icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisanka
21. jan 2013

@monykam ahoj neviem aky salat myslis, urcite som ja pridavala recept? 😕

mysiatkoo
21. jan 2013

@lululka555 nasekaj si ju a daj do nadobky na lad... Zalej vodou a budes mat aj naporcovane 🙂

rastulka
21. jan 2013

Naša dnešna tortička "len tak" 🙂 chcela som vyskušat želatinovu potahovku 😉

nakup
21. jan 2013

@11nika11 už asi neskoro aj ja ju robím pre kolegu, zajtra "oslavuje" odchod do dôchodku piškót nutela vymiešaná s pol maslom natrieš na piškót na začoatok rolovania banány a stáčaš plnka ak zvýši môžeš dať aj na vrch ak bude hotová dám recept

mysiatkoo
21. jan 2013

@rastulka ako sa ti s nou robilo?

monykam
21. jan 2013

@sisanka ahoj áno, máš tam nejaké mäsko na medovej omáčke, alebo niečo také, a aj nejaký krabí šalátik na tom tanieri

monykam
21. jan 2013

@monykam máš to na strane 1591

monykam
21. jan 2013

@sisanka máš to na strane 1591 🙂

sisanka
21. jan 2013

@monykam aha no ak myslis ten klasicky salat z ladoveho salatu tak tam davam balkansky syr a ten ho vyborne ochuti a aj cherry paradajky pustia stavu a je fajn...ale davam do neho este sol, korenie, olivovy olej a par kvapiek citrona 😉

nelly3
21. jan 2013

hlivovy perkelt a kolienka 😉

lululka555
21. jan 2013

@mysiatkoo dakujem,urobim to tak 😉

lululka555
21. jan 2013

@rastulka krasna 🙂

amdeis
21. jan 2013

Dnes varila obed restauracia, lebo po prebdenej noci a dopoludnia a detskej doktorky som bola grogy. Takze mimoriadne som bola v restike so svojimi dvoma chlapmi. 🙂 Ale na veceru som uz spravila pirohy plnene zemiakmi so smotanovo-jogurtovou omackou, posypane opecenou slaninkou s cibulkou. No a hnetie sa mi chlieb v robote.

11nika11
21. jan 2013

@nakup znie to fajn.nenatieras na piskotu aj lekvar?

monykam
21. jan 2013

@sisanka áno to sommyslela, ďakujem men šlo hlavne o ten dresing, diky

monykam
21. jan 2013

@nakup môžem poprosiť recept na tú šampionovú omáčku? ďakujem

rastulka
21. jan 2013

@mysiatkoo Vyborne sa s nou pracovalo 🙂 len som ju urobila skor a trošku stuhla,ale hodila som ju na par sekund do MW a bola super 😉 zostal mi ešte kusok,tak večer ked už bude klud skusim vytvarovat nejake postavičky 😀 Ozaj,da sa ju skladovat? 😨

erulka77
21. jan 2013

@zklimekova cau poprosim ta o recept na tie pagaciky 😉

natal12
21. jan 2013

@rastulka @mysiatkoo baby aj ja ju chcem vyskušat len nemám odvahu 😀 😀

titkovamiriam
21. jan 2013

dnešný nakyp

mysiatkoo
21. jan 2013

@rastulka vzhladom na to,ze tam ide kusok masla by som ju asi dako dlho neskladovala.... resp. ja mam odlozenu aj taku starsiu, ale mam ju len na skusanie ... maximalne by som to pouzila na postavicky na domacu tortu pri ktoryx viem,ze ix nikto jest nebude a budu iba ako dekoracia :D ... potom ju treba zohriat viac a znova zaxladit, aby ziskala opat svoje vlastnosti ;)

4divokakocka
21. jan 2013

domaca sunkovo-salamova pizza, recept MK a slepaci vyvar 🙂

rastulka
21. jan 2013

@mysiatkoo aaa zabudla som,je krasna sneho biela 😉 🙂

lucikatn
21. jan 2013

na zajtra som namočila hŕstku takže bude hŕstková polievka s kúskom párku s domácim chlebom a ak mi krpec dovolí tak urobím nejaký koláč - rozmýšľam nad kysnutým slivkovým s posýpkou

abriela
21. jan 2013

@rastulka lepsia ako MMF, ze?

abriela
21. jan 2013

@mysiatkoo ja som do zelatinovky maslo nedavala - pozrela som si recept - cera na potretie ruk, nic viac. Do MMF oriesok cery davam - ale to je tuk. @rastulka

popelka5000
21. jan 2013

@darka2001 400gr hl.muky,70ml oleja,sol,kvasnice 20gr,240ml vody,1/3 kypr.prasku, vajce(nemusi byt). Toto ti v pohode vystaci na dve tenke pizze 😉

megika1
21. jan 2013

@silvialongo zhruba na 1,2 kg zemiakov ide 100 g hladkej múky,50 g strúhanky,2 vajíčka,1 dcl mlieka,soľ,korenie,bylinky,mletá rasca,mletá cibuľa a pretlačený cesnak podľa chuti ....dám viacej oleja do tepše,predhrejem iba s olejom a vylejem masu,silikónovou špachtľou uhladím,aby aj na vrchu bol olej,inak neupečie zvrchu tak do ružova,zostane zelenkavý lepivý povrch,preto dám štedrejšie oleja,ktorý potom zlejem po upečení do chrumkava,dúfam,že som trošku pomohla 😵

megika1
21. jan 2013

@titkovamiriam na to by som sa dala pozvať,u nás je zákaz robiť toto jedlo 😠 😠 😠 fňuk

titkovamiriam
21. jan 2013

@megika1 a preco,moji chlapi ho miluju,aj vanilkovu alebo pudingovu ryžu