icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
13. dec 2012

@clarissa Čo všetko je na tých chlebíkoch? Niekedy rozmýšľam čo urobiť mm na večeru a dochádza mi fantázia...

luciok
13. dec 2012

@lenadka Super nápad 😉

salma22
13. dec 2012

dnes bola fazulkova polievocka a granadir so slaninkou

lyongirl
13. dec 2012

@natal12 jéj, ty si cukrárka? Super, ja tiež rada pečiem, ale nemám na to čas a aj keby som si ho našla, tak by som si to musela zjesť sama, lebo moje deti neľúbia koláče ani sladké jedlá a ja som cukrárova žena 😀, takže ani môj tomu moc nedá. A s tým varením, keby si vedela, ako som ja začínala, hrôza, ani teraz sa neradím medzi dobré kuchárky, skôr priemerné, dokola varím to isté, vždy, keď som skúsila nový recept, tak nám buď nechutil, alebo išiel do koša a chcelo sa mi revať, ale snáď niekedy na dôchodku, alebo keď prídu chalani do puberty a budú chcieť zjesť aj mňa sa mi to stane koníčkom, teraz varím nerada, lebo pri malých deťoch to nie je o pokojnom varení, ale beh na dlhú trať 😀

lyongirl
13. dec 2012

@natal12 jaj a ten recept na klbká, neviem, aký som mala, min rok ho sem hodili baby a robila som podľa nich...

sunflower87
13. dec 2012

@nikita308 no tak to som mala 😀 juuuj ale tú pizzu by som si dala 😉

clarissa
13. dec 2012

@luciok Ja som nieco podobne jedla v jednom pube a strasne mi to chutilo tak ma to inspirovalo 🙂 Chlieb som nakrajala tak ako je na obrazku,potrela som ostrym kecupom,ktory aj tak nebolo citit ze je ostry,potom platok oravskej slaniny,steril.kapiu,na to cibulku na kolieska alebo na polkolieska tak roztrusit po kazdom a navrch tvrdy syr...dala som zapiect a hotovo 🙂 je to take dost chrumkave,teda tie korky ale chutne..v tom pube boli tie hrianky este take fajn pikantne,neviem ci tam nedali aj feferonky...to uz podla chuti 🙂

nelinka0401
13. dec 2012

Ahojte,včera som spravila konečne vanilkové rožky..také sú jemnulinké mňam 🙂 pekne som ich odložila nech sa nezjedia.
dnes fazulová sladká polievka ,zahustená gulášovou,mňam a k tomu domáce pletenky..až sa mi ich podarí dobre poprepletať 😀

tosomja
13. dec 2012

@mysiatkoo prosím ťa, podľa akého receptu si robila tie vanilkové rožky, vyzerajú super a určite aj vynikajúco chutia.

larmimi
13. dec 2012

@lyongirl ahoj, ako chutil ten karfiol ? rozmyslam ze ho spravim... 🙂

abriela
13. dec 2012

@lenadka jej ake to mas pekne - skvely napad 😵 . Poznam tento kolacik, robila som ho, ale u nas sa neuchytil

firstbaby
13. dec 2012

dnes kuracie stehna so slovenskou ryzou a zavaraninka k tomu, polievku sme mali kuraci vyvar s mrvenickou 😉

megika1
13. dec 2012

takto chutili minulé medovníčky,aj toho roku pôjde časť na stromček 😵

lyongirl
13. dec 2012

@larmimi mne chutí veľmi, samotný ho môžem jesť, je veľmi rýchli, akurát ja som ho cca 5 min. predtým parila...

mysiatkoo
13. dec 2012

@tosomja recept mam od maminy, ktora ho ma urcite este od svojej mamy, ale nasla som ho aj tu : http://www.apetitonline.cz/recepty/296-vanilkov... ... akurat som do cesta pridala vanilku (z 1 lusku)... su vynikajuce 😉.... len ten pocet co pisu urcite nesedi... my mame radi uplne mini pecivo, takze mne vyslo odhadom 200ks ;)

cacika
13. dec 2012

zemiaky z panvice so šalotkou a syrom, polievka zo zeleneho hrášku

raszuz
13. dec 2012

ahojte, dostala som chuť na hovädzí vývar, tak sa varí 🙂 a halušky s kyslou kapustou a slaninkou 🙂

mima1311
13. dec 2012

@veroni87 uz su hotove ...mnaaaaaam - presne ako kakaove venceky 😀 😀 😀

mima1311
13. dec 2012

@megika1 😀 😀 😀 kraasny ochutnavac 😀 😀 😀

mima1311
13. dec 2012

zienky nejaky overeny receptik na brutalne dobre slane pecivko by sa nenaslo ?

mima1311
13. dec 2012

tak moje medovnicky su uz hotove aj nazdobene , uz len dobre schovat 😀

betka22betka
13. dec 2012

@bubutko dakujem pekne.......

betka22betka
13. dec 2012

@mima1311 sú krásne, vydarili sa Ti, určite budú mať úspech!!!!!

betka22betka
13. dec 2012

@lenadka zaujímavé koláčiky, a čo si dala ako oči?

mima1311
13. dec 2012

@betka22betka dakujem 😵

zklimekova
13. dec 2012

dievčence, čo ste zdobili medovníčky mali ste všetky veľké vrecká,,,bola som sa pozrieť u nás a majú také mini ako dlaň, ozdobím s tým niečo? :(

natal12
13. dec 2012

@lyongirl áno som, ja zbožnujem pečenie 🙂 no to ti verím že nemáš čas pri detoch a ešte takých malých, ale veď neboj naučia sa aj papať sladké snáď ked budú starší 😉

natal12
13. dec 2012

@zklimekova moja ja som zdobila s tým uzatvárateľným sáčkom 😉

zklimekova
13. dec 2012

@natal12 no ja som pozerala na tie uzatvárateľné..ale strašne malé majú:(

natal12
13. dec 2012

mne sa tak nič nechce ani tie klbká robiť 😒 asi zajtra ich spravím a baby inak čo sa stane ked dám do cesta iba jeden kakaový puding a jeden vanilkový ?? v recepte je písane že 2ks kakaové a 2 ks vanilkové 🙂