Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
chleba s maslom a lekvárom som sa dnes rozhodla na veceru, že bude :D je to rýchle a dobré
@michalag
ja som práve urobila chlebík vo vajíčku - zostalo nám dosť chlebíku po víkende
dnes cestovinový šalát, párková polievka......A pripájam foto včerajších pivných rožkov......inak babulky, vy keď pečite domáce pečivko, vždy sa chválite, že sú na druhý deň ako čerstvé a mne akosi stvrdli :-/ Neviete čm to môže byť??? robila som všetko ako bolo v recepte, len cesto som miesila ručne a nie v pekárničke......ďakujem za rady......rada by som zasa tieto rožky spavila, ale eď budú tvrdkavé, tak ich už robiť nebudem ☹
my na veceru dukatove buchticky 😉
Dnes sme dojedali rezne so zemiakovým šalátom, ale bol prapodivný, nejako zhnedol a nikto nevie prečo. Svokra tam dala jablká, tak vraj preto. No a mne je teraz ťažko na žalúdok 😖
dnes sme si urobili kapustnicu...
@rastulka mňam....akurát som dnes rozmýšľala nad tortillou s maskom🙂... .tiež cez týždeň spravím..chlapci ma pýtali kuracie bagety....spomienky na dovolenku ich asi premohli 🙂..tak budú bagetky aj tortilly.
....inak u nás sa dnes dojedalo..čo nám babka zabalila....akurát na večeru som spravila vajíčkovú pomazánku 😉
zajtra má prísť na návštevu kamoška so synčekom...tak aj nejaký rýchly koláčik bude..asi rafaelo rezy ...
@abriela aka je plnka v tom kolačiku 🙂
@levandullka mnam, mozem poprosit recept na to kuriatko s pecenymi jablkami a hubami?
@barbora84 Samozrejme 🙂. Kura som piekla klasicky (iba sol, trosku korenia a podliala som ho trochu vodou). Omacka - na masle som podusila nakrajane sampinony plus zmes mrazenych hub (kupujem v Metre zn. Horeca), ked boli makke, podliala som vodou, osolila, okorenila a trosku zahudstila mukou. A jablcka su iba nakrajane na platky a opecene na masle 🙂
@fordikford jogurtova - rastlinna slahacka vyslahana so smotanovym jogurtom.
dnes este dojedame 🙂
Ahojte. My budeme mat tento tyzden len take rychlovecky, lebo som bola v piatok flamovat a ja sa vzdy davam tyzden do kopy 😀 Vcera sme dojedali z vikendu francuzske zemiaky a pecene stehna s rozmarinom, dnes granatir so slaninkou. A na ostatne dni som prisla nazbierat inspiraciu sem 🙂
ja mám ešte celý hrniec polievky a ešte zvyšok druhej polievky, takže bude dnes polievkový deň a urobím asi nejaké rýchle cestovinky
Ahojte,tak sme už všetko pojedli.dnes plnená fašírka so zemiakmi na čerstvej petržlenovej vňati a hlávkovým šalátom.polievka ešte ostala od nedele.
vo štvrtok idem robiť dalšiu tortu pre moju malú.bude mať 6 rokov.tak chcem skúsiť parížsky krém.máte niekto dobrý recept aj s postupom??ešte som ju nerobila 😅 dakujem
@michaelamilan rožteky vyzerajú super, aj mne sa to tiež zo začiatku stávalo, piekla som v teplovzdušnej, tak som skúsala klasicky piesť len zhora a zdola ohrev, a už sa mi to nestáva. Ale treba sledovať aj cas,netreba to nechávať zbytočne dlho.Inak neskôr som skúšala opäť aj s ventilátorm ale pri menšej teplote a čase. Podľa mna to súvisí len s tým pečením, neviem čo iné by tam mohlo byť. Jáj a ešte je dobré po vybratí plechu z rúry zakryť to utierkou.
@lea231 mňá suši, vyzerá super
My dnes dojedáme ešte vývar z nedele a ako druhé bude šošovicový prívarok s vajíčkom alebo klobásou. No a na večeru to istí chlieb vo vajci.
Lososa v koprovej omacke 🙂 mnam mnam
dnes ešte dojedáme 🙂
Ahojte , vcera @rastulka 😉 narobila chute s plnenymi tortillami, tak dnes budu u nas 🙂
Mlete rezne so stavou, ryza
@veroninna1 ako robis mlete rezne? Ja si ich pamatam strasne dobre z roboty z jedalne. Uz som skusala milion sposobov, ale bud to bola fasirka, alebo volaco ine, ale nikdy nie take, ako som chcela 😕
robim ich podla tohto receptu a maso som si pomlela bravcove stehno. http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-mlete...

nemate nieco dobre a rychle na večeru. Mna nic nenapada ☹