Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Hotovo!!! navarene, zemiakova na kyslo s vajickom zemiakovy privarok s fasirkou.....dnes mam zemiakovy den 😅 😀
kuracia polievka s rezancami a kopou zeleniny . Varené zemiaky + rybie fašírky + vyprážaný pangas . Malému špenátik na masle a šľahačke + voľské oko . No a ešte pizzu , šunka , saláma , syr , šampióny , kukurica , ananas . Rozmrazovala som ľadničku , tak som navarila na 2 - 3 dni .
@danielitka26 mnam,hned by som si dala! 🙂
Dnes necakane dosiel manzel zo sluzobky, tak som narychlo robila bravcove kare na horcici s ryzou a chuti 😎
baby tie rožteky čo som tu včera dávala recept su výborné 😉 zajtra chcem robit ešte raz . neskor hodím fotečky
@4divokakocka ahoj kuracie prsia na kocky, cibula na malé kocky speníš cibulku pridáš kuracie kocky necháš zaceliť, sol peper, vegeta grilovacie korenie trožku papriky podleješ vodou a dusíš do mäkka rozhabarkuješ si šlahačkovú smotanu s mliekom a hladká múka cez sitko prileješ k mäsu povaríš pene cestovina k tomu 🙂
Dnesna "lahka " vecera- pecene jaternicky,klobasky a zemiakova kasa s oprazenou cibulkou 😅
babyyyyyy ja nenormalnu chut mam na kyslu kapustu :D uz to vidim ze v nedelu budu zemiacky, masko na kapuste zapecene v rure...boze mnam :D
@zklimekova
@womankc Aha,takže možem aj sojove 😵 minule mi mm kupil omylom namiesto plnotučneho 😅 ja mam tiež recept na ovsene gulky,len to mi nejedia deti mm 😒
dnes dojedačky zo včera kurací perkelt z cestovinou ten varila mamina, dnes som robila faširky to mesko ostalo ešte z toho privárku a zemiaková kaša a uhorka 😉 a špagety s párkou som robila a rožteky z kakaovým pudingom a tvarohové
v stredu zemlovka a tortila
vcera plucka na smotane a vretienka a dnes ostalo zo vcera
my sme dnes dojedli zemiaky nakyslo s opecenym parkom a volskym okom.
na zajtra uz navarena zeleninova polievka a zajtra rano urobim file /tresky/ na masle s bylinkami a zemiak.kasu k tomu.
a dievcata-robila som pizza tycinky od danielaj .su skvele.dakujem DAnka!
baby, chcem na Mikuláša zobrať do roboty kolegyniam medovníčky.....dajte mi nejaký fajn recept, aby mi zmäkkli do štvrtku 😉 budem rada....viem, že ste to už riešili a nejaké pridávali, ale nechce sa mi čítať všetky strany dozadu 😉 vďaka
@levandullka ahoj, nemám konkrétne skúsenosť s týmito vykrajovačkami, ale napíšem čo si myslím, resp. je to tam aj napísané v popiste: tá časť bez pružiny je na spodnú časť lineckého pečiva a to s pružinou je na vrchnú časť lineckého pečiva. Tú dierku v strede nemusíš zvlášť vykrajovať, ale na plech si pomocou pružiny vytlačíš koliečko už bez toho stredu. ten ostane tam.
@lencyca jeeeemine, mnaaaaam 🙂
@minaz Si zlata, dakujem 🙂. Vies ale v com je problem? Ze tam ziadna pruzinka nie je 😀.
@levandullka ahaaaa, takze v tom je problem 😀 v tom pripade by som to vratila späť, alebo hladala iny spôsob vyuzitia 😀
u nás sa dnes chystá rajčinová kapusta s fašírkou
my dnes fazulova na kyslo a lekvarove a tvarohove buchty 🙂
dnes mrkvova kremova polievka a kare zo vcera 😉
@miskap2111 mozem recept?
@andula30 poslala som ti ho do IP, lebo je trošku dlhší. Prajem príjemné pečenie a dobrú chuť! Sú fakt skvelé. 🙂
dnes skor upratujem ako varim ale neda mi nenapisat že v novom čase v tej programovej casti je 5 receptikov na drobne pecivo-4 urcite spravim a z toho dva hned zajtra 🙂 ale potrebujem radu ako sa prazia ovsenne vločky,to len tak na suchej panvici do hneda ci maju ostat blede?

@womankc 😀 No, ono to takto vacsinou byva 😀. Mamina aj volala tomu panovi, ktory nam Tescomu nosi a povedal aby som im to poslala, ze mi poslu nove. No popravde mam strach, ze chyba nie je vo vyrobku, ale v nas 😀. A je moj Adamko naozaj technicky typ... Ten ti zlozi cokolvek za stvrtinovy cas, ako keby to skladal niekto iny 😀