Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú :-p
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj ked som bola mala, moj otec kazdy vikend piekol. Chodil k nam pravidelne bratranec. Dnes ma po 40-tke a na sviatky pecie do dnes. Zostalo mu to. U nas som po otcovi prevzala ja. Ked som od nasich odisla, otec si od pecenia odvykol a upecie mozno 2 kolace za rok. Preto si myslim, ze tvoja mala vypekat, ze jej to zostane.
Ja sa uz tesim ako to naucim mojho maleho 😃
Ja sa uz tesim ako to naucim mojho maleho 😃
@natal12 formicky su plastove a nerozletia sa, lebo nimi vykrajujes len cesto 😃. A plastove su aj na nete,len v inej cene. Inak pozeram,ze mas 19 - ajked rano som registrovala, ze ti niekto napisal (Daniela, ci rastulka) ohladne veku. No mas moj obdiv, ze ta to vobec bavi, ze si v tejto teme.
@natal12 ano ano mali by sa ucit lebo ked nebudu vediet tak si urobi sam 😃 😃
@natal12 bol najstarsi zo surodencov, tak sa asi naucil.
Moj drahy bol vedeny k tomu, ze chlap v kuchyni nema co robit. A aj ked niesme spolu az tak dlho a vekovo je asi ako tvoj otec 😃 uz vie potahovat tortu, kamion co mam v albume (torta) zdobil on, kysnute cesto miesi on, aj ked sam by sa zatial do toho este nepustil.
Moj drahy bol vedeny k tomu, ze chlap v kuchyni nema co robit. A aj ked niesme spolu az tak dlho a vekovo je asi ako tvoj otec 😃 uz vie potahovat tortu, kamion co mam v albume (torta) zdobil on, kysnute cesto miesi on, aj ked sam by sa zatial do toho este nepustil.
@majuskacechova len ktovie ci si ten chlap bude vediet urobit 😃 lebo niektorí su takí že nevedia
@majuskacechova presne tak 😃 mam bratranca ktory ma frajerku a cakaju babo a on si nevie s prepacenim ani bez nej utret rit na zachode 😃 😃 😃 😃
haaa 😃 nemám slov a jak jej budem varit ked ona nebude moct 😃 nato som zvedava 😃
@angelika_2 vypražane pirohy 🙂
inak baby niektora z vas mi daval v sobotu recept na pizzu z kysnuteho cesta viem ,že tam išla kys.smotana, muka a dalej nepameta ,viem že ešte bolo aj napsiane,že robi ta dotična aj skoricovniky,truba som si nezapisla tak kebyže ste bola ochotna mi to ešte raz napisať dakujem 🙂
inak baby niektora z vas mi daval v sobotu recept na pizzu z kysnuteho cesta viem ,že tam išla kys.smotana, muka a dalej nepameta ,viem že ešte bolo aj napsiane,že robi ta dotična aj skoricovniky,truba som si nezapisla tak kebyže ste bola ochotna mi to ešte raz napisať dakujem 🙂
@mariana0915 myslíš toto od @danielaj
1kyslá smotana-alebo biely jogurt, 1kg hl. múka, 1 droždie, trošku soli, cukru, 1dcl oleja, mlieko 3dcl aj viac podla potreby
z uvedených surovín vypracujeme cesto, mlieka dáme tolko aby sa nelepilo na ruky
cesto hned rozdelíme na tri plechy, nemusíme nechávat kysnút a obložíme podla chuti
ja som si recept tiež opisovala že vyskúšam 😉
recept je napísaný na strane 1711
1kyslá smotana-alebo biely jogurt, 1kg hl. múka, 1 droždie, trošku soli, cukru, 1dcl oleja, mlieko 3dcl aj viac podla potreby
z uvedených surovín vypracujeme cesto, mlieka dáme tolko aby sa nelepilo na ruky
cesto hned rozdelíme na tri plechy, nemusíme nechávat kysnút a obložíme podla chuti
ja som si recept tiež opisovala že vyskúšam 😉
recept je napísaný na strane 1711
Ahojte babuľky 🙂
Zajtra sa chystám robiť zapekanú brokolicu so zemiakmi, syrom a omáčkou z jogurtu, cesnaku a byliniek x-) x-) x-) a k tomu šalátik, ešte neviem aký, na výber máme mrkvu, paradajky a uhorky.
Polievka bude zo zeleného hrášku a šalotky 🙂
Zajtra sa chystám robiť zapekanú brokolicu so zemiakmi, syrom a omáčkou z jogurtu, cesnaku a byliniek x-) x-) x-) a k tomu šalátik, ešte neviem aký, na výber máme mrkvu, paradajky a uhorky.
Polievka bude zo zeleného hrášku a šalotky 🙂
@lululka555 Nuž,kym som sa ja sem dnes dostala je skoro noc 😃 ale nevadi @abriela Ti už odpisala,poradila 😉 Inač ani ja už ine torty robit nebudem len potahovane 😉
p.s: najlepšia MMF je čokoladova 🙂 ale to je len moj nazor 😉 🙂
p.s: najlepšia MMF je čokoladova 🙂 ale to je len moj nazor 😉 🙂
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
@bobinkask ďakujem baby, no neviem, to aj staršiu tak bavilo kedysi a teraz len to, čo je narýchlo urobené spraví, tak táto malá neviem, po kom bude? zatiaľ ju to baví, ale to asi všetky malé deti 😉
@zuziq no jasné u nás pekárnička ide veĺmi často, no chlebík podľa toho, aký si urobíš, nám takýto chutí, robievam aj pizzový, zemiakový, celozrnný, ale je to iné ako z obchodu, taký voňavý, no domáci, mne pekárničku kúpil mm asi pred 6 rokmi na služobke v Nemecku a to ma veľmi potešil, to bol veru nejkrajší darček asi v tom období, čo som dostala, lebo som po nej túžila 😉 pri výbere ti naozaj neporadím, :-| ja mám veĺkú pekárničku, len asi to, že je lepšia taká, ktorá má na miesenie dva háky 😉 prípadne kuk sem do témy https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/... alebo sem https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/poradte...