icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gabriella7
17. apr 2013

@womankc chcela som si uz dlhsie nieco od neho kupit a natrafila som na knihu vlastne to su recepty od P.Liptáka,DOBRY ROK, ktoré moc nemusím, ale tie recepty komentuje bukovský , prvá kucharska kniha z ktorej som nieco uvarila🙂 uz som z nej robila viacero vecí, a kupila som ju v nay za 3 eur, no nekup to🙂

gabriella7
17. apr 2013

Dnes bravčové karé na sušených hriboch s medvedím cesnakom...

natal12
17. apr 2013

@lencyca no moja mamina ich dostala ako darček na narodky tuším ale to bolo už strááááááášne dávno 🙂

vivusika
17. apr 2013

u nás dnes zvyšok francúzskych zemiakov od včera, ale upiekla som buchty so slivkovým lekvárom a s nutelou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38360 🙂

abriela
17. apr 2013

@levandullka terinu na odporucanie @lululky555 som odskusala je skvela.

abriela
17. apr 2013

@michaelamilan mne doky povedal, ze s cvicenim este mam pockat :-/. Tak absolvujem aspon dlhe prechadzky.
@miruska73 vekje len cislo 🙂. Prajem vsetko najlepsie
@veroninna1 mnam, skoda, ze nepatrim medzi tych co prisli gratulovat osobne. Pripajam sa aspon ku gratulantkam z MK. Prajem vsetko najlepsie a nech sa dari v kazdej oblasti.

levandullka
17. apr 2013

@lululka555 Dakujem pekne moja 🙂

lululka555
17. apr 2013

🙂 dnes nie buchty ,ale BUCHTISKA 😉 ,take riadne som ich este namala 😝 ,nechala som nejake hrube to cesto a zjedla som tieto tri a stacilo,ale inak fajnovucke ,mäkkucke s jahodovym a slivkovym lekvarom som plnila a poliala maslom

lululka555
17. apr 2013

@levandullka ides ju robit ? ak by si chcela ,napisem ti aj ten druhy receptik

pingu1
17. apr 2013

brokovnicova polievka a ryzovy nakyp

gianni
17. apr 2013

na večeru si teraz robím cuketu na slaninke a s vajíčkom...

natal12
17. apr 2013

idem urobiť na zajtra túto polievočku http://varecha.pravda.sk/recepty/milanska-polie...

daniela1978
17. apr 2013

@hyta tak už sú aj zjedené 🙂 cesto sa dalo v pohode vypracovať, len ja som nie príliš šikovná na to zagulanie knedlikov, to po mne opravil muž 🙂 inak boli dobré, skús ich.

lydia22
17. apr 2013

U nas dnes chlebova polievka a bryndzove halusky

veroninna1
17. apr 2013

@abriela dakujem velmi pekne 🙂

atiatko
17. apr 2013

Ahojte babenky, tak u nás dnes taká rýchlovka - bravčové stehno na šampiňónoch, baby karotke a zelených fazuľkových luskoch - dochutené len soľou a muškátovým orieškom, k tomu cestovinka, na a pre mňa s ocinkom čerstvý šalát z červenej kapusty a mladej cibuľky a pre synčeka domáci broskyňový kompót. Pekný večer všetkým 🙂

lienka2
17. apr 2013

dnes zeleninova polievka - struhana mrkva, cuketa, hliva a ryza, na druhe jedlo kuracie sote so slovenskou ryzou
zajtra a piatok sosovicova polievka s parkom a ryzovy nakyp a este som dnes piekla margot kolacik

gianni
17. apr 2013

a ešte teraz na rýchlo jahodový pohár s piškótami a mascarpone,kým som našla foťák jeden pohár už zjedol manžel 😉

bonaquaba
17. apr 2013

@womankc vdaka moc za napady,uz je aj zjedeny mnam,bol vybborny dakujem

bonaquaba
17. apr 2013

baby dnes som si spravila salatik bol vyborny,tak tu je recpet mrkvu a jablko postruhame pridame orechy hrozienka a medu podla chuti komu ako chuti a este trochu skorice do toho a je to vyborna mnamka 🙂

bonaquaba
17. apr 2013

@lululka555 tie buchticky vyzeraju fantasticky,ja by som ich aj 10zjedla,nielen tri,mnammmmmmmm, 🙂

luciok
17. apr 2013

@lululka555 Žena, nedráždi tými buchtami 😀

lenuss84
17. apr 2013

my dnes zemiaky poprekladane mletym masom/udusene na cibulke/ ,zaliate smotanou s vajickom a zapecene.navrch nastruhany syr.
zajtra gulasova polievka a pecene kur.stehna s ryzou. 🙂

alenocka777
17. apr 2013

ahojte,ja som dnes robila bolonske spagety 🙂 boli u nas na obede manzelovi kolegovia a vylizali taniere 😀 takze asi chutili 🙂

hyta
18. apr 2013

@daniela1978 Ďakujem ti veľmi pekne za informácie i obrazovú dokumentáciu...vyzerajú dobre, urobím ich teda i ja, tie predošlé ktorými som kŕmila WC misu ma riadne sklamali.

papuka
18. apr 2013

@lululka555 Táto je super, ja som ju vylepšila ešte 1dcl konakom, nie je ho tam cítit ale dodá super chuť 🙂 a ešte som tento receptík robila aj z husacích pečienok, no aké delikatessa 😀 😀 😀 URČITE ODPORÚČAM tento receptík

daniela1978
18. apr 2013

@hyta kludne skús, len poriadne pomučuj dosku aj ruky......lebo sa dosť lepí.

lululka555
18. apr 2013

@daniela1978 ahoj tvaroh si davala jemny ? vyzeraju fajne 🙂

vivusika
18. apr 2013

u nás dnes restované kuracie pečienky s čínskou zeleninou, tarhoňa a paradajkový šalát 😉

zklimekova
18. apr 2013

už mám navarený obedík 🙂 ..paradajková polievka s haluškami, kuracie sote so zelenou fazuľkou a ryža...je toho kopec ..aj na zajtra..poobede keď bude malá spať sa chystám na mrkvové muffiny, aj cesto na tortičku , aby som sa náhodou nenudila :D.. tešila som sa že dnes pôjdeme von a malá ma nádchu ako hrom, zajtra sme mali ísť do KE , tak musím zavolať :(