Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mysiatkoo Ja mám presne taký istý kostolík ako ty 🙂. Je zaujimavé, ako ľahko sa môžu aj obyčajné vykrajovátka stať pre človeka naozaj dôležité. Hlavne po emocionálnej stránke 🙂. Kúpili mi ho rodičia a kostolík k Vianociam rozhodne patrí ako nič iné 🙂
@abriela Jeejda, ty si šikulka 🙂. Ja chodím zo školy väčšinou taká fyzicky aj psychicky vyčerpaná, že ledva urobím nejakú jednoduchú večeru. Naozaj ťa obdivujem 🙂.
Receptík na aké koláčiky presne by si chcela? Medovníčky myslíš?
v TT na vianocnych trhoch je stanok a maju tam formicky na ake si len spomeniete 🙂
@levandullka ja som tento rok vykupila snad vsetky druhy vykrajovatok na ake som natrafila 😀 😀 😀 celkom prijatelna uxylka myslim 😝 😀 hadam sa ta investicia vrati v radosti detvakov ked to budu xrumat... mensi drobec uz poobede vykrikoval "perinkyyyyyyyyyy", teda v preklade perniky
Ak mate archiv tak na STV1 - postav dom, zasad strom ukazuju zdobenie medovnikov 😉
@levandullka ano medovniky.
@joannas medvedie labky, myslis tie vyfuknute vo formickach??? Mam recept - volame to kokosove vyfuknute rozky, ale posledne roky sa nejako nedarili?
@mysiatkoo Ja som si ich tiez tento rok (vlastne tento mesiac) nazbierala dost vela, hlavne vdaka mojim rodicom, ktori ma statocne zasobuju 🙂. Vykrajovatka sa vzdy zidu, o par rokov sa z nich budeme vytesovat este viac 🙂
@mysiatkoo môj krpec zmastil hneď 6 veľkých srdiečok ako sme ich dopiekli . Stihli sa len trochu vychladiť , až som sa bála , že ho bude bolieť bruško , ale v pohode . Neskôr na ne chodil muž , no neviem , či stihnem nejaké vôbec pozdobiť . Ešte ma čakajú piecť 2 cestá tých medovníkov pre svokru a pre švagrinú , ale nevadí , pečenie ma baví
moje dnesne medovnicky 🙂
U nas dnes na obed harula s kyslym mliekom, na veceru omeleta podla zelania, teraz peciem este cucoriedkovu bublaninu a grilaz je uz zatazovana a zajtra bude degustovana 😉
@zklimekova krásne, Mńam 😉
@levandullka páni moji, že 170 kusov šuhájd 😕 šikovnica si, ja začínam v pondelok, práve robím zoznam receptov, aby som si pokúpila suroviny 😉
@bubo1104 krásne všetko, tí tučniaci sú perfektní 😉 a ja robievam tiež asi toľko medovníkov, čo ty, tiež ich mám plný veĺký stôl 😉
@mysiatkoo perfektné medovníčky, tie farbené urobím aj ja, ďakujem za tip, to by ma nenapadlo 😕 ja mám práškové aj gélové, tak skúsim 😉

@mysiatkoo pekné medovníčky , páčia sa mi aj tie vykrajovačky kostolík a jablčko , také nemám