icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marionetta
29. mar 2013

my dnes vajíčková polievka,falafel so zemiakovou kašou a datľový koláč 🙂

nanulik
29. mar 2013

Ahojte my mame dnes zemiakove placky a mliekovu struckovu fazulku,
ja este dojedam od stredy domace rezance s makom, orechmi, lekvarom, a tvarohom🙂 vcera boli halusky, a predvcerom sme mali kuraci vyvar.

chantalle
29. mar 2013

@jovan
@smejkovia Jasne, napisem: upecieme 2 piskoty z troch vajec, klasika (3 bielka vyslahat s troma kopcovitymi lyzicami cukru, primiesat 3 zltka, potom 3 lyzice polohrubej muky, 1 lyzica kakaa, 1/2 pr do peciva a lyzica oleja). Na kokosovu vrstvu si vyslahame 4 bielka na tuhy sneh, pridame 4 lyzice praskoveho cukru a potom sneh miesame nad parou, aby sa nam uvaril a tahal. Odstavime a nechame trochu vychladnut. Do snehu primiesame 200 g kokosu. Na cokoladovu plnku si opat nad parou vymiesame 5 zltok, 30 dkg krupic. cukru a 5 lyzic kakaa. Miesame varechou do zhustnutia a odstavime. Po vychladnuti vymiesame s 375 g masla a prilejeme rumu podla chuti. Na prvy plat natrieme jahodovy dzem, kokosovu vrstvu, na to cokoladovu plnku, dalsi plat, trosku potriet plnkou a poliat cokoladovou polevou....🙂 ja mnam!!!! 🙂

lencyca
29. mar 2013

Ahojte,dnes kapustová polievka s klobásou,cestoviny s morcadelou a syrom,pojdem urobit piškotový koláč s tvarohom,ovocím a želatinou,náš oblúbený,včera som robila šišky s malinovou penou,všetky sa zjedli,idem vás konečne dočítat čo ste dobré piekli a varili.Prajem vám pekné Velkonočno-Vianočné sviatky 😀

abriela
29. mar 2013

@ibajeho presne ako pise Danka, mozes dat hladku muku. Ja casto ked sa pise v recepte polohruba - miesam pol na pol s hladkou mukou.

lencyca
29. mar 2013

@gianni Aj my papáme masko,moji chlapi sú maskoví 😉

lencyca
29. mar 2013

@chantalle mnam,vyzerá to super 😉

simi906
29. mar 2013

Zeleninova polievka a dukatove buchticky 🙂

kikaneu
29. mar 2013

babuľky, tu je naša polievka dnešná....pstruha som nefotila 🙂

kikaneu
29. mar 2013
handmade
29. mar 2013
nelinka0401
29. mar 2013

Ahojte,u nás dnes rybie prsty a pečený žralok s pyré zemiakmi,zajtra raňajky-vajíčková pomazánka,na obed dojeme rybu.Chystám sa upiecť jahodové rezy a banánovú roládu,v nedelu rezne a zemiakový šalát v pondelok-obložené misy a nesmie chýbať vajíčková roláda s rolkou a chrenom

titkovamiriam
29. mar 2013

@ibajeho z hladkej som este nerobila-pouzivam polohrubu alebo hrubu

ifkael
29. mar 2013

@nelinka0401 no pekne...a hlavny sibac chory... Kto Vam to poje? Vsetci sme ko...

nelinka0401
29. mar 2013

@ifkael no moja,máš do pondelku,čo robiť aby bol fit...ako by to bolo,neprísť si vyšibať kamošku?? 😀 😀

anos18
29. mar 2013

@ibajeho Ahoj, ja by som pouzila radsej hrubu muku, ako hladku. Na piskotu mam recept s hrubou mukou.

aadulik2110
29. mar 2013

@michaelamilan tak veterníky sa upiekli, vypla som rúru a vyberala som ich až dnes ráno..... ale asi to bude rúrou, lebo tiež niektoré spľasli.... no tak z 3 plechov som povyberala 25 reprezentatívnych kusov, ešte dať krém a polevu a môžu oddychovať v chladničke

reni1512
29. mar 2013

My dnes len špagety aleeee mame hotovy kolacik uz 🙂 a vyzera suprovo, taky vymysleny no kavová piškota, ribezlovy dzem, banany, karamelovy krem (zo salka) aaa čokolada 🙂 ou, uz len trosku stuhne a ide sa krajat 🙂 Zajtra zacneme velkonocne dobrotky 😉

michaelamilan
29. mar 2013

@aadulik2110 napíš mi recept, a postup ako si ich robila......Alebo vieš čo, ja ti pošlem recept, ktorý sme robievali v škole.....možno sa podaria!!!! TEraz idem s drobčekom von, tak keď sa mi zvýši čs, tak ti ho večer pošlem 😀 oki?

lea231
29. mar 2013

Chocolate cupcakes ...plnene malinovym dzemom, topping: slahacka+light mascarpone+banan+vanilka, cokoladky: domaca vyroba

Vsetkym pokojne Velkonocne sviatky! 🙂

aadulik2110
29. mar 2013

@michaelamilan keďže som ich robila prvý krát, tak som hľadala na nete.... a robila som podľa tohto receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/karamelove-vet...

lienka2
29. mar 2013

baby co dat do cesta miesto suseneho mlieka? ide tam jedna polievkova lyzica..

smejkovia
29. mar 2013

@chantalle super dakujem 🙂

iconka
29. mar 2013

Ja som robila hlivovy paparikas s cestovinami a od vcera este dojedame sojove platky s ryzou. A tiez mam hotovy makovy kolac, ale dietny, pekne bez muky a cukru. 🙂

smejkovia
29. mar 2013

@rastulka tak som teraz dorobila žebro, robila som nakoniec podla teba, ale Ti poviem tak ako sa mne trhalo cesto tak to bolo hrozne, už som bola z toho smutna, ale mm mi povedal, že on to zje také aké to bude, ale aj tak nechápem prečo sa mi to takto trhalo ☹

luciaq
29. mar 2013

bravcove masko na hrasku s ryzou

prunee
29. mar 2013

Keď už je tá Veľká noc, tak... bábovka z vaječného likéru.

gelinka75
29. mar 2013

@libka1 no je to fuska, ale uz som skoncila 😅

katulka74
29. mar 2013

Ahojte,neviem najst recept na nepeceny kremes z bebe keksov,nemate ho niekto?