Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc fiha ty si sikovnica ty mi vzdy dobre poradis tak aj tentokrat dam na teba 🙂 len som myslela ze uz sem nechodievas lebo som ta dlho necitala, ved inak by som sa to rovno pytala asi teba 😉 ale aj baby su sikulky a radili mi to vyvalkat a vykrajovat. Ale mne sa viac paci to s tvojim napadom ze gulky a rozondit ich vidlickou 🙂 moze to byt zaujimave. No zatial som chora jak pes takze pecenie sa mi stale odklada 😖
@levandullka a tie moje si neskúšala ????? nie je možné aby sa nezdarili 😉
@em83 uvar zlatý klas zo 4dcl mlieka / taký hustejší / vymiešaj s polkou masla a pridaj karamelové salko , je vynikajúci, alebo miesto salka jednu roztopenú schladenú varovú čokoládu a cukru si daj podľa chuti, je to vynikajúce a ak pridáš trošičku kávy nesca / len ten prášok , napríklad pol lyžičky kávovej / máš kávovú plnku, alebo teda uvarenú drkovú kávičku tak pol deci aj s tým drkom
zubac na prirodno a zemiaky s petrzlenovou vnatou
ahoj žienky..nazerám sem pravidelne, ale prispievam prvý krát... 🙂 🙂 poprosím Vás recept na niečo slané, jednoduché, rýchle, dobré a pekné na oko 🙂 dakujem za každý nápad 😵
dnes iba dojedáme, jahňa a zemiakové pyré , kapustnica
@zklimekova orieškové pusinky, vyšľaháš do peny s cukrom a zamiešaš buď pomleté lieskovce, alebo vlašáky a pečieš , vlastne sušíš je to super a ak to nalepíš džemom na linecké krúžka mňam
kočky,ako dlho sušíte parížske rožky v trúbe a na koľko stupňov?
ahojte. my dnes spenatova polievka a bravcove kare som vecer napacovala, dnes dala na pekac, k tomu som pridala domacu klobasu a cibulu a teraz to buble v rure 😀 😀
to iste som spravila aj s kuracimi prsiami. tak mame dnes na vyber maso 😝 😝
mate overeny recept na rafaelo?
@luciferova ja robievam takto klasika salko zmiešam z kokosom, pridávam toľko kokosu nech to je tuhé aby sa z toho dali modelovať guľky a dávam do nich ošúpanú mandľu 😉
....dnes treska v provensalskom koreni + dusene paradajky a zemiaky varene v pare. Zajtra som sama, takze nic speci a v stredu opat cestoviny s lososom 🙂 My rybu na Vianoce nemame, lebo moji chlapi chcu len rezne, tak si trosku ryb dame tento tyzden 😎
@abriela 🙂 takze z dnesnych planov zislo? mna to este celkom drzi ale tie vanilkove rozky boli pre mna riadna piplacka, stacilomi kludne z polovicnej davky 🙄
@tatianka.g @abriela zeny ja som bola tehu takto vlani, priblizne v rovnakom tyzdni ako vy a mna polozila priprava stedrovecernej vecere 😝 Kapustnicu som dovarala, ze som uz mala v kuchyni take to velke kreslo kozene kancelarske a na nom som sedela a pohybovala sa po kuchyni 😀 Drzim palce.
A este taka otazocka, co napr. varievate tie posledne dni pred Vianocami??? Lebo toto ja mam vzdy problem, uz co spravit, lebo hlavna "zranica" sa potom chysta na 3 dni tak nech to je uz nieco nenarocne.
A este ma napadlo, ak to niekoho inspiruje, cez vikend sme mali "znojemsku pecen", no strasne dobre to bolo.
@lululka555 ahoj krásne su tie pardubicke pernicky, nasla som na nete recept, ale to je tak na dva dni, kym sa vyrobia, ty si podla akeho receptu robila??? dakujm...su krasne
@natal12 a to salko varis alebo nie?
no žienky, chytá ma hisák...jak pozerám, máte napečené, alebo ste už aspon zacali..ja este nemam nic, medovniky som piekla minuly týžden, ale nezostal ani jeden, tak som dnes urobila cesto a vecer to vyrobím...ja sa chystam piect az koncom týždna, tak ma nestvite, že vy už máte!!!!!!!!! áááááááááááááá!!!!!! 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
@luciferova nie ale robievam aj kokosové guľky a tam sa už varí salko 2,5 hodiny 🙂

Karfiolová polievka a palacinky.