Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
po celodennom behaní s kocurom po doktoroch som nič nevarila a boli sme u prababky na domacej knedle a 4 druhovom guláši a kto chcel bola aj kremova polievka zo suchého hrachu a s majoránom
@nelinka1311 ja kakaovú marlenku robí túto :je dobrá http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463
Vcera hovadzi vyvar a cibulova omacka s masom z polievky, zemiakova kasa.
Dnes rychla polievka- cibula, zemiaky a na jemno narajbana mrkva, trochu cesnaku a druhe panenka v smotanovej omacke s petrzlenovou vnatou a cestoviny.
@lelask prosim ta ako robis cibulovu omacku?
zajtra cesnakova polievka s haluškami holubky -plnena kapusta a ked budem stihat tak jablkovu babovku 🙂
dnes bude vývar zo špikovej kosti a dojeme lasagne...
dobre ranko. my dnes kelova polievka a ryza +pecen+kysla uhorka 😝
mam vela bananov. poradite recept na nejaku fajnu bananovu mnamku? dik 😉
@nelinka0401 no parádny chlebík 😉 ja som mala upečený dokonca po 40 minútach, no každá rúra pečie asi inak 😉
ja dnes varím fazuľovú omáčku na kyslo, granadír a idem robiť musli tyčinky- taký rýchly obed, lebo u nás stále sneží, tak budeme vonku 😉 inak včerajšie moje stretko malo úžasný koniec, 😖 dali sme si najskôr kolu, potom zapekané kuracie prsia, so syrom, šunkou a špargĺou,k tomu opekané zemiaky a šopský šalát, potom sme si dali cappucino, ešte šľahačkový pohár s ovocím , prišla som domov a asi po hodine mi zostalo zle, že som musela všetko vyvátiť, podotýkam alkohol sme žiadny nepili, jedli sme len to čo som písla 😒 a sa mi nejak nezdala tá šľahačka a teraz ma ešte bolí žalúdok, ako ja som zvyknutá jesť jedno cez druhé, nemám problém, tak si myslím, že tá šľahačka nebola ok, písala som kamoškám, že ako dopadli oni, tak som takto zakončila veľmi super večer 😠
my dnes kuracie raznici, pecene zemiacky, zeleninova polievka
@danielaj dakujem,taký bol jemnučký,píšem bol lebo už zostal len kúsok 🙂 piekla som ho asi 50 minút
dnes fazulova polievka na kyslo a francuzske zemiaky 🙂
Dobré ránko,dnes zemiaková na kyslo s vareným vajkom,fašírky s kašou od včera,po koláči sa len tak zaprášilo,najmenší mi cesto vyjedal 😉
@majuskacechova banán piškot a oablit v čokoláde alebo banánovu roládu 😉
ahojte, tak u nás hrášková s haluškami a moje oblubene zemiaky z panvice so šalotkou 🙂🙂 a ak niekto má nejaky tip co s hovadzim maskom, tak budem rada 🙂
Ahojte, dnes fazuľová sladká a palacinky alebo lievance, ešte som sa nerozhodla... 😀 ale asi lievance...
@cacika svieckova 😝 😝
@nelinka0401 kde by som našla recept na chlebík....dakujem 🙂
vajíčková polievka , ryža + kuracie na leči . Večer upečiem chlieb
porková polievka a palacinky 😉
bre ranko ,, ja dnes ze,, Hlohovecka specialita,, ani som nevedela ze sa tomu tak hovori,, u nas vzdy len ,,specialita,, 😀 :nakrajene bravcove na tenucke pasiky,osmazene s nastruhanymi zavaranymi uhorkami a horcicou.. k tomu chleb
😀
@ematko29 ja si len kuracie mäsko nakrájam na kocky a trochu okorením zmäskou na mäso , dám do väčšej panvice a trochu popražím a podlejem vodou a dusím . Ku koncu dusenia pridám lečo ( ja si ho zaváram sama doma ) , ak treba ešte docutím a už len chvíľku dodusím a je to . Je to veľmi jednoduché a nenáročné . K tomu sa hodí ryža

@abriela 🙂 dakujem si mila, potesi pekne slovo 😉