Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@aadulik2110 ďakujem 🙂
dievčatá máte niektorá dobrý recept na tvarohové knedličky? naposledy, ked som ich robila, tak skončili v koši....totálne sa rozvarili. vopred ďakujem.
Ahojte,u nás v nedelu hovädzia polievka,rezne s ryžou a uhorkovým šalátom,dojedali sme aj včera 🙂
dnes asi bryndzové halušky so slaninou 😉
pecena treska, zemiakove pyre, salat
Mrkvova polievka a cestoviny so syrovou omackou 🙂
Ahojky , dnes kuracie prsia s ananasom ( idem robit prvykrat ) a basmati ryza k tomu. 🙂
@titkovamiriam mnamkove fotocky,hlavne ta druha - s tymi vonavymi klobaskami,hned by som isla grilovat 🙂
zemiakovy privarok s volskym okom alebo opecenou spekackou 🙂
@daniela1978 mam od tety: 200 g tvarohu, 200 g polohr. muky, 1 zltok, sol, 20 g masla, 1 dcl mlieka a 20 g praskoveho cukru.
@lea231 ďakujem a máš to odskúšané?
@daniela1978 moja mama aj jej sestra ano .... mam od nich recept
Ahojte kocenky uz mam navarene skorej velka dilema co navarit takze polievka paradajkova a granadir 100rokov sme ho nemali a ked pojdem na prechadzku co je zachvilu kupim salat ku granadiru 😉
@lea231 ďakujem skúsim.
Dobre ranko 🙂 U nas dnes este dojedacky z nedele. Som nejak neodhadla velkost masa. Takze k pecenej krkovicke som dovarila ryzu a uhorkovy salat. Vecer uvarim na zajtra spagety so slaninovo porkovou omackou.
@daniela1978 aj ja ich skusim lebo musim tvaroh minut ....ale az zajtra asi alebo vecer 😎
@lea231 no ja ich skusim asi dnes večer 🙂 snáď sa mi zasa nerozvaria......už mi sliny tečú 🙂
francúzske zemiaky, uhorkovo cibuľkový šalát 🙂
ahojte, dnes cuketovy privarok s maskom na kari, k tomu chleb 😉
ja dnes len rychlovku zapecene baklazanove a cuketove kolieska s rajskou omackou, syrom a morcacou sukou, koreniny ...o chvilku letim do prace 🙂
baby čo poviete ked mám zápálené ucho a uživam ATB + ušné kvapky možem ist von ?? a aby som nebola mimo tak my dnes rýchlu syrovú polievku z hráškom a tarhonové rizoto a kyslá uhorka k tomu 🙂 a rožmýšlam nad touto tortičkou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29935
síce ešte máme nedojedený koláčik aj študenstkú pečať 😀 tak načo budem robiť dalšie sladké bude nabudúce 🙂
ja som včera urobila tú chlebovú polievku ,ale vylepšila som to pórikom a šampiónmi a rozhabarkovaným vajíčkom a ako druhé som urobila tekvicovozemiakový prívarok s vareným vajkom a kto bude chcieť opečie si špekáčik k tomu
@ivetka1981 ahoj nedala by simi recept na ten falošný krémeš ?? vdaka 🙂 🙂
tak zasa varím na želanie- polovička chcela brokolicovú kremovu polievku a dhuhé budu kuracie steaky na grile
babulky gazdinky, keď robíte cuketovú polievku, tak ju robíte tak, že vydlabete len to vnútro?????
@michaelamilan Miška já podle stáří a velikosti, když jsou mladé tak ji oškrabu jako brambory a nakrájím osmahnu a pak už podle chuti..když jsem mela v lete velikou tak sem ji oškrabala vnitřek vydlabala a dala preč a z toho tuheho urobila polivku 🙂
@inffinity ďakujééééém.....lebo ozaj som nevedela 😀 LEn som počula že je treba dať tie semienka preč....ale to asi pri "starých" lebo sú už potom horké, nie????

Zajtra este dojeme od nedele vyvar, pre nas s drobcom palacinky, ocinovi zemiaky a parky v cesticku opecene