icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
13. máj 2013

ahojte. dááávno som tu nebola, tak pridám aspoň inšpirácie na pečenie 😵 , bábovka, perfektný a rýchly čokoládový koláč, strúhaný tvarožník a karamelové veterníky 😀 😀 , recepty sú u mňa v albume a idem nabrať inšpirácie od vás 😉 😉

clarissa
13. máj 2013

@lenadka zavitky som potierala takou marinadou - horcica,sol,oliv.olej,trocha vody,gril.korenie,alebo hocijake korenie na maso 🙂 horcicou som potrela aj kazdy platok masa prv nez som ho zrolovala 🙂

lencyca
13. máj 2013

Ahojte 🙂 po skoro týždnovom varení len rýchloviek na dovolenka sa vracám do normálu 😀 takže dnes šošovicová kyslá so zemiakmi,madarský guláš s knedlou,idem vás dočítat čo ste dobré navarili a napiekli 😉

lululka555
13. máj 2013

ahojte , tiez som tu dlhsie nebola a chybali ste my !!! 🙂
...za posledne dni som nevarila,ale papali sme u nasich toto : pecenu krkovicku spolu so zemiakmi , kuraci cernohorsky rezen,pecenu kacku,knedlu,kapustu a divinu so slaninkou na stave s ryzou....
dnes som urobila len rychlu rascovu polievku s haluskami a upiekla som kolac s ribezlovym dzemom a mletymi lieskovcami 🙂

lencyca
13. máj 2013

@zklimekova krásna tortička 😉

bambulka987
13. máj 2013

My máme špagetky mňaaaaam 🙂))

rastulka
13. máj 2013

@zklimekova
@abriela Vdaka kočky 🙂 Ešte mame kusok,otvorte okno....letttiiii 😀

lencyca
13. máj 2013

@rastulka krásna tortička ako vždy 😉

lencyca
13. máj 2013

@nelinka0401 nádherná tortička,si šikula 😉

natal12
13. máj 2013

@abriela hej vela :( robila som podla receptu z varechy

lea231
13. máj 2013

Moje rychlovky za posledne dni: Mrkvovy krem, zemiakove gratine so salatom, zeleninove rizoto, teply dezert (banan, skorica, med, orechy na masle), tvarohove gulky plnene so slivkovym lekvarom a omackou (slivkovy lekvar, rum, hrozienka, skorica) a ovocne tiramisu pre muzovu neter k narodkam 🙂 dnes ideme s muzom robit 1.krat doma susi - drzte palce 🙂 😎

lululka555
13. máj 2013

@lea231 vsetko vyzera uuzasne a mnamkovo 🙂 😝

lea231
13. máj 2013

@lululka555 diky, to boli rychlovky pocas ucenia na skusky 🙂)

abriela
13. máj 2013

@lea231 ty davas stale take krasne foto. Uz zacinam podla foto vediet, kto vari, kto prispieva.

rendiz
13. máj 2013

plnená paprika

lea231
13. máj 2013

@rendiz mnaaaaaaaaam to milujem najviac na svete

lea231
13. máj 2013

@abriela aka si zlata 🙂

womankc
13. máj 2013

@lea231 tie tvarohové guľky , máš niekde recept na to cesto????

lenadka
13. máj 2013

@lea231 slintááám, chcem ťa za mamu, aby mi tie mňamky mal kto vatiť 😉 😀 😉

levandullka
13. máj 2013

Dnešný obed - pečené kura s hubovou omáčkou a pečenými jablkami

libka1
13. máj 2013

paradajkova polievka, francuzske zemiaky, salat z polnicka

rastulka
13. máj 2013

Naše dnešne tortilly s kuracim maskom 🙂

joannas
13. máj 2013

@abriela ako si robila ten kapustovi šalat?

cawes
13. máj 2013

na obed sparglova kremova polievka, ryza a hovädzie steaky a na veceru rizoto zo sparglou a kuracim mäskom

lea231
13. máj 2013

@womankc hej, mam ....hodim do albumu co tu mam

irsina83
13. máj 2013

kuracia tikka masala Jamieho Olivera a kozlacie cevabcici s quinoa

abriela
13. máj 2013

@joannas Kapustovy salat:
pouzila som 7dcl pohar sterilizovanej červenej kapusty, vajcia - 3 natvrdo uvarene, dietnu salámu - asi 300g, jogurt, smotana (mala ist majoneza, ale robila som dietnejsiu verziu), sol, korenie.
Z kapusty som sa snažila vyliať nálev, na struhadle, čo sa strúhaju jablka som nahrubo nastruhala vajcia aj salámu. Pridala som do toho, jogurt, kyslu smotanu - podla potreby a korenie. Dobre premiešala. To je vsetko.

Inspiraciu som hladala na webe a tak vznikol moj recept. Do googlu som zadala šalát z červenej kapusty.

jachin
13. máj 2013

@miriamr super že si dala sem tie veterníky! ja som rozmýšľala čo sladké na víkend spraviť a veterníky sme už dlho nemali, dobrý nápad....

lululka555
13. máj 2013

@rastulka mnam 😝 , asi aj ja urobim,dlho sme nemali tortilly 😉

nelinka0401
13. máj 2013

@lencyca dakujem 😉