icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka268
14. jan 2013

@abriela 🙂 dakujem si mila, potesi pekne slovo 😉

lenka268
14. jan 2013

@abriela ze slovo, pismeno som myslela 😅

kikatko
14. jan 2013

po celodennom behaní s kocurom po doktoroch som nič nevarila a boli sme u prababky na domacej knedle a 4 druhovom guláši a kto chcel bola aj kremova polievka zo suchého hrachu a s majoránom

nakup
14. jan 2013

@nelinka1311 ja kakaovú marlenku robí túto :je dobrá http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463

lelask
14. jan 2013

@leanax a ked ho budes chciet rychlo otvorit tak sup s nim pod prud studenej vody schladit az kym prestane sycat 😉

lelask
14. jan 2013

Vcera hovadzi vyvar a cibulova omacka s masom z polievky, zemiakova kasa.
Dnes rychla polievka- cibula, zemiaky a na jemno narajbana mrkva, trochu cesnaku a druhe panenka v smotanovej omacke s petrzlenovou vnatou a cestoviny.

natal12
14. jan 2013

@nakup krásna roládka receptík neni ??

mizulienka
14. jan 2013

@lelask prosim ta ako robis cibulovu omacku?

fordikford
14. jan 2013

zajtra cesnakova polievka s haluškami holubky -plnena kapusta a ked budem stihat tak jablkovu babovku 🙂

gianni
15. jan 2013

dnes bude vývar zo špikovej kosti a dojeme lasagne...

majuskacechova
15. jan 2013

dobre ranko. my dnes kelova polievka a ryza +pecen+kysla uhorka 😝
mam vela bananov. poradite recept na nejaku fajnu bananovu mnamku? dik 😉

danielaj
15. jan 2013

@nelinka0401 no parádny chlebík 😉 ja som mala upečený dokonca po 40 minútach, no každá rúra pečie asi inak 😉

danielaj
15. jan 2013

@lenka268 krásna sa ti podarila 😉

danielaj
15. jan 2013

ja dnes varím fazuľovú omáčku na kyslo, granadír a idem robiť musli tyčinky- taký rýchly obed, lebo u nás stále sneží, tak budeme vonku 😉 inak včerajšie moje stretko malo úžasný koniec, 😖 dali sme si najskôr kolu, potom zapekané kuracie prsia, so syrom, šunkou a špargĺou,k tomu opekané zemiaky a šopský šalát, potom sme si dali cappucino, ešte šľahačkový pohár s ovocím , prišla som domov a asi po hodine mi zostalo zle, že som musela všetko vyvátiť, podotýkam alkohol sme žiadny nepili, jedli sme len to čo som písla 😒 a sa mi nejak nezdala tá šľahačka a teraz ma ešte bolí žalúdok, ako ja som zvyknutá jesť jedno cez druhé, nemám problém, tak si myslím, že tá šľahačka nebola ok, písala som kamoškám, že ako dopadli oni, tak som takto zakončila veľmi super večer 😠

babulka1978
15. jan 2013

my dnes kuracie raznici, pecene zemiacky, zeleninova polievka

nelinka0401
15. jan 2013

@danielaj dakujem,taký bol jemnučký,píšem bol lebo už zostal len kúsok 🙂 piekla som ho asi 50 minút

gelinka75
15. jan 2013

dnes fazulova polievka na kyslo a francuzske zemiaky 🙂

lencyca
15. jan 2013

Dobré ránko,dnes zemiaková na kyslo s vareným vajkom,fašírky s kašou od včera,po koláči sa len tak zaprášilo,najmenší mi cesto vyjedal 😉

lencyca
15. jan 2013

@danielaj Dani,to by ani moj žalúdok nezvládol 😖 uvar si žalúdočný čajík 😉

natal12
15. jan 2013

@majuskacechova banán piškot a oablit v čokoláde alebo banánovu roládu 😉

cacika
15. jan 2013

ahojte, tak u nás hrášková s haluškami a moje oblubene zemiaky z panvice so šalotkou 🙂🙂 a ak niekto má nejaky tip co s hovadzim maskom, tak budem rada 🙂

nikita308
15. jan 2013

Ahojte, dnes fazuľová sladká a palacinky alebo lievance, ešte som sa nerozhodla... 😀 ale asi lievance...

majuskacechova
15. jan 2013

@cacika svieckova 😝 😝

lovela1
15. jan 2013

@nelinka0401 kde by som našla recept na chlebík....dakujem 🙂

bubo1104
15. jan 2013

vajíčková polievka , ryža + kuracie na leči . Večer upečiem chlieb

womenne
15. jan 2013

porková polievka a palacinky 😉

womenne
15. jan 2013

@sebi123 prosím ťa jak to že máš tak krásne palacinky, aky máš recept? Ja ich nemám tak krásne upečené a neviem prečo. Pritom mám teflonovu panvicu ☹ ☹

ematko29
15. jan 2013

@bubo1104 prosím ťa ako robíš to kuracie na leči,by som dnes spravila 🙂

snu
15. jan 2013

bre ranko ,, ja dnes ze,, Hlohovecka specialita,, ani som nevedela ze sa tomu tak hovori,, u nas vzdy len ,,specialita,, 😀 :nakrajene bravcove na tenucke pasiky,osmazene s nastruhanymi zavaranymi uhorkami a horcicou.. k tomu chleb
😀

bubo1104
15. jan 2013

@ematko29 ja si len kuracie mäsko nakrájam na kocky a trochu okorením zmäskou na mäso , dám do väčšej panvice a trochu popražím a podlejem vodou a dusím . Ku koncu dusenia pridám lečo ( ja si ho zaváram sama doma ) , ak treba ešte docutím a už len chvíľku dodusím a je to . Je to veľmi jednoduché a nenáročné . K tomu sa hodí ryža