Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievcata, mozem dat tortilla placky do mraziaku a pouzit neskor?dakujem
Napisem nase tyzdenne menu, v pondelok dojedame vzdy z nedele. 🙂
Utorok - cicerova polievka/kysnute kolace
Streda - cicerova polievka/spagety carbonara aj zeleninove
Stvrtok - sosovicova polievka/pecene zemiaky so zeleninou
Piatok - kapustnica s chlebikom
Sobota - karfiolova polievka/granatir
Nedela - karfiolova polievka a nieco z kuracich prs
@mizulienka ahoj v pohode mozes,ja niekedy urobim viac a zamrazim
@natal12 ja dnes na ranajky ovsenu kasu s jablkami,ale ked je mm doma tak väcsinou klasika pecivo, syry, zelenina , kava a caj 😉
Ja dnes hlivovy perkelt a spaldove halusky a polievku dojedame kyslu sosovicovu a sladku sosovicova pre malu 🙂
šampionova krémová plnena kapusta a vyskúšam nejaky chlebík vonku riadne leje tak nálada na bode mrazu 🙂 Lucka mi tu pomaly olizuje stranky a hlavne tu krásnu tortu od gabriely 🙂
@zklimekova dakujem, od teba to znie dobre 🙂
@natal12 Ja mám najradšej na raňajky čerstvé rožky s maslom a kakaom, alebo chlebík so syrokrémom a citrónovým čajom. Občas si uvaríme párky s horčicou a kečupom dokopy + pečivo, niekedy si namutkáme omeletu inokedy praženicu, do ktorej nadrobím chlebík - je to mňamka. Keď je staršie pečivo, tak ho vypražíme na vajíčku. Každú nedeľu papáme vianočku s maslom a bielou kávou Meltou, prípadne makovník. Alebo ja mám veľmi rada aj čokoládové vločky s kakaom 😝
Na dnešný obed som uvarila rizoto s bravčovým mäskom a kopou zeleninky
práve som sa rozhodla , že budem robiť dnes jablkovú štrúdľu a mrkvové mufinky s banánom ,alebo džemom a na zajtra ešte neviem, čo na obed, možno len klasické pečené kuracie stehná na kyslej kapuste a zemiakoch
Ahojte, dnes zeleninova polievka a chcem vyskusat kremove rizoto ( najskor ale smer obchod ) 😉
@natal12 ja mavam ovsenne vlocky, slnecnicove semiacka, jablko, niekedy banan, skorica, med, väcsinou jem to iste, nic ine mi nechuti a take ze parky a prazenicu a biele rohliky uz vobec nejem, skor nejake natierky s raznym chlebom, teraz som objavila od alfa bio vola sa to tataracik
fazulková polievka a deturence si rozkázali palacinky
Ja buchtičky spravím zajtrá deturence ich majú veľmi rady ale ja musím spraviť aspoň za dva plechy kedže mám 4 dievčence a piateho ocka 🙂
Dnes som sa rozhodla pre niečo ľahšie.. Kapustový šalát s pečenými zemiakmi 🙂 😉 😉
Receptík http://tipnajedlo.sk/recepty/kapustovy-salat-s-...
dnes párková polievka a šampiónvá omáčka 🙂
zeleninono - krupicová polievka . Francúzske zemiaky s udeným mäskom , páročkami , klobáskou .
@gianni Dobrý deň. Pozerala som album "danielaj" ale nenašla som recept na mrkvové muffiny. Pošlete mi prosím Vás? Ďakujem.
@deepred22 aky recept si pouzila na rafaelo. Zdaju sa mi take ine, bielucke.
@lululka555 kremove rizito 😨 . Poprosim foto aj receptik.
kuraci paprikas a noky 🙂
@sona_v žehlenie.......fuuuuj, na to mám babku 🙂
dneska zemiačkova kašička, paradajkova omačka, mäsove gulky a cesnačka 🙂

@natal12 Ahoj, ja som mala dnes natierku z trescej pecene: 2 konzervy trescej pecene (olej zlejem), maslo podla chuti, 1 trojuholnicek taveneho syra, biele korenie, sol, troska citr.stavy. Vsetko zamiesam el.slahacom a na zaver uz len rukou zamiesam nadrobno pokrajanu cibulku.