icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivetka1981
29. mar 2013

@chantalle mozem receptik na medovniky?dakujem

olivex
29. mar 2013

@lea231 ahoj, prosimta ako si spracovala tu cokoladu, ze sa z nej dalo takto pekne vykrajovat? dik vopred za radu 🙂

lea231
29. mar 2013

@olivex mam take formicky od Tchibo, tak sa to nevykrajuje len necha stuhnut vo formickach

syla
29. mar 2013

@chantalle môžem poprosiť tvoj recept na čokoládovo-kokosové rezy? ďakujem

macka23
29. mar 2013

Dnes kremova hrachova s krutonkami, slize s vajcom a uhorkovy salat. V chladnicke sa uz chladi kinder mliecny rez :P

vieruna
29. mar 2013

Ahojte. Tak ja si dnes tak od rana stojim v kuchyni 😀 Na obed som robila zeleninovu polievku a bryndzove halusky. Potom som robila tu pasikavu roladu, len s nutelou. Okamzite sa doslova zozrala 🙂 Chlapi odisli na vylet, tak som sa dala robt vanilkove venceky a karamelove veterniky, alebo tez venceky, alebo ako to nazvat. Vyzera, ze sa mi koooonecne podaril karamelovy krem. Zatial vyzera, ze drzi, tak sa hadam neroztecie 😠 A vecer este naplnim medove rezy.

abriela
29. mar 2013

@lienka2 odpovedam asi neskoro, ale miesto susene mlieka mozes dat susenu smotanu co sa dava do kavy
@chantalle inspirovala si ma, čokoládovo-kokosové rezy, len mi zvysila karamelova plnka z medovych trubiciek tak som pouzila tu

lululka555
29. mar 2013

Ahojte, dnes hrstkova polievka a vyprazane filety ,varene zemiaky
a peciem pernikovy zavin a tortu 😉

henca74
29. mar 2013

my sme dnes boli u mamky, mali sme hraskovu polievku, vyprazane kuracie stehna so zemiakovym pyre, broskynovy kompot a ananasovu tortu 😉 fotky dnes nemam ☹

henca74
29. mar 2013

@gianni tvoje chlebiky vyzeraju uzasne 😉 mozem sa opytat?davas do cesta aj rascu?a v akej nadobe to pecies, ze ho mas taky pekny?dakujem 😉

4divokakocka
29. mar 2013

pomooooooooc! neviem co upiect na velku noc!?

gianni
29. mar 2013

@henca74
ďakujem, áno väčšinou dávam do cesta rascu celú a ked pečiem "chlieb bez miesenia"(to je ten oválny) tak ho pečiem v takej starej, ťažkej , čiernej nádobe,ten dlhý bol niečo ako na biskubský chlieb,ale zvyknú piecť aj v jánskom skle-to som ešte neskúšala bo ho mám na chalupe 😉 ,aj na klasickom plechu zvyknú,záleží aj aké je cesto,bo ked ho mám redšie tak sa mi trošku roztiahne a potom tak nedrží tvar...

henca74
29. mar 2013

@gianni dakujem 😉 ten bez miesenia idem vyskusat... myslis, ze by som ho mohla piect v tejto nadobe? http://www.tupperware.sk/xchg/cz-sk/hs.xsl/1680...

sharmana
29. mar 2013

Dnes: mäsový vývar s rezancami, vysmážaný bravč. rezeň s cibulovým šalátom 🙂

lussy23
29. mar 2013

@lea231 jej to sú pralinky. Vy máte temperovačku?

chantalle
29. mar 2013

@syla jasne, nachadza sa na predoslej strane 2251..🙂

chantalle
29. mar 2013

@ivetka1981 Ahojky, robila som podla @danielaj a su uuuuplne famozne, makkucke🙂

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...

lussy23
29. mar 2013

Ahoj, viete mi proadiť nejaké dobré,časovo aj finanačne nenaročne jedlo? Taký stred. teda nie úplne najlacnejšie a najľahšie, ani nie úplne najdrahšie a najnáročnejšie.

gianni
29. mar 2013

@henca74 ja si myslím že áno

zklimekova
29. mar 2013

@danielaj ďakujeme 🙂

vieruna
29. mar 2013

Moja skoro celodenna cinnost zdokumentovana😀 Len tie medove sa nedaju este narezat a netrufla som si na karamelovu polevu ☹ Este som dala trochu povarit udene a pojdem spat 🙂

joannas
29. mar 2013

ja som nič nepiekla,kupila som 100ks zakuskov 🙂

zklimekova
29. mar 2013

@natal12 ahoj viem že už neskoro, ale nestíhala som na net...budeš mať inšpiráciu na budúce 🙂 krém do parížskych rožtekov robím tento :
6 vajec , 8PLkryštál cukru vyšľahať nad parou asi 15-20 min, potom pridať 1 vanilku ,2pl kakao, rum podľa chute.keď to vychladne vmiešať 500 g masla a už len striekať na rožteky...inak tá dávka aj to bielkové cesto čo som ti písala vyjde na cca 60 ks ja som teraz robila krém len na polovicu lebo mi vyjedli bielkovú vysušenú časť rožtekov 😠 ..... príjemné prežitie sviatkov prajem 🙂...

bambina78
29. mar 2013

@chantalle naadherna pracicka..si velka sikovnica 🙂

rastulka
29. mar 2013

@smejkovia Hmmm......nechapem prečo sa Ti to cesto tak trhalo 😒 pri valkani či ked si to preniesla na plech?

natal12
29. mar 2013

@vieruna ja teraz dopiekla platy na medove rezy 😀

natal12
29. mar 2013

@zklimekova dakujem. aj tebe prajem veselu velku noc 🙂

natal12
29. mar 2013

@vieruna moja aky mas receptik na venceky?? ja zajtra urobim

lea231
30. mar 2013

@lussy23 chystam sa ju casom zaobstarat, zatial len cokoladky nie pralinky 🙂