icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniela1978
8. apr 2013

@sona_v my to pripomenulo film pelíšky, ako donutil zavesil na nástenku jedálny lístok 🙂 ale máš to dobré vymyslené, len ja by som nemala čas toľko variť cez týždeň 🙂

abriela
8. apr 2013

@lululka555 robila som terinu. Podavala som ju z ciernymi ribezlami a bola super. Vdaka za typ.

Par dni som tu nebola, pojdem vas docitat a pridavam svoju krstinovu torticku a opakovane po x-ty krat marlenku. Robila som aj kosicky, pokusala sa o broskyne (cesto bolo tvrde @rastulka), no nevyslo mi to. Foto vsetkeho ani nemam, lebo nestihala som aj fotit, varit, piect a dieta.

abriela
8. apr 2013

marlenka bez valkania

nikushkasa
8. apr 2013

Nemala som čas na zdĺhavé varenie tak som spravila takú rýchlovku - ražniči na plechu.. 🙂 🙂 😉 😉
http://ow.ly/jQqT2

elienocka
8. apr 2013

@tete keby somn ja dokazala spravit taku krasnu slanu torticku skakaka by som 3 metre do luftu na toto mam obe ruky lave 🙂 je krasna

deepred22
8. apr 2013

@abriela receptik ? 🙂 😀 dakujem 😝

lululka555
8. apr 2013

@abriela ahoj super tesim sa ,ze vam chutila 🙂 torticka krasna 🙂

levandullka
8. apr 2013

@natal12 Ja zvyknem robievať také tie maličké mladé zemiaky na trošičke kačacej masti. Hodím ich na rozpálenú masť v takej hlbšej panvici, prikryjem a sem-tam poprehadzujem 🙂. Sú fakt super 🙂

abriela
8. apr 2013

@deepred22 nech sa paci http://tortyodmamy.sme.sk/node/29732
@luluka555 dakujem a predjedlo bolo pre svokrovcov s kt. som sa stretla po prvykrat

kikatko
8. apr 2013

a pre opakovaný uspech 3 den po sebe zasa rezne a ryža- uvidim ako dlho to dokážu jest

lienka2
8. apr 2013

vcera zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, morcacie zavitky ryza pecene zemiacky, salat
dnes zemiakova polievka s cervenou sosovicou, druhe jedlo zo vcera
zajtra budeme dojedat polievku a na druhe budu buchty na pare
streda vyvar so zeleninkou a cestovinou, zeleninove rizoto
a dalsie dni este neviem..

veroninna1
8. apr 2013

vcera polievka so zeleninou a kuracimi prsiami, ryza s bravcovym na stave. dnes zemiakovy privarok, parky, vajicka a chlebik 🙂

betka22betka
8. apr 2013

slepačia polievka zo včera, ostala mi ryža, tak som spravila zasa rizoto.....

betka22betka
8. apr 2013

@sona_v obdivujem Ťa, že si takto pripravuješ jedálniček na týždeň.....ja vždy improvizujem.......

rastulka
8. apr 2013

@abriela Akože tvrde? 😕 Treba ich vydlabat ešte horuce čiže ešte teple a potom ich bud ponamačat alebo ponatierat tou farebnou štavou,nechapem ako mohli byt tvrde 😨 ☹ P.s:krasna tortička 🙂

chloe001
8. apr 2013

Kelovy privarok.

abriela
8. apr 2013

@rastulka neslo mi to vydlabat ani teple. Pokusala som sa s nozom a lamalo sa mi to. Mozno aj preto, ze cesto bolo riedke a pridala som viac muky. Nevadi, zje sa to a nemala som sil hrat sa s tym. Robit oslavu pre 10 ludi a byt na vsetko sama s drobcom - nikdy viac 😝
Dakujem.

michaelamilan
8. apr 2013

@abriela nonezávidím ti.......ja som robila len tortu na krst, varila som len pre nás, do toho sa starala o malého a skoro som padla na hubu.....asi o jednej ráno som sa uložila k spánku 🙂

rastulka
8. apr 2013

@abriela Aha! Poznam to,aj ja som vždy sama s malou 🤐

abriela
8. apr 2013

@michaelamilan aspon, ze cas zmenili, lebo o 21-vej som KO. Kedze posledne 2 tyzdne po 24-tej maleho kojim kazdu hodinu. Ale je to za mnou a dnes som mala este 2 navstevy a relaxujem. Idem sa teraz ulozit 🙂 @rastulka
Ked bol drahy pocas VN doma 4 dni, vravela som mu, ze to nemal robit (uplne je to ine ked su doma dvaja), ze pribudne len dalsia vycitka.
Ale vidis, ake boli tvoje broskynky nadherne a ako zaujali 🙂

vejoma
8. apr 2013

Ahojte🙂 nepoznate prosimvas niaky recept , kde sa da vyuzit jablkova presnidavka mam jej vela a neviem co s nou :D
Dakujeeem a pekny dnik!

lencyca
8. apr 2013

Ahojte,aj my dnes dojedacky,akurat som malemu robila brokolicovu kremovu polievku 😉

raszuz
8. apr 2013

ahojte, zase po dlhom čase, chodím už tak sem tam do roboty, tak varím cez týždeň málo 🙂, takže víkend v sobotu vyprážaný syr, zemiaky, v nedeľu rezne, dnes segedínsky guľáš s knedľou, ale nie domácou, na jej výrobu som nemala chuť ani náladu 😀

traktor
8. apr 2013

@vejoma do kelimkov a zamrazit, budes mat super dren ked pridu horuce dni, uvidis ako sa ti bude minat 😉

jachin
8. apr 2013

po dlhom čase živánka 😝

joannas
8. apr 2013

@abriela fakt prvi krat?

joannas
8. apr 2013

@abriela velmy pekna

daniette
8. apr 2013

@vejoma namiesto jablkové želé môžeš použiť jablkovú výživu - tu je recept: http://varecha.pravda.sk/recepty/muffiny-s-jabl...

zuzkazp
8. apr 2013

mňam baby ked tu vidim tie láče koláče a kadejake mlsky vsetko mi je trebaaaa 😀 GLG!

raza
8. apr 2013

dnes bol kurací černohor s ryžou a makovo jabĺčková štrúdla z lístkového cesta 😉 a už mám zas o kilo viac 😅