icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
15. apr 2013

Ahojte,vcera som myslela ze dnes budeme dojedat,ale moji chlapi vsetko zozrali 😠 ze take to bolo dobre,dnes som robila duplu 😀 to uz ked ma mm pochvalil,to je co povedat 😉

jachin
15. apr 2013

P: cuketová polievka, pečené zemiaky, acidko
U: brokolicová polievka, zemiakové lokše, mafiny
S: brokolicová polievka, zapekané cestoviny s lekvárom
Š: fazuľová polievka, zemiaky s bryndzou
P: fazuľová polievka, ryba na masle, zemiaky, tatárska

natal12
15. apr 2013

@titkovamiriam ahoj, odkial mas recept na tu slanú bábovku ??

nikushkasa
15. apr 2013

Dnes som mala strašnú chuť na rybu, tak som spravila pečeného lososa v alobale... 😉 😉 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/peceny-losos-v-alo...

olo2003
15. apr 2013

@andula30 super nápad s tou nátierkou, včera mi naši doniesli medvedí cesnak, tak hľadám čo s ním 😉

olo2003
15. apr 2013

@danielaj no krááásne sú obe 😉 ,ako nám tie deti rastú, náš Matej bude mať o 2 mesiace 3 roky, a stále sa pozastavujem ako mi to ubehlo, mám pocit, že rýchlejšie ako pri prvom synovi 🙂

salma22
15. apr 2013

z nedele mame kuraciu polievocku , svieckovu s knedlikom

trasko
15. apr 2013

my este mame kyslu fazulovu,ja mam este zo soboty drzky kotlikove mnam a vcera som piekla kurohus,domaci knedlik a dusenu kvasenu kapustu.mnaaam si nalozim!

olo2003
15. apr 2013

Ahojte, nebola som tu celý víkend, boli sme u svokrovcov, takže som ani nevarila-len tortu im upiekla na oslavu 😉 . no a dnes som ako rýchlovku po 100 rokoch uvarila francúzsku sáčkovú polievku- doplnenú o zemiaky, zemiakové pyré a rybie prsty. zajtra chlapci rozkázali parené buchty. a mám horu medvedieho cesnaku, tak idem robiť nátierku, pesto od @lea231, a asi aj halušky

nikushkasa
15. apr 2013

@levandullka môžem ťa poprosiť o recept na ten špaldový cisársky trhanec s jahodami? Ďakujem 😉 🙂

titkovamiriam
15. apr 2013

@natal12 fuha to neviem u nas 🙂 sa robi roky rokuce

titkovamiriam
15. apr 2013

ranajky- bryndzova natierka
obed- dukatove buchticky
večera- opekačka 😀 aj s ladovou kavou

levandullka
15. apr 2013

@hobit V mojom fotoblogu už je 🙂

levandullka
15. apr 2013

@womankc V mojom fotoblogu je recept 🙂

levandullka
15. apr 2013

@nikushkasa Samozrejme 🙂 Robila som podľa tohto receptu, len som pomiešala špaldovú a bielu múku
http://www.apetitonline.cz/recepty/4709-cisarsk...

luciok
15. apr 2013

@titkovamiriam Hmmm tie klobásky voňajú až sem 😝

tortelinka
15. apr 2013

@olo2003 aka je ta natierka z medvedieho cesnaku?

gelinka75
15. apr 2013

dnes peciem zemlovku a rybie file marinovane v jogurte s cesnakom a pecene zemiaciky 🙂

natal12
15. apr 2013

@titkovamiriam a inak moja ta tvoja slaná babovecka neni samí rožok ??? 😅 😀

nelinka1311
15. apr 2013

@lea231 krásne, ako vždy,šikovná 😉

abriela
15. apr 2013

Nedelne menu: syrova polievka s opecenym chlebom, raznici s opekanymi zemiakmi a banan v karamele (aj ked velmi lakavo nevyzera 😎 )

aadulik2110
15. apr 2013

@abriela a ako si spravila ten banán v karamele? ďakujem

natal12
15. apr 2013

@abriela Gabi ako si robila syrovú polievku ? 🙂 🙂

aadulik2110
15. apr 2013

@jachin v utorok a v piatok by som sa nechala pozvať k vám na obed :D

aadulik2110
15. apr 2013

@zklimekova krásna kuchárka 🙂 si šikovná

veve39
15. apr 2013

@abriela u nas vcera zeleninova polievka, pecene zemiaky "horec" (so syrom + smotanou), bravcova panenka na prirodno s omackou z korenovej zeleniny, kolacik zo soboty tvarohovy s malinami...dnes dojedacky 🙂

abriela
15. apr 2013

@aadulik2110 no mal to byt flambovany banan, ale nepozrela som si recept ako na to. Ja som to robila takto: na panvicu som nasypala cukor, skaramelizivala a zaliala po kvapkach trosku mliekom, aby karamel zredol. Potom supla do toho banan.
@natal je to chlebova chlebova polievka. Robime ju tu viacere. Pisala som, ze ja robim takto aj paradajkovu, aj syrovu. Poprazis cibulka, zalejes vodou, pridas stare pecivo, syr, ochutis, povaris a rozmixujes. Ako vidis na foto, v polievke je na kocky pokrajany oprazeny chlebik a na vrchu nastruhany syr.

nikushkasa
15. apr 2013

@levandullka ďakujem 😉

erika1111
15. apr 2013

@sasavi https://www.modrykonik.sk/fotoblog/erika1111/al... polejeme čokoladou alebo natrieme dzemom a postruhame nan cokoladu,pripadne mozme prerezat a natriet aj dzemom

nanulik
15. apr 2013

@abriela Ahoj prosim ta do tej syrovej po,ievky kolko toho streho peciva? A ake najradsej? A syr asi tvrdy...nie taveny?