Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes kremova hrachova s krutonkami, slize s vajcom a uhorkovy salat. V chladnicke sa uz chladi kinder mliecny rez :P
Ahojte. Tak ja si dnes tak od rana stojim v kuchyni 😀 Na obed som robila zeleninovu polievku a bryndzove halusky. Potom som robila tu pasikavu roladu, len s nutelou. Okamzite sa doslova zozrala 🙂 Chlapi odisli na vylet, tak som sa dala robt vanilkove venceky a karamelove veterniky, alebo tez venceky, alebo ako to nazvat. Vyzera, ze sa mi koooonecne podaril karamelovy krem. Zatial vyzera, ze drzi, tak sa hadam neroztecie 😠 A vecer este naplnim medove rezy.
Ahojte, dnes hrstkova polievka a vyprazane filety ,varene zemiaky
a peciem pernikovy zavin a tortu 😉
my sme dnes boli u mamky, mali sme hraskovu polievku, vyprazane kuracie stehna so zemiakovym pyre, broskynovy kompot a ananasovu tortu 😉 fotky dnes nemam ☹
pomooooooooc! neviem co upiect na velku noc!?
@henca74
ďakujem, áno väčšinou dávam do cesta rascu celú a ked pečiem "chlieb bez miesenia"(to je ten oválny) tak ho pečiem v takej starej, ťažkej , čiernej nádobe,ten dlhý bol niečo ako na biskubský chlieb,ale zvyknú piecť aj v jánskom skle-to som ešte neskúšala bo ho mám na chalupe 😉 ,aj na klasickom plechu zvyknú,záleží aj aké je cesto,bo ked ho mám redšie tak sa mi trošku roztiahne a potom tak nedrží tvar...
@gianni dakujem 😉 ten bez miesenia idem vyskusat... myslis, ze by som ho mohla piect v tejto nadobe? http://www.tupperware.sk/xchg/cz-sk/hs.xsl/1680...
Dnes: mäsový vývar s rezancami, vysmážaný bravč. rezeň s cibulovým šalátom 🙂
@ivetka1981 Ahojky, robila som podla @danielaj a su uuuuplne famozne, makkucke🙂
Ahoj, viete mi proadiť nejaké dobré,časovo aj finanačne nenaročne jedlo? Taký stred. teda nie úplne najlacnejšie a najľahšie, ani nie úplne najdrahšie a najnáročnejšie.
@danielaj ďakujeme 🙂
ja som nič nepiekla,kupila som 100ks zakuskov 🙂
@natal12 ahoj viem že už neskoro, ale nestíhala som na net...budeš mať inšpiráciu na budúce 🙂 krém do parížskych rožtekov robím tento :
6 vajec , 8PLkryštál cukru vyšľahať nad parou asi 15-20 min, potom pridať 1 vanilku ,2pl kakao, rum podľa chute.keď to vychladne vmiešať 500 g masla a už len striekať na rožteky...inak tá dávka aj to bielkové cesto čo som ti písala vyjde na cca 60 ks ja som teraz robila krém len na polovicu lebo mi vyjedli bielkovú vysušenú časť rožtekov 😠 ..... príjemné prežitie sviatkov prajem 🙂...
@zklimekova dakujem. aj tebe prajem veselu velku noc 🙂

@chantalle mozem receptik na medovniky?dakujem