icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
9. dec 2012

@nakup a nemáš taku úplne najmenšiu formičku čo vykraješ v strede ten mini otvor ? 🙂

nakup
9. dec 2012

@maryennn1 na máš ich krásne ako keď predávajú na vianočných trhov krásna ozdoba 🙂

mysiatkoo
9. dec 2012

@natal12 dakujem ;) cervene som zdobila takym sackom s umelohmotnou spickou, co som si kupila od tety na trhox co predavala formicky a hnede som skusala obycajny sacok s odstrihnutym roztekom...

maryennn1
9. dec 2012

@nakup joj ďakujem za takú krásnu pochvalu 🙂

sitko
9. dec 2012

Kelová polievka so zemiakmi a zapekaný karfiol so syrom, zemiaková kaša, ľadový šalát.

mirka276
9. dec 2012

uz mame hotovo. plnene pecene kuracie stehna, k tomu ryza a zemiakova kasa. pecena divina, zemiaky

kathy1
9. dec 2012

@nakup ano, naprstok pouzivam aj ja. to je dierka akurat 😀

natal12
9. dec 2012

@mysiatkoo a išlo ti z mikroténovým sáčikom lebo večšina ludí hovori že to nejde 🙂

mysiatkoo
9. dec 2012

@natal12 ano... pouzila som ten samozatvaraci - je pevnejsi a slo to celkom ok... musis mat dobre preosiaty cukor a dlho miesat polevu, aby sa nezapxavala dierka... ide to ale trosku tazsie ako s tou umelohmotnou spickou

gucz
9. dec 2012

rezne, zemiaky (pre deti) a zemiakový šalát. Doobeda som stihla upiecť aj orechové dlabky bledé a aj orechové dlabky kakaové 🙂

natal12
9. dec 2012

@mysiatkoo no ja som tiez zdobila ja preosievam cukor ale až nato ze som to prvý krát sa mi vydarila poleva ani netiekla 🙂 a zdobila som takýmto sácikom pozri tu máš vzor : http://semena-marihuany.cz/sk/sacky-obaly/5665-...

sharmana
9. dec 2012

polievka: cesnačka
hlavne jedlo: pečené zemiaky, vyprážané karé

zuzananinka
9. dec 2012

moj prvý handmade adventný veniec pečený

lienka2
9. dec 2012

vcera bola sosovicova polievka a bryndzove halusky, dnes sme dojedali polievku, na druhe jedlo boli morcacie zavitky - sunka, syr, brokolica, paprika - k tomu ryza, pecene zemiaky, jablkovy kompot, urobila som aj obrateny jablcnik a na veceru bude domaca pizza a popritom urobim aj kysnuty kakaovnik na ranajky 🙂

danielaj
9. dec 2012

@mysiatkoo odpadnem, nádherné 😉

danielaj
9. dec 2012

my sme dnes obedovali klasika nedeľný slepačí vývar, dusené bravčové karé s dubákovou omáčkou, zapekané kuracie stehná v smotanovo-syrovo-cesnakovej omáčke, ryža, hruškový, jahodový a broskyňový kompót, perníček máme od včera 😉 a ideme na včelársko-poľovnícku výstavu (tak bude ochutnávka medu, medoviny a guláš s diviny) peknú adventnú nedeĺu prajem 🙂

tinuskaha
9. dec 2012

dievcata poradte odskusany recept na storjcekove cajove pecivo....to co som robila minuleho roku mi vobec nezmeklo ☹

zklimekova
9. dec 2012

dnes u nás netradične kelová polievka, ryža a kuracie sote so zelenou fazuľkou 🙂..cesto na medovníčky som si včera spravila, tak dnes večer, alebo pondelok doobeda idem na ne 🙂

natal12
9. dec 2012

@tinuskaha vydržíš sekundičku ? zbehnem si pre zošit s receptami 😀

natal12
9. dec 2012

@tinuskaha 750 g hladkej múky , 500g margarínu ( ja dávam heru ), 250 g práškového cukru , 3 žltky, postrúhaná citronová kôra. Všetko spolu zamiešame a vypracujeme na hladké cesto. Cesto si môžeme vytláčat na suchú plech a tvarovať do rôznych tvarov. Ja to robím cez mäsový mlynček sú tie ozdobné tyčky či ako sa to volá 😀 ale musia to robiť dvaja jeden točí mlynček a druhú odkrajuje cesto .

rainbow1
9. dec 2012

včera : polievka : kuracia, zostalo aj na dnes, druhé : granadýr, pečená červená repa s cesnakom v rúre, oškvarkové pagáčky (piekla svokra); dnes : smažené bravčové stehno, ryža, zeleninový šalát, polievka od včera kuracia 🙂
čo sa týka vianočného pečenia, ja budem len medovníky, som na pečenie ľavá a nebaví ma to 😒 , obdivujem všetky žienky, šikulky, keď vidím tie krásne a mňamky výtvory 🙂 , peknú nedelu všetkým 😵

mysiatkoo
9. dec 2012

@danielaj dakujeem;)

niky13
9. dec 2012

Pekne popoludnie vsetkym,
my sme mali vcera vecer lokse a este bruschety, dnes ma prehovorili do restauracie na suši, kedze sme sa napraskali, tak vecera bude asi nejaka lahka - mozno omeleta, alebo zeleninova polievka.
Zajtra naplanovana telacia pecen so zemiakmi a kapustovy salat a vecer steaky s cestovinou a syrovou omackou.

lululka555
9. dec 2012

@zuzananinka ten musí aj voňať,krásny je 🙂

niky13
9. dec 2012

nase ozdobene medovnicky a balicky pre znamych z medovnickov

tinuskaha
9. dec 2012

@natal12 a moze to byt cesto aj do tej vytlacacej pistole?

sweetlemon
9. dec 2012

Vyvar z kuracich chrbtov a zapecene zemiaky so zeleninou. Vecer asi nieco z vianocnych trhov 🙂

linka
9. dec 2012

@nakup ak mate formicky na samrole,tak tym koncom si urobite dierku 😉

lululka555
9. dec 2012

ahojte dnes sme to mali rozdelené,mama varila slepačiu polievku so zeleninkou a slížikmi,pečené plnené kura,divinu na hríbikoch a ryžu s mrkvou a ja som piekla višňové ľadové kocky 🙂 výborne a s kávičkou,mňamka 😝 😝 😝
... a konečne po dlhej dobe pridávam aj fotky,čo som stihla pofotiť 😉
peknú nedeľu 😵

nikusa9
9. dec 2012