icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
13. feb 2013

dojedáme od včera fazulovú sladkú polievku,dorobím pečivo lebo včerajší domáci chlebík sa na raňajky dojedol s vajíčkovou pomazánkou.Na večeru upečiem rybie prsty s pečenými zemiakmy a domácou tatarskou

lululka555
13. feb 2013

ahojte, dnes polievku nevarim,mame zo vcera rajcinovu s pismenkami a budu plnene slane palacinky ( 2 druhy syra,kapia a kukurica ) v trojobale so zeleninovym salatom 😉

lululka555
13. feb 2013

@levandullka super obedik a mile ,ze myslis aj na kamaratku 😵

anos18
13. feb 2013

@luy Ahoj, moj syn ma HIT, ale ideme metodou pokus omyl. Lebo nie vsetky potraviny, ktore obsahuju histamin mu vadia.

aadulik2110
Odpoveď bola odstránená
aadulik2110
Odpoveď bola odstránená
aadulik2110
13. feb 2013

@hokejka111 a ešte pridaj 2 vajíčka do tej ryžovej hmoty.... včera som to zabudla v rýchlosti napísať... prepáč

mata71
13. feb 2013

@ivetka1981 jeeej tento spravím dnes.... 😵

ivetka1981
13. feb 2013

@mata71 je úžasný,vláčny...suprový

mizulienka
13. feb 2013

ahojte dievcata, mam taku asi blbu otazku, mozem hrstkovu polievku urobit na kyslo? ako sosovicovu? 😕

mata71
13. feb 2013

@ivetka1981 mám doma citronovu polevu tu dam na nu...

ivetka1981
13. feb 2013

@mata71 áno,tak som aj ja robila..len som si ju sama urobila... 😉

mata71
13. feb 2013

opravujem sviečkovica bude zajtra dnes bude rascova polievka a lečo s cestovinami.....ja som nejako pozabudla 😕 😕
že je popolcova streda ja že je uorok 🙂

vivusika
13. feb 2013

hrachová polievka, šišky s džemom a penou 🙂

slavka1307
13. feb 2013

@vivusika Dobrý deň. Ako robíte tú penu na šišky ?

michaelamilan
13. feb 2013

@nelinka0401 no veru že nechcú 😀 Stále dúfajú, že sa pôrod rozbehne sám 🙂....otázne je, že či nebudem nakoniec nosiť malého ako slon 🙂

katusska1
13. feb 2013

aj my dnes mame sisky a aby bolo aj daco slane, tak fucku
@vivusika aj mna by zaujimala ta pena 🙂

anjelicek26
13. feb 2013

Babulky nejaky dobry recept na langose? Mam strasnu chut 🤐 🤐 🤐

danielaj
13. feb 2013

u nás dnes kelová polievka zo včera, halušky -strapačky s kyslou kapustou a slaninkou, deti budú mať s kuracím soté, fánky 😉

danielaj
13. feb 2013

@womankc tak to som rada, že chutila, ja tiež nedávam majolku ani tatarku, dávam kyslú smotanu alebo biely jogurt 😉
@ivetka1981 jééj, môj koláčik, som rada, že chutil 😉

danielaj
13. feb 2013

@anjelicek26 ahoj, ja robievam tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810 , sú supe, cesto máš v chladničke a len si podľa potreby odobeieš a urobíš čerstvé 😉 a pozerám, ty už si riadne pokročila, čo nevidieť budeš mať drobčeka na svete 😉

anjelicek26
13. feb 2013

@danielaj - veru strasne to leti,buduci tyzden zacneme malemu robit izbu (prestavujeme dom) a ideme objednat kocik, nech je vsetko nacas hotove 🙂 O chvilu je krpec s nami 🙂 Vdaka za recept, vyskusame, mam chut na ne xixi, ale az vecer si ich spravim, aby deti nezavideli 🤐 🤐 🤐 Po crevnej chripke im take fakt netreba, len ja neviem odolat 🤐 🤐

meinkonka
13. feb 2013

cauko, my dnes zeleninkovu polievku, nasu najoblubenejsiu, nastruhana zelenina na hrubom struhadle, mrkva, kalerab, petrzlen, zahustit troskou krupice a vyliat vajicko. ako druhe budu bryndzove halusky zo vcera. 🙂

kikatko
13. feb 2013

pre neuveritelný uspech( mne sa neušlo z pondelkového ani kusok) som zasa urobila vyprážaný syr a zemiaky a moju smotanovú tatarku

danula2
13. feb 2013

dnes hraskovy krem a granatir s kvasakmi ♥ mnaaam

bellada
13. feb 2013

karfiol s vajickom a la mozocek, varene zemiaky, kysla smotama

nanulik
13. feb 2013

@bellada možems a spýtať ako sa to robí ten karfiol? dakujem

mes1177
13. feb 2013

My dnes karfiolová polievka s vajíčkom rozhabarkovaným a výprážaný karfiol so zemiačkami....
🙂

miriamr
13. feb 2013

u nás dnes zapekaný karfiol so zemiakovou kašou 😉

miriamr
13. feb 2013

@abriela gratulujem a prajem všetko dobrééé 🙂 🙂 🙂