Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
...v chladnicke cesto na zajtrajsie langose a dovarila som kyslu fazulkovu polievku...este by to chcelo nieco sladke...tu isto nieco najdem 🙂
@nelinka1311 Tak potvrdzujem, ze naozaj NEPECENY METROVY KOLACIK je lepsi ako peceny.
ahojte, u nás sme dnes dojedali krémovú šampiónovú polievku, ke´d som prišla z práce len som narýchlo naplnila diétnu salámu syrom a šampiónmi, obalila v cestíčku a vypražila, k tomu pečené zemiaky a domácu tatarku a na dorazenie krupicovú kašu 😉
@zklimekova Tá žabka je perfektná, palec hore!! 😉
@lindauciatko ja robievam túto tresku http://varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majon... 😉 , najlepšia, akú som kedy robila, a to som ich už robila veľa, muž je rybár, tak prísun rýb je stále 😉 je to recept môjho bývalého kolegu, veĺmi šikovný a výborný kuchár 😉
Pórová polievka s údenou makrelou a francúzske zemiaky. Polievku som varila prvý krát a poviem, že chutila perfektne...
@zklimekova rozmýšľam nad tým, čo je na tej "oreo" reklame pre deti tak príťažlivé? 😕 naše vďaka nej tiež furt vypytujú Oreo, ale mne nejak extra nechutí 🙄 😒
@katja78 mne tiež nie 🙂..raz som robila domáce..to bolo chutnejšie 😉
@zklimekova vieš, kde by som našla receptík, pls?
@katja78 mám ho v albume 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zklimekova/a...
@zklimekova vďaka..môžem sa spýtať ešte, nie je tých 5 PL kakaa veľa? aké najmenšie balenie sušeného mlieka sa dá zohnať? a jemný tvaroh typu kapucín alebo klasický v papieri? 😕
@katja78 kakaa som dávala menej, lebo používam to holandské je tmavšie...tvaroh som dávala jemný ten z kauf. alebo z lidla a sušené mlieko myslím že 200g asi je najmenšie
@lencyca tak rozky dnes o nieco lepsie, robila som z polovice a plnila dusenou kapustou, trosku nevyrazna chut, nabuduce asi skusim kyslou z druhej polovice som robila skoricovy veniec ktory tu zienky spominali minuly tyzden, mnam
polievku z hlávkovej kapusty a jablkové lasagne s tvarohom
Dnes len zemiakové placky
ahojte , u nas dnes zemlovka s pudingom, tvarohom a ovocim a domaca pizza 🙂
pecene kuracie kridla, ryza, salat alebo kompot, kapustova polievka s hribami, malinovo avokadove pohare s piskotami
gulas ,slivkovy koláč s orechovou posypkou 🙂
Ahojte kucháročky, my dnes dojedáme zo včera 🙂 a idem pekne poupratovať nech na obed mám kľud už 😉 🙂
ahojte,, tak u nas spenatik s vajom a chlebom.. a kolacik s listokoveho cesta,piskotami,marhulkami a pudingom 😉 a v plane luxovanie celeho domu uf..