icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
27. dec 2012

@ifkael už si niečo vymyslela na oslavu?čo budeš robiť? 🙂

ifkael
27. dec 2012

@nelinka0401 krtkova torta, nanukove rezy..a asi balatonsku / jastersku specialitu.. to sa zo stehna nakrajaju este zamrznute rezne- a tie poton na co najtensie sliziky-uplne tenke. Opeciem na oleji. Sol, korenie cierne mlete... natenko nakrajane na kococky uhorky zavarane...trochu uhorkovej stavy ... a pred koncon dve lyzice horcice. Je to mnam, k chlebu. Pre dospelych je dobra feferonka do toho. A par chlebikov urobim...

sitko
27. dec 2012

Ahojte, po vianočných dňoch kapustnice a rýb sme dnes mali karfiolovú polievku a špagety s rajčinovo-syrovou omáčkou.

nakup
27. dec 2012

prosím vás neviete niektorá ako sa pripravuje rodinná nátierka čo ju dostať tescu, kauflande, ... ďakujem za pomoc

kalifa28
27. dec 2012

paprikáš zo zajaca a halušky 🙂
dostali sme od svokry pod stromček kuchty, tak sme hned otestovali a zajko bol super mäkký za 25min. mnam 🙂

anuska74
27. dec 2012

@efci
aké sú to koláčiky tie kolieska v strede obalené kokosom ?

denisa87
27. dec 2012

Lámem si tu hlavu co na veceru,k cerstvemu chlebiku,hm?poradte 😉

lencyca
27. dec 2012

Ahojte,konečne som sa sem dostala...dnes hríbová omáčka,pre drobca špenátová s vareným vajkom,kuracie rezne v smotanovej marináde,pečené zemiaky,červená kapusta k tomu 🙂

ukana
27. dec 2012

my dnes fazulová polievka, špenát s volským okom, maso nechcem dlho vidiet, sme ho prejedení 🙂 a ešte chleba vo vajíčku, zostalo ho vela, tak aby sme neplytvali 🙂

maartinkaa
27. dec 2012

@nakup ja som robila dnes 😉 nastruham syr neudeny, do toho pretlacim cesnak podla chuti, pridam korenie a tatarsku,,,,akurat to vyzieram so zemiakovymi pagacmi 😉

mysiatkoo
27. dec 2012

@natalii6 jasne, paci sa: http://www.receptar.sk/index.php?ID=17&SubID=4&... ... my sme mali daniela a jedlo dokonca aj male certica, co bojkotuje maso ;)

janus32
27. dec 2012

@nakup ak sa nemýlim,že je to takáto,tak ja robím takto:nastrúhaný syr,3-4strúčiky cesnaku a tatárska🙂

nakup
27. dec 2012

@maartinkaa , @janus32 ďakujem za typ vedela som že struhaný syr, cesnak a majonéza a lebo tatárka len či ešte nie tavený syr,cibuľka alebo pažítka 😒

4divokakocka
27. dec 2012

@my dnes madarsky gulas s rizou a hranolkami. Dojedli sme kakaovu marlenku, mnam

4divokakocka
27. dec 2012

@ co planujete varit na silvestra a novy rok?

nakup
27. dec 2012

@denisa87 urob praženicu so šunkou, hemendex alebo každý chlebík potri horčicou do hrnčeka dáš jedno vajko osolíš 2 - 3 čl strúhanky urob´ˇs placky malé do tvaru chleba dáš na chlieb a ozdobíš s cibulkou a kyslou uhorkou jednduchá pochúťka 😀

nakup
27. dec 2012

@4divokakocka určite kuracinu nie aby neodletelo šťastie ani rybu aby neodplávalo takže ostáva hovädzina alebo bavčovina urobila by som poľské rezne, alebo karé plnené slivkou 🙂

ifkael
27. dec 2012

@4divokakocka kapustnicu a nieco z diviny

miskap2111
27. dec 2012

@4divokakocka ja na Nový Rok idem variť hovädziu polievku s krupicovými haluškami a teľacie medajlónky s omáčkou z modrého syra a papardelle.

danielaj
27. dec 2012

@kikaneu ahoj, no ja som si našla okrem iného pod stromčekom aj tento super lúpač jabĺk a zemiakov, http://www.cistysvet.sk/krajac-a-lupac-jablk, som to obdivovala pár mesiacov dozadu u mojej krstnej mamy a muž mi ho kúpil, tak zajtra veselo lúpem jablká a dám nasušiť, lebo už sa míňajú 🙂

lussy23
27. dec 2012

@ifkael jaj to nie, to je len ovocie, zelenina a orechy.🙂 tatarsky biftek by som nejedla, lebo mne robia zle aj obyčajné koreniny, nieto ešte surové mäso🙂

Inak dnes som mala mangovoavokádovú kašu a naši mali Sviečkovú🙂
Zajtra sebe ešte niečo vymyslím,
a naši budú mať rezance s makom

efci
27. dec 2012
kikaneu
27. dec 2012

@danielaj wau 🙂 to vyzerá zaujímavo 😉 tak nech pomáha 😉

anuska74
27. dec 2012

@efci
Tak to ma láka vyskúšať, žeby na Silvestra. fu teraz budem v rozpakoch, pretože váha ukazuje o 2kg viac. akože ja aj dosť cvičím tak som niečo aj nabrala, ale priznávam aj sa dosť prejedám teraz, ja sladké zbožnujem.

danielaj
27. dec 2012

@kikaneu ďakujem 😉

natal12
27. dec 2012

@nakup to vyskusám niekedy robila si to ? to je vhodné na ramajky 😉 tá pochutka tvoja

sisinka29
27. dec 2012

má niekto dobrý recept na bolonskú omáčku??? chcem zajtra variť 🙂

titkovamiriam
28. dec 2012

u nas bude pohankova polievka a tvarohove sliže

@sisinka29 je to masko udusene na cibulke zelenine a paci sa super video:
http://www.ulozto.sk/live/xjsjsCd/s-italem-v-ku...

kikaneu
28. dec 2012

dobré ránko, ja dnes pečiem pizzu 🙂 mňam, už sa na ňu teším 😉

cacika
28. dec 2012

tak navarene 🙂 fazulova kysla a kuracie rezne na zeleninovej paprike. pred obedom dorobim uz len kolienka 🙂 taak a mozeme sa ist hrat 😀