huby , tak som pozavárala václavky a rýdziky na kyslo a na dnes som im idusila baraninku na václavkách s tarhoňou , no a ja v nedeľu namiesto guľáša dusenú brokolicu s kúskom baranieho stehna a tarhoňa, zas ma trápi bruško tak som len labu olízla miesto guláša ☹
no a švagrinká urobila skvelé jablkové pyté

danielaj
15. okt 2012

@irsina83 fíha, ten ťa teda rozmaznáva 😉 a sii mi narobila chuť na ovsenú kašu, dnes si asi urobíme na večeru, mňam, máme ju veĺmi radi 😉
@ivanajelinek potom daj vedie´t, či vám chutil a dúfam, že tento ti naozaj neofrfle, lebo je výborný 😉

danielaj
15. okt 2012

dnes nevarím, máme z nedele a na večeru asi bude ovsená kaša s medom a jablkami 😉

lencyca
15. okt 2012

dnes nevarim,ledva som vcera odlozila masko na dnes,co sa do neho syn pustil,2x si pridaval,a chcel este,musela som ho z kuchyne vyhanat 😀aby mal na dnes... ale som rada ze zacal konecne jest a urobim mu na zelanie jablkovy zavin s grankom 😉

rastulka
15. okt 2012

Dobre ranko 🙂
Ani ja dnes nevarim,mame zo včera 😉 Pride kamoška s dcerkou,pojdeme do školky na ihrisko 😀

zuziq
15. okt 2012

Dnes nam pride navsteva, tak sa vari kuracia polievocka a zivanska zo zemiakmi v rure 😵

irsina83
15. okt 2012

ja nevarim, mame zo vcera leb spravim ryzu k hovadziemu a chcem este pre malu na zajtra na ranajky tofu natierku so syrom a mrkvickou. a pripajam foto ranajok tehotnych 🙂 ovsena kasa s hroznom, broskynou, orieskami a medom a toast zo spaldoveho chleba so syrom a sunkou a este som si do neho dala piri-piri omacku- stilavinka nezaskodi 😵 a sipkovy cajik .strasne mi chuti rano alebo vecer nemozem jedavat kvoly kyseline... len skoda,ze moja mala nie a nie prist naskvelu chut ovsenej kase....

titkovamiriam
15. okt 2012

dnes zeleninova polievka s haluštičkami a palacinky
vcerajsie fotecky 😉

efci
15. okt 2012

@danielaj
@irsina83 ako robite tu ovsenu kasu??

irsina83
15. okt 2012

@efci najlepsie na nu su drobnejsie vlocky bud z lidla alebo kauflandu, ked si robim s mliekom tak do maleho hrnca si dam asi 2 hrste vlociek a zalejem trochou mlieka a povarim a ked s vodou tak len vlocky zaljem trochou vriacej vody a necham napucat no a potom si do nej dam na co mam chut 😉 , tvaroh, med, oriesky cerstve ovocie alebo dusene, susene ovocie 😉

tinuskaha
15. okt 2012

vcera som nevarila 🙂a dnes pecene kuracie stehna pecene zemiaky a zelenina a polievka zeleninova

lienka2
15. okt 2012

dovarene 😝 zeleninova polievka s muslickami, bravcove na leci, noky a jablkovy kompot
utorok - dojeme polievku a budu buchty na pare
streda - hraskova s haluskami, dojeme masko z dneska
a dalsie dni este netusiiiiiiiiim akurat ze v sobotu bude jablkova zemlovka 🙂

lululka555
15. okt 2012

ahojte 🙂
dnes nevarime,mame dojedaci den...aspon si poperiem a chystam sa umyt okna 😉

miriamr
15. okt 2012

Dnes sa bude dojedať od včera: knedľa, červená kapusta a pečená kačica a piekla som míša rezy, ktoré sa zjedli za cca 3 hod 😵

megika1
15. okt 2012

sľúbený včerajší zemiakový chlebík a dnes rýchlovka bryndzové halušky,rascová polievka

slavka1307
15. okt 2012

Milé mamičky. Niektoré ste tu písali, že robievate pečený čaj. Videla som kadejaké recepty, ale ja neviem variť bez presných čísel ☹(( Takže sa chcem opýtať - vážia sa jablká očistené a pokrájané a obielené ? Môžem dať aj kompótové ovocie ? A potom to ako odvážim - celý pohár 3 dl alebo 7 dl aj so šťavou ? A koľko cukru ? Alebo celý recept na takýto čaj na skúšku. Mám jablká a zavárané - jahody, broskyne, slivky - dá sa to zužitkovať ? Kúpila som si ešte citróny. ďakujem za akékoľvek rady.