icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
30. nov 2012

@womankc 😀 No, ono to takto vacsinou byva 😀. Mamina aj volala tomu panovi, ktory nam Tescomu nosi a povedal aby som im to poslala, ze mi poslu nove. No popravde mam strach, ze chyba nie je vo vyrobku, ale v nas 😀. A je moj Adamko naozaj technicky typ... Ten ti zlozi cokolvek za stvrtinovy cas, ako keby to skladal niekto iny 😀

danielitka26
30. nov 2012

Hotovo!!! navarene, zemiakova na kyslo s vajickom zemiakovy privarok s fasirkou.....dnes mam zemiakovy den 😅 😀

bubo1104
30. nov 2012

kuracia polievka s rezancami a kopou zeleniny . Varené zemiaky + rybie fašírky + vyprážaný pangas . Malému špenátik na masle a šľahačke + voľské oko . No a ešte pizzu , šunka , saláma , syr , šampióny , kukurica , ananas . Rozmrazovala som ľadničku , tak som navarila na 2 - 3 dni .

lencyca
30. nov 2012

@danielaj Dani,z varechy recept,ale idem ten tvoj vyskúšat 😉 ten "náprstok,čo je tam písaný-myslela krajčírsky hej?musím šlohnút svokre 😀

lencyca
30. nov 2012

@danielitka26 mnam,hned by som si dala! 🙂

miskap2111
30. nov 2012

Tak tu su moje dnesne "Hriesne skoricove slimaky" - s karamelom a pekanovymi orechami... Ja som ich sice nejedla (dieta 🙂 ), ale moje dcery sa oblizovali az za usami.

firstbaby
30. nov 2012

Dnes necakane dosiel manzel zo sluzobky, tak som narychlo robila bravcove kare na horcici s ryzou a chuti 😎

natal12
30. nov 2012

baby tie rožteky čo som tu včera dávala recept su výborné 😉 zajtra chcem robit ešte raz . neskor hodím fotečky

nakup
30. nov 2012

@4divokakocka ahoj kuracie prsia na kocky, cibula na malé kocky speníš cibulku pridáš kuracie kocky necháš zaceliť, sol peper, vegeta grilovacie korenie trožku papriky podleješ vodou a dusíš do mäkka rozhabarkuješ si šlahačkovú smotanu s mliekom a hladká múka cez sitko prileješ k mäsu povaríš pene cestovina k tomu 🙂

clarissa
30. nov 2012

Dnesna "lahka " vecera- pecene jaternicky,klobasky a zemiakova kasa s oprazenou cibulkou 😅

reni1512
30. nov 2012

babyyyyyy ja nenormalnu chut mam na kyslu kapustu :D uz to vidim ze v nedelu budu zemiacky, masko na kapuste zapecene v rure...boze mnam :D

ukana
30. nov 2012

@reni1512 ja mám chut na kyslú kapustu stále, ani tehotná nie som 😀 ...moji chlapi to ale moc nechcú, ale občas musia, ked už mám deficit 😅 najbližšie aj ja sprvím segedín 😝

zajtra len hustejšia polievka, fazulová s údeným masom, poobede ideme na oslavu, tam sa natlačíme 😵

rastulka
30. nov 2012

@zklimekova
@womankc Aha,takže možem aj sojove 😵 minule mi mm kupil omylom namiesto plnotučneho 😅 ja mam tiež recept na ovsene gulky,len to mi nejedia deti mm 😒

natal12
30. nov 2012

dnes dojedačky zo včera kurací perkelt z cestovinou ten varila mamina, dnes som robila faširky to mesko ostalo ešte z toho privárku a zemiaková kaša a uhorka 😉 a špagety s párkou som robila a rožteky z kakaovým pudingom a tvarohové

natal12
30. nov 2012

Kurací perkelt s cestovinou -mamina robila včera 🙂

Špagety s párkou a omáčkou ..

Rožteky plnené kakaovým pudingom 😉 a tu je ako to vyzerá v reze

salma22
30. nov 2012

v stredu zemlovka a tortila
vcera plucka na smotane a vretienka a dnes ostalo zo vcera

lenuss84
30. nov 2012

my sme dnes dojedli zemiaky nakyslo s opecenym parkom a volskym okom.
na zajtra uz navarena zeleninova polievka a zajtra rano urobim file /tresky/ na masle s bylinkami a zemiak.kasu k tomu.

lenuss84
30. nov 2012

a dievcata-robila som pizza tycinky od danielaj .su skvele.dakujem DAnka!

kikaneu
30. nov 2012

baby, chcem na Mikuláša zobrať do roboty kolegyniam medovníčky.....dajte mi nejaký fajn recept, aby mi zmäkkli do štvrtku 😉 budem rada....viem, že ste to už riešili a nejaké pridávali, ale nechce sa mi čítať všetky strany dozadu 😉 vďaka

minaz
30. nov 2012

@levandullka ahoj, nemám konkrétne skúsenosť s týmito vykrajovačkami, ale napíšem čo si myslím, resp. je to tam aj napísané v popiste: tá časť bez pružiny je na spodnú časť lineckého pečiva a to s pružinou je na vrchnú časť lineckého pečiva. Tú dierku v strede nemusíš zvlášť vykrajovať, ale na plech si pomocou pružiny vytlačíš koliečko už bez toho stredu. ten ostane tam.

skarabeus1111
30. nov 2012

@lencyca jeeeemine, mnaaaaam 🙂

levandullka
30. nov 2012

@minaz Si zlata, dakujem 🙂. Vies ale v com je problem? Ze tam ziadna pruzinka nie je 😀.

minaz
30. nov 2012

@levandullka ahaaaa, takze v tom je problem 😀 v tom pripade by som to vratila späť, alebo hladala iny spôsob vyuzitia 😀

nanulik
1. dec 2012

u nás sa dnes chystá rajčinová kapusta s fašírkou

gelinka75
1. dec 2012

my dnes fazulova na kyslo a lekvarove a tvarohove buchty 🙂

firstbaby
1. dec 2012

dnes mrkvova kremova polievka a kare zo vcera 😉

andula30
1. dec 2012

@miskap2111 mozem recept?

danielaj
1. dec 2012

@lencyca no jasné náprstok 😀 to vieš staré recepty 😅 babičky mali takúto mierku 😀
@lenuss84 nemáš za čo 😉

miskap2111
1. dec 2012

@andula30 poslala som ti ho do IP, lebo je trošku dlhší. Prajem príjemné pečenie a dobrú chuť! Sú fakt skvelé. 🙂

titkovamiriam
1. dec 2012

dnes skor upratujem ako varim ale neda mi nenapisat že v novom čase v tej programovej casti je 5 receptikov na drobne pecivo-4 urcite spravim a z toho dva hned zajtra 🙂 ale potrebujem radu ako sa prazia ovsenne vločky,to len tak na suchej panvici do hneda ci maju ostat blede?