Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte 🙂 po skoro týždnovom varení len rýchloviek na dovolenka sa vracám do normálu 😀 takže dnes šošovicová kyslá so zemiakmi,madarský guláš s knedlou,idem vás dočítat čo ste dobré navarili a napiekli 😉
ahojte , tiez som tu dlhsie nebola a chybali ste my !!! 🙂
...za posledne dni som nevarila,ale papali sme u nasich toto : pecenu krkovicku spolu so zemiakmi , kuraci cernohorsky rezen,pecenu kacku,knedlu,kapustu a divinu so slaninkou na stave s ryzou....
dnes som urobila len rychlu rascovu polievku s haluskami a upiekla som kolac s ribezlovym dzemom a mletymi lieskovcami 🙂
@zklimekova krásna tortička 😉
My máme špagetky mňaaaaam 🙂))
@zklimekova
@abriela Vdaka kočky 🙂 Ešte mame kusok,otvorte okno....letttiiii 😀
@nelinka0401 nádherná tortička,si šikula 😉
Moje rychlovky za posledne dni: Mrkvovy krem, zemiakove gratine so salatom, zeleninove rizoto, teply dezert (banan, skorica, med, orechy na masle), tvarohove gulky plnene so slivkovym lekvarom a omackou (slivkovy lekvar, rum, hrozienka, skorica) a ovocne tiramisu pre muzovu neter k narodkam 🙂 dnes ideme s muzom robit 1.krat doma susi - drzte palce 🙂 😎
@lea231 vsetko vyzera uuzasne a mnamkovo 🙂 😝
@lululka555 diky, to boli rychlovky pocas ucenia na skusky 🙂)
plnená paprika
paradajkova polievka, francuzske zemiaky, salat z polnicka
na obed sparglova kremova polievka, ryza a hovädzie steaky a na veceru rizoto zo sparglou a kuracim mäskom
@joannas Kapustovy salat:
pouzila som 7dcl pohar sterilizovanej červenej kapusty, vajcia - 3 natvrdo uvarene, dietnu salámu - asi 300g, jogurt, smotana (mala ist majoneza, ale robila som dietnejsiu verziu), sol, korenie.
Z kapusty som sa snažila vyliať nálev, na struhadle, čo sa strúhaju jablka som nahrubo nastruhala vajcia aj salámu. Pridala som do toho, jogurt, kyslu smotanu - podla potreby a korenie. Dobre premiešala. To je vsetko.
Inspiraciu som hladala na webe a tak vznikol moj recept. Do googlu som zadala šalát z červenej kapusty.
@rastulka mnam 😝 , asi aj ja urobim,dlho sme nemali tortilly 😉
@lencyca dakujem 😉

ahojte. dááávno som tu nebola, tak pridám aspoň inšpirácie na pečenie 😵 , bábovka, perfektný a rýchly čokoládový koláč, strúhaný tvarožník a karamelové veterníky 😀 😀 , recepty sú u mňa v albume a idem nabrať inšpirácie od vás 😉 😉