Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@deepred22 Aký veľký hrnček ste použila ? A je tam aj hrneček - ten aký veľký ? A kelímek šľahačky ? Koľko ml ? Viem, asi hlúpe otázky, ale mám rada všetko kokosové a nemám rada hrnčekové koláče - keď neviem presný postup. Ďakujem. 🙂
@slavka1307 Ahoj, ja som našla tieto: Skopírované: Mrkvové muffiny
400g mrkvy
250g kryštál.cukor
400g polohrubá múka
3 vajcia
1ČL mletej škorice
šťava z jedného citróna
200ml oleja
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
1ČL sódy
POSTUP:
Očistenú a na jemno nastrúhanú mrkvu dáme do misky a pridáme cukor, vanilkový cukor, citrónovú šťavu a vajíčka a dôkladne premiešame.
Múku zmiešame s práškom do pečiva, škoricou a sódou. Postupne primiešame k mrkve. Nakoniec vmiešame olej.
Košíčky plním tak do polovice. Pečie sa to na 180 stupňoch.
@daniette Ďakujem pekne. Vyskúšam.
@slavka1307 Aj ja ich chcem niekedy vyskúšať.
Ahojte,dnes ešte brokolicová zo včera,cestoviny s grankom na želanie,piekla som škoricové osie hniezda 😉
@slavka1307 ani ja som ich tam nenašla,ale niekde len napísala recept
tento je ale ten istý http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47171
dala som ale menej cukru
@natal12 to je latte macchiato(bez cukru) z dolce gusta- bez roboty 🙂
vyprážaný karfiol + zemiaková kaša.
plnená paprika a guľky v paradajkovej omáčke, domáca parená knedľa 🙂
@slavka1307
@daniette
vyskúšajte sú chutnučké..u nás miznú rýchlosťou blesku 😀 .a prvý krát ani netušili že tam ide mrkva 😉
@zklimekova Ja ich vyskúšam, len si pôjdem mrkvičku zobrať na dedinu a uvidím, čo mi syn na maffinky povie, lebo on sa nejako nekamaráti so zeleninou
@daniette ani moj ju nemá v láske 😠 ..v polievke..ju vyberá...v masku tiež...,ale muffiny mu chutia viac ako čokoládové..a čokoládu on je veľmi rád 😉
@slavka1307 v pohode..🙂 2 decovy hrncek,a slahacku rajo 180ml 😀
hrstková polievka, nutelové slimáky z lístkového cesta.
šošovicový prívarok s klobáskou,na večeru asi urobím opečenú knedlu s vajcom http://varecha.pravda.sk/recepty/knedle-s-vajco... ,ostala mi od včera 🙂
a na zajtra som akurat dorobila bravcove na leči s kolienkami
@levandullka pri tych tvojich prispevkoch mi vzdy vyhladne 🙂 tak krasne to servirujes.
domáca pizza- šunková pre malú, klobása a suchá saláma pre polovičku
@ivetka1981 ake nepodarene,ved su nadherne 😵
@linka jooj kdeze moja...su neforemne,vzor bol uplne iny...ale dik..si ma potesila... 😉
My sme mali borc a na druhe, kedze deti su prec, tak cestoviny s nivovou omackou a kuskami kuracich prs. Poobede ma manzel nachystany domaci pribinacik s piskotami.
@irsina83 ahoj, ako si robila tie kuracie knedličky? vôbec som ešte o nich nepočula. ale môžu byť dobré.......polievočka vyzerá veľmi lákavo!!!!!
dnes srdiecka na smotane s knedlou, a robila som znovu pecene zemiaky v supke 🙂 a jogurtove misky som robila. A rozmyslam ci neurobum vianocku ... 🙂
zemiakove placky s ohnivym maskom a bude aj na zajtra 🙂
@natal12 wau, varis ostosest
@katkas1 mnam,placky by som si dala aj s tym ohnivym maskom
@ivetka1981 co im chyba, vyzeraju dobre
tak rizoto kremove hotove ( uz aj zjedene ) taka rychlovka chutna 🙂 @abriela 🙂
a na vecer sa uz chladia smotanove pohare s mandarinkami a piskotami 🙂

@abriela http://recepty.vareni.cz/kokosove-rezy-rafaello/ piekla som ich naspodu truby ,aby kokos nebol "prismahnuty",bo by asi zhorkol 😝 ,takze mi ostal pekne biely ,jemne pripeceny 🙂