icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
10. nov 2010

@kibuk ja tiež robim halušky bez zemiakov,pre mna sú lahko strávitelnejšie 😉
@titkovamiriam aj ja mám na mmb recept na medovníky,tie sú makké stále 🙂 len ja ich nejem 😝

tereza79
10. nov 2010

makové rezance si nakázali doma 😀 😝 to nemám rada

svetluska23
10. nov 2010

@laerke ahoj máš ip

nikuska16
10. nov 2010

Dobry den velmi rada Vas citam a ovela radsej skusam nove recepty ktore sem pridavate.Chcela by som Vas poprosit o nejaky naozaj dobry receptik na vianocne medovnicky,kolaciky .Velmi pekne Dakujem.

eva7780
10. nov 2010

@nikuska16 ja robím tieto vzdy uz na mikulasa a su stale makke 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20820&use...

mmonika
10. nov 2010

Zemiaky a vysmazany karfiol 😉

mmonika
10. nov 2010

@eva7780 receptik ,vyzera fajn ... urcite vyskusam 😉

traktor
10. nov 2010

ahojte 🙂 u nas dnes segedin a knedla a kolacik z jahodami 🙂

cinamon7
10. nov 2010

u nas dnes rozvoniava kapustnica 🙂

pepsyna
10. nov 2010

@traktor ahoj,prosim ta co je to za kolacik?nemohla by si dat recept?vyzera super mnam urobila si mi chute 😅

kvojtanikova
10. nov 2010

ahojte neviete ako dlho ma kvasit kapusta v sudku? my sme nakladali priblizne pred 3 tyzdnami a uz nerobi ziadne zvuky (nebublinkuje) tak uz je akoze hotova? mame ju v kuchyni v teple a chceme ju uz dat na balkon kde je asi 3-5 C...

titkovamiriam
10. nov 2010

ja viem tiez som tie stale makke robila no tam je velmi malo medu ,cim viac medu tym vacsia pravdepodobnost ze si na nom zlomite zub no po odlezani mnam-mnam ,uz aj idem na MMB nahadzovat.
Traktor super receptiky 😀 😀 😀 😀

mukky
10. nov 2010

ahojte,
máte prosím Vás niektorá oblubený a vyskušaný recept na lasagne s maskom?Ja som jedla len jedny naozaj dobré u nás v tuším v arabskej 😕 reštaurácii a od porodu som tam nebola a straaašne mi chýbaju 😀 ,donásku nemaju 😀 😝

mukky
10. nov 2010

dievcatá ja Vám tak závidím to varenie a jedenie 😅 ,ja budem mat dnes opat od mamy navarené fliačky s kapustou...

denne73
10. nov 2010

@mukky no ja robim uplne jednoduché lasagne. Pomlete mäsko , cesnak, sol ,rajčinová šťava , mierne povariť. naukladam cestoviny,zalejem zmesou,potom si to zalejem bešamelom, znova cestoviny a mäso a vrstvime. nakoniec posypať syrom a zapiecť. 😉 😉

vesi
10. nov 2010

mám deti, ktoré veľmi vymýšľajú, tak som lasagne upravila tak, aby im chutili. orestujem mleté mäsko, soľ,ale len trochu, potom do toho zamiešam syrovú omáčku (bud si urobím, alebo použijem sáčkovú syrovú omáčku na cestoviny), kukuricu a vrstvím v poradí zmes, cestoviny, zmes atd. končím zmesou, navrch dám plátky syra a zapečiem.

titkovamiriam
10. nov 2010

lasagne-mlete masko ako denne,no vrstvým na striedačku so špenatom,či brokolicou 😀 a dá sa vlastne so všetkym miesto mäsa môže byt aj šunka-ananas a podobne 🙂
kto chcete tie fanky na MMB už su a aj ine vianocne fotky som mala na prd tieto vianoce dofotim
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34091

zuzkat1
10. nov 2010

@titkovamiriam no nepripadas mi leniva,ved ked to pises na net tak by sa dalo aj do wordu a pekne vytlacit a poslat do vydavatelstav😀 myslim ze to na koniku je nas par ktore by sme bezali si ju kupit 😉
inak aj ja milujem kucharske knihy a casopisy🙂

tak dnes som varila ten vyprazany karfiol a zajtra cestoviny s nivovou omackou...

