Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@efci Jemna babovka je podla mna najlepsia 😅 vyskusala som rozne, ale tato je fakt skvela. akurat davam cely prasok do peciva http://receptar.zena.atlas.sk/babovka-jemna/sla...
@tortelinka kludne.mame toho dost pre celu armadu 😀
dnes špagety a bublanina s pudingom
zajtra kuracia polievka a "halušky" +mäsko na smotane
dojeme kapustnicu, spravim ryzovy nakyp s ceresnami
@lily111 ahoj, cosi na tento styl som robila, len som nedavala ten vrch a mixla som avokado, banan, maliny a dala aj piskoty 😉 to na tom obrazku bude asi lepsie, ale nemala som vsetky ingrediencie 😅
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/estterka/alb...
tak ja uz mam urobenu polievku co chladnicka dala(por mrkva kalerab)a spraila som do nej este krupicove halusky a druhe kuracie maso s cinskou kapustou na mede a k tomu zemiaky alebo ryza este sa rozhodnem a ako dezert upeciem nejaku jablkovu babovku 🙂
dobre ranko. my dnes kuracia polievka s rezancami a brokolicovy nakyp so zemiakovou kasou a chlapci chceli fliacky so smotanou a zemiakmi, tak pre nich toto. prvykrat v nedelu nevarim maso 😕
segediiiiiiiin,mnam 🙂
Dnes kuraci vyvar so zeleninou... a nejake prsia na cinsky sposob s ryzou.
dnes mame hubový perkelt s cestovinou 😉
hovädzí vývar, a soté s ryzou a zemiakovou plackou ....a idem kuknuť koláč prešívana deka a ešte aj ten upečiem 🙂
zem salat a rezne 🙂
Bravcove na prírodno so sampionmi+ryza a obycajna cesnakova polievka.
@libad co to je, vyzera to super
@jankastubka @veronika33 Chlebík som narezala.do každého zárezu som potrela cesnakom s olivovím olejom a vložila som šunku,syr.Dala som piecť 30-40min ja som to mala najprv pod alobalom a este bez alobalom 10-15 min aby bolo chrumkavejsie.Ale mozte plnit hoci cim.
ešte neviem akú polievku, zostalo trochu zeleninovej, ale hlavné jedlo bude vysmážaný encián a varené zemiaky 🙂
ahojte, u nás dnes slepačia polievka s mrveničkou, sviečková na smotane s domácou knedlou 🙂
rezancova kuracia polievka ... zemiakova kasa + karfiolovo-syrovo-pohankove fasirky pecene v rure (bez vajicka) a nakladana zelenina
u nas klasika rezne a pyre 🙂
U nas dnes domace hamburgery 🙂
u nás dnes plnené bravčové rebra, zamiakovo-mrkvové pýre
Babule,nejaký fakt dobrý recept na domácu pizzu na plech? 😀 Ďakujem.
cafte sa.dnes kuracia s cirom.vyprazene kvikvi maso aj kotkodak,k tomu kasa a uharkovy salat
dnes hovädzia polievka a asi špagety...
a bábovka z mraziaka, zatial 🙂
Baby čo sa stane ked prekysne cesto kysnuté ?? 😕 a moze dat dať do chladničky?? PS: myslim cesto na pečené buchty 🙂

inak u nas dnes porova polievka smotanova, pecena rybka na masle a zelerovy salat.