Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@natal12 aj ja sa chystam robit tie klbka zajtra. dufam ze sa podari 😀
mne sa zda ze v tom recepte su 2 kakaove pudingy a 2x vanilkovy cukor nie puding 😉
aspon myslim
Vcera som robila nutelove palacinky- opecene na karamelovo- pomarancovom sirupe..
Troske masla sa upsli karamel, pridala som pomarancovy dzus /alebo stava/, z pol citrona stava, trosku rumu - mal by byt pomarancovy liker- prevarit a v tom palacinky opiect chvilu
Zajtra mame este kapustovu polievku z dnesneho dna- od svokruse, a pecene zemiaky s kyslou kapustou boli...
Zajtra netusim co - dala by som si pizzu :///
@sweetlemon a robila s 1kg múky ? treba silu do toho a krásne sa to spojí 🙂
@majuskacechova áno 2 ks vanilkový cukor, bože prečo som ja vždy taká slepá ?! 😠
ahojte babulky, nemám šancu Vás dočítať, málo som tu, 😒 možno pol hodinku za deń, včera sme boli po nákupoch, tak dnes pokračujem v pečení, a dnes varím polievku so strúhanej zeleniny s haluškami, a dávno sme nemali sójové mäso, tak urobím dusené s čínskou zeleninkou a hubami, k tomu slovenskú ryžu a čalamádu alebo alma papriku k tomu 😉
@lenadka parádne chobotničky 😉
@luciferova ja pečiem tento rok toto:
už mám upečené medovníčky, vanilkové rožky, skvelé sušienky s kúskami ovocia, orechov a čokolády, linecké kvietky zlepované s džemom, makovélinecké kvietky zlepované s džemom, košíčky neskôr budem plniť karamelovo-orieškovou náplňou, škoricové hviezdičky a ešte idem piecť naše obľúbené pardubické perníčky, už mám zarobené 2 deń, tak zajtra pečiem, plnené oriešky, z rezov ananásovo punčové rezy, medové rezy Margaret, orieškovo-medové trojhránky- naše obľúbené, z nepečených ešte výbornú griláž bez Salka, zasnežené hory, a študenstskú peča´t v košíčkoch+ šuhajdy, ešte budem robi´t plnené rožteky, išelské tortičky asi s kokosovým krémom , a ešte medové trubičky s krémom, a ostatné ešte neviem 😉
@zklimekova moja a ten bella tuk z jednoty koľko stojí asi tak ? 🙂
@lyongirl neviem, či som ti aj ja nepísala tú cicerovú polievku, ak myslíš nakyslo ako fazuľová alebo šošovicová, tak tú robím a hovoríme jej oriešková, postup ako pri inej strukovinoej omáčke, len cícer treba namočiť deň vopred 😉
@erni moje si mala tvrdé? 😕 ja ich mám mäkké a ke´d naplníš džemom, tak ešte zmäknú, neviem, aké mäkké si ty predstavuješ, podľa mňa sú mäkké 😉
@rastulka krásne 😉
maminky skusenejšie 🙂 kedy sa môže piect vianočné pečivko plnené maslovým krémom? aby sa nepokazilo do vianoc...
@danielaj ja už fakt neviem, či si to bola ty, ale recept som nakoniec našla a pridala som foto aj recept do môjho blogu, ináč recept bol v znení/kopírujem/:
napucat cicer cez noc. do tlakoveho som na masle opiekla kusok poru, 2 cesnaky, nakrajat 5mrkiev, 2 zemiaky a cicer, osolit, vegeta, zaliat vodou. po uvareni rozmixovat ak je moc husta pridat vodu, a dochucujem este sladkou slahackou. obaja sa nevedeli dopapat pred spankom. takze moja oooooooooooooobrovska spokojnost. chuti ako orieskova polievka
no asi si to nebola ty, ty píšeš s diakritikou a máš 2 baby, táto mamička mala asi 2 chlapcov 🙂
dnes vývar a karé kečupové 🙂
@natal12 ale nie si slepa, tak zavadzajuco je to napisane 😀
ja som si tiez najprv myslela ze tam van. puding 😀
@majuskacechova no to máš pravdu ja som dva dni bola v tom že tam ide aj vanil . puding 😀 a až teraz keď čitala recept a tam je že vanil.cukor 😀 ideš ich robiť ?
@natal12 0,59 sa mi zdá
ahojte. s natal12 sa nevieme rozhodnut ktore klbka? skoricove alebo citronove?
hotova dilema 😀 😀
@natal12 potom daj vediet ako si sa rozhodla a ako to dopadlo 😀
aky mas lis na cesnak? lebo ja mam ten maly. tak dufam ze to pojde 😀
pekny den 😉 😉
@natal12 veru nikto sa neozyva 😠 kazdy na nas kasle 😠
vidim to tak ze urobime aj aj 😀 😀
@majuskacechova ja spravim asi tie škoricové, ale veď ozvú sa počkáme radšej ? ved ja mám na citronové všetko a na škoricové pudingy, vanilky a hera. ked prídem domov dúfam že tu už budu odpovede 😀 takýto mám http://www.azm.sk/eshop/index.php?main_page=pro...
@sisanka http://varecha.pravda.sk/recepty/sladke-mandlov... toto robievam každoročne a je to vynikajúce, inak biel´ka normálne si môžeš dať aj zmraziť , alebo ja aj ako závarku do zeleninkovej polievky používam
@zklimekova podľa mňa sa ti práve s tými malými bude pohodlne zdobiť, len budeš častejšie plniť , však kúp jeden, ak to nie je len ako nejaké celé belenie a skús
BABY, planujem piecť bravčový bočik s kosťou, už ho mám v marinade. Akú PRÍLOHU by ste ODPORÚČALI??? Kapusta, knedľa, či kapusta- zemiaky. Nikdy som to ešte nerobila.
Plnenu papriku 🙂

@olo2003 ryzovy nakyp so slivkami?