Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, dnes polievku nevarim,mame zo vcera rajcinovu s pismenkami a budu plnene slane palacinky ( 2 druhy syra,kapia a kukurica ) v trojobale so zeleninovym salatom 😉
@levandullka super obedik a mile ,ze myslis aj na kamaratku 😵
@hokejka111 a ešte pridaj 2 vajíčka do tej ryžovej hmoty.... včera som to zabudla v rýchlosti napísať... prepáč
@ivetka1981 jeeej tento spravím dnes.... 😵
@mata71 je úžasný,vláčny...suprový
ahojte dievcata, mam taku asi blbu otazku, mozem hrstkovu polievku urobit na kyslo? ako sosovicovu? 😕
@ivetka1981 mám doma citronovu polevu tu dam na nu...
@mata71 áno,tak som aj ja robila..len som si ju sama urobila... 😉
opravujem sviečkovica bude zajtra dnes bude rascova polievka a lečo s cestovinami.....ja som nejako pozabudla 😕 😕
že je popolcova streda ja že je uorok 🙂
hrachová polievka, šišky s džemom a penou 🙂
@vivusika Dobrý deň. Ako robíte tú penu na šišky ?
@nelinka0401 no veru že nechcú 😀 Stále dúfajú, že sa pôrod rozbehne sám 🙂....otázne je, že či nebudem nakoniec nosiť malého ako slon 🙂
Babulky nejaky dobry recept na langose? Mam strasnu chut 🤐 🤐 🤐
@womankc tak to som rada, že chutila, ja tiež nedávam majolku ani tatarku, dávam kyslú smotanu alebo biely jogurt 😉
@ivetka1981 jééj, môj koláčik, som rada, že chutil 😉
@anjelicek26 ahoj, ja robievam tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810 , sú supe, cesto máš v chladničke a len si podľa potreby odobeieš a urobíš čerstvé 😉 a pozerám, ty už si riadne pokročila, čo nevidieť budeš mať drobčeka na svete 😉
@danielaj - veru strasne to leti,buduci tyzden zacneme malemu robit izbu (prestavujeme dom) a ideme objednat kocik, nech je vsetko nacas hotove 🙂 O chvilu je krpec s nami 🙂 Vdaka za recept, vyskusame, mam chut na ne xixi, ale az vecer si ich spravim, aby deti nezavideli 🤐 🤐 🤐 Po crevnej chripke im take fakt netreba, len ja neviem odolat 🤐 🤐
cauko, my dnes zeleninkovu polievku, nasu najoblubenejsiu, nastruhana zelenina na hrubom struhadle, mrkva, kalerab, petrzlen, zahustit troskou krupice a vyliat vajicko. ako druhe budu bryndzove halusky zo vcera. 🙂
pre neuveritelný uspech( mne sa neušlo z pondelkového ani kusok) som zasa urobila vyprážaný syr a zemiaky a moju smotanovú tatarku
dnes hraskovy krem a granatir s kvasakmi ♥ mnaaam
karfiol s vajickom a la mozocek, varene zemiaky, kysla smotama
My dnes karfiolová polievka s vajíčkom rozhabarkovaným a výprážaný karfiol so zemiačkami....
🙂
u nás dnes zapekaný karfiol so zemiakovou kašou 😉

dojedáme od včera fazulovú sladkú polievku,dorobím pečivo lebo včerajší domáci chlebík sa na raňajky dojedol s vajíčkovou pomazánkou.Na večeru upečiem rybie prsty s pečenými zemiakmy a domácou tatarskou