Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
fazulova s cestovinou ,pizza rožky
Ahojte,chcem sa opýtať či ste robila niektora tento sunqikovy koláč a či sa podaril 🙂 http://static0.asmira.com/photo/58/334558/album... 😉
Ahojte, chcem sa spytat, ci nepoznate niaky recept na kolac, kde sa daju vyuzit 4 zltky, dakujem 🙂
a na obed je dnes u nas cicerove kari s ryzou a este trhanec zo vcera🙂 Vsetkym dobru chut a pekny den ;)
@chantalle tie medove si piekla ty?ako si to zdobila vyzera to pekne
idem si po inspiraciu, co uvarit cez vikend...uz rodina nevie, co by od dobroty jedla...
@nelinka0401 vsak kolac som Vam zjedla :DD tak uz nieje... skusim ho aj ja... len recept od oka...hmmmm... polohruba muka, vajce, kvasok, olej... este co?
fazuľkový prívarok + párok + zemiačky
@ifkael jaj moja,ved si si ledva kúsok dala 😀 😀 😀 malá večer vyjedala.
no polohrubá múka,olej,vajíčko,trošku soli,trochu cukru,mlieko,kvasnice
mlieko už pridáš postupne,ved vieš ako 🙂 😉
Kočky, cez Vianoce som našla na MK recept na škoricové hviezdičky a lá Nigela - vôbec nemôžem nájsť album u koho som to videla. Bolo to podobné lineckému cestu a chutili skvelo... Prosím ak viete o čo ide napíšte mi recept alebo link. Ďakujem 😀
@nelinka0401 jasnee. od oka :D
Dievčatá, nejaké osvedčené receptíky na niečo slané z cesta? Ale nie z lístkového... Ďakujem 🙂
Dnes som nevarila, zostalo nám zo včera zo sviečkovej, dnes som robila len maškrtu 🙂
Jablko v cestíčku 🙂
tvarohove gulky so struhankovou posypkou, dojeme polievku zo vcera, kupila som bravcove koleno, tak ho uvarim v kapustnici a zajtra ho asi este nasledne upeciem...
dnes sa u nás podáva pstruh na masle a "šťuchané" zemiačiky s jarnou cibuľkou a rajčinkový šalát
u nas dnes paradajkova polievka, bravcovy perkelt, kolienka, na zajtra som slubila synovi palacinky 🙂
Kakaové palacinky s tvarohom
@ifkael presne 😀 😀
vy ste všetky také šikovné, aj ja chcem vedieť variť a piecť také dobrotky ☹
U nás dnes falošná gulášová polievočka a palacinky s domácim marhuľovým džemom a tvarohom.
u nas cesnacka a kuracie na smotane s cestovinami
dievcata dakujem za receptik na pribinackovy krem....dam vediet ako sa mi podaril 😀 dnes som robila porovu polievku kremovu a granadir ....bude aj nazajtra....no a idem si dat zehliaci maraton mam plnu susiaren a dnes ma caka 5 uplne plnych praciek tak zehlit skoncim asi v nedelu 😀 😀 😀 🙄 🙄 🙄 no ked som sa tarala uz tyzden tak mi treba ,....ale aj zahradu bolo potrebne pokopat a po tychto dazdoch myslim ze burina porastie rychlostou blesku... 😠 tak potomdam zase okopavaci maraton.... 😖 😀 😀
@abriela je len z hmoty vysoký cca 11cm, použila som smartflex.. je ako pohár..potiahla som takú polystyrénovú guličku , ktorú som rozrezala...tak nerovnomerne..menšia časť na spodok ...a nechala stuhnúť...odfotila som ti ho vrch aj spodok 😉 ..ešte mi tam špáradlo trčí..lebo tam bol doteraz polystyrén som si to nevšimla až pri fotení....musím odštiknúť
Dneska bola cícerová polievka so zeleninou a celozrnné špagety s rajčinovo-bazalkovou omáčkou a parmezánom, mňam🙂
ja som dnes nevarila, dojedali sme od včera , do večera asi ešte bábovku spravím ..osladíme si zachmúrený deň 🙂
dievcata kedysi som robila od vas vybornu zemlovku!!! a neviem najst recept. pomocccccccccccccccccccc
@levandