icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michalag
13. máj 2013

nemate nieco dobre a rychle na večeru. Mna nic nenapada ☹

zuzananinka
13. máj 2013

chleba s maslom a lekvárom som sa dnes rozhodla na veceru, že bude :D je to rýchle a dobré
@michalag

jani74
13. máj 2013

ja som práve urobila chlebík vo vajíčku - zostalo nám dosť chlebíku po víkende

michaelamilan
13. máj 2013

dnes cestovinový šalát, párková polievka......A pripájam foto včerajších pivných rožkov......inak babulky, vy keď pečite domáce pečivko, vždy sa chválite, že sú na druhý deň ako čerstvé a mne akosi stvrdli :-/ Neviete čm to môže byť??? robila som všetko ako bolo v recepte, len cesto som miesila ručne a nie v pekárničke......ďakujem za rady......rada by som zasa tieto rožky spavila, ale eď budú tvrdkavé, tak ich už robiť nebudem ☹

katkas1
13. máj 2013

@rastulka mnam narobila si mi riadne chute 😀

natal12
13. máj 2013

@abriela moja dražé cukrírky myslíš porobit také mini guličky ?? 🙂 sladké to je dost

jankalac
13. máj 2013

my na veceru dukatove buchticky 😉

luciok
13. máj 2013

Dnes sme dojedali rezne so zemiakovým šalátom, ale bol prapodivný, nejako zhnedol a nikto nevie prečo. Svokra tam dala jablká, tak vraj preto. No a mne je teraz ťažko na žalúdok 😖

gianni
13. máj 2013

dnes sme si urobili kapustnicu...

zklimekova
13. máj 2013

@rastulka mňam....akurát som dnes rozmýšľala nad tortillou s maskom🙂... .tiež cez týždeň spravím..chlapci ma pýtali kuracie bagety....spomienky na dovolenku ich asi premohli 🙂..tak budú bagetky aj tortilly.

....inak u nás sa dnes dojedalo..čo nám babka zabalila....akurát na večeru som spravila vajíčkovú pomazánku 😉
zajtra má prísť na návštevu kamoška so synčekom...tak aj nejaký rýchly koláčik bude..asi rafaelo rezy ...

fordikford
13. máj 2013

@abriela aka je plnka v tom kolačiku 🙂

barbora84
13. máj 2013

@levandullka mnam, mozem poprosit recept na to kuriatko s pecenymi jablkami a hubami?

barbora84
13. máj 2013

@irsina83 poprosila bY som receptik aj na tu dobrotu od jamesa oliviera, dakujem!

levandullka
14. máj 2013

@barbora84 Samozrejme 🙂. Kura som piekla klasicky (iba sol, trosku korenia a podliala som ho trochu vodou). Omacka - na masle som podusila nakrajane sampinony plus zmes mrazenych hub (kupujem v Metre zn. Horeca), ked boli makke, podliala som vodou, osolila, okorenila a trosku zahudstila mukou. A jablcka su iba nakrajane na platky a opecene na masle 🙂

abriela
14. máj 2013

@fordikford jogurtova - rastlinna slahacka vyslahana so smotanovym jogurtom.

abriela
14. máj 2013

@natal12 ano presne tak. Bude to tvrde, ale v ustach sa hmota potom rozpusti. Ja ked mam zbytky, kt. stoja v chladnicke dlho, tak to zjem. Je to tvrde ako skala ale jedle 😉 .

lea231
14. máj 2013

vcerajsie vytvory : nase prve sushi robene doma ...s muzom sme sa nasmiali 🙂

eva7780
14. máj 2013

dnes este dojedame 🙂

vieruna
14. máj 2013

Ahojte. My budeme mat tento tyzden len take rychlovecky, lebo som bola v piatok flamovat a ja sa vzdy davam tyzden do kopy 😀 Vcera sme dojedali z vikendu francuzske zemiaky a pecene stehna s rozmarinom, dnes granatir so slaninkou. A na ostatne dni som prisla nazbierat inspiraciu sem 🙂

womankc
14. máj 2013

ja mám ešte celý hrniec polievky a ešte zvyšok druhej polievky, takže bude dnes polievkový deň a urobím asi nejaké rýchle cestovinky

nelinka0401
14. máj 2013

Ahojte,tak sme už všetko pojedli.dnes plnená fašírka so zemiakmi na čerstvej petržlenovej vňati a hlávkovým šalátom.polievka ešte ostala od nedele.
vo štvrtok idem robiť dalšiu tortu pre moju malú.bude mať 6 rokov.tak chcem skúsiť parížsky krém.máte niekto dobrý recept aj s postupom??ešte som ju nerobila 😅 dakujem

olo2003
14. máj 2013

@michaelamilan rožteky vyzerajú super, aj mne sa to tiež zo začiatku stávalo, piekla som v teplovzdušnej, tak som skúsala klasicky piesť len zhora a zdola ohrev, a už sa mi to nestáva. Ale treba sledovať aj cas,netreba to nechávať zbytočne dlho.Inak neskôr som skúšala opäť aj s ventilátorm ale pri menšej teplote a čase. Podľa mna to súvisí len s tým pečením, neviem čo iné by tam mohlo byť. Jáj a ešte je dobré po vybratí plechu z rúry zakryť to utierkou.
@lea231 mňá suši, vyzerá super

olo2003
14. máj 2013

My dnes dojedáme ešte vývar z nedele a ako druhé bude šošovicový prívarok s vajíčkom alebo klobásou. No a na večeru to istí chlieb vo vajci.

marylis
14. máj 2013

Lososa v koprovej omacke 🙂 mnam mnam

natal12
14. máj 2013

dnes ešte dojedáme 🙂

lululka555
14. máj 2013

Ahojte , vcera @rastulka 😉 narobila chute s plnenymi tortillami, tak dnes budu u nas 🙂

veroninna1
14. máj 2013

Mlete rezne so stavou, ryza

vieruna
14. máj 2013

@veroninna1 ako robis mlete rezne? Ja si ich pamatam strasne dobre z roboty z jedalne. Uz som skusala milion sposobov, ale bud to bola fasirka, alebo volaco ine, ale nikdy nie take, ako som chcela 😕

veroninna1
14. máj 2013

robim ich podla tohto receptu a maso som si pomlela bravcove stehno. http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-mlete...

veroninna1
14. máj 2013