titkovamiriam
10. nov 2010

zuzka dík 🙂 🙂 🙂 ja si recepty vytláčam z netu a zakladám do,,šanonou,,-mam už 4 velke,inak mam rada ked oetker vida recepty vzdy su tam vynikajuce veci alebo na ich stranke
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb... toto napr.vianocne no pokukajte aj ostatne

zuzkat1
10. nov 2010

@titkovamiriam neni zaco.. ja si to fakt myslim, si sikovna a aj ta to bavi tak skoda nevyuzit🙂 a super link...slinky sa mi zbiehaju mnam🙂

titkovamiriam
10. nov 2010

zuzka ved neboj na dochodku 🙂 🙂 🙂 🙂 ja som si kupila karfiol dnes no asi z neho zajtra spravím polievku a druhe neviem asi makové slíže 🙂

traktor
11. nov 2010

@pepsyna upiekla som tri piskoty, dve svetle, jednu cokoladovu a po dlzke som ich prerezala,/nas je vela, ale staci ak upecies jeden korpus a prerezes, alebo jeden svetly druhy cokoladovy- nemusis ani prerezat /PISKOTA - 5 zltok vymiesame s 5 pol.lyz.praskoveho cukru, pridame 2 PL horucej vody,5 pl hladkej muky, prasok do peciva a nakoniec sneh z 5 bielkov, dame na vymasteny alobal a upecieme ./ piskotu aj podla seba urob/, KREM-dame varit 2 dcl mlieka + vanilkovy cukor, v deci mlieka rozmiesame 6 PL hladkej muky a vlejeme do horuceho mlieka a miesame na hustu kasu, ktoru nechame vychladnut,. zvlast si vymiesame 20 dkg masla + 20dkg praskovy cukor a potom spolu zmiesame el.slahacom. / ja som dala viac masla, lebo je viacej cesta/. plnila som...dole svetle cesto, na to jahodovy lekvar, na to coko cesto, na to krem, jahody/ môzes dat aj banany...../ a svetle cesto, na ktore som zospodu tiez natrela krem a potom cely kolac potriet zvysnym kremom, posypat struh. cokoladou alebo grankom

traktor
11. nov 2010

u nas dnes segedin a knedla zo vcera a budem robit este pirohy..aj si z nich zamrazim- lekvarove, tvarohove, nutelove 🙂

elina313
11. nov 2010

Ahojte kočky, u nás zemiačková polievka na kyslo a slivkové guľky s opečenou strúhankou 🙂

firstbaby
11. nov 2010

U nas dnes sampinonova omacka s cestovinou a zo vcera rascova polievocka s vajcom na mliecko 😉

zuzkat1
11. nov 2010

@titkovamiriam no na dochodku🙂 to bude az pre dalsie generacie🙂 ale beriem ta za slovo 😉

lunana
11. nov 2010

U nás dnes budú špagety s mortadelou a fazuľou 🙂 a možno nejaká polievočka zeleninková

katka888
11. nov 2010

kuracie prsia zaliate kys smotanou a syrom, novy recept, vyskusame, ryza a brokolicova polievka

maculik
11. nov 2010

@katka888 tak daj potom vediet, ake to bolo, aj ako si robila, syr mam rada, aj smotanu, moze to byt super 😵 Skusila by som to v nedelu.

ja som od vcera do nedele sama, takze si budem varit skor bezmäsite, dnes cestoviny s cuketovo-rajc.-samp.omackou a zaliate smotanou na varenie, zeleninovo-vlockova polievka, a zajtra na 2dni francuzske zemiaky.

penn
11. nov 2010

@maculik to by som si aj ja dala tie cestoviny, iba tak od oka alebo mas aj receptik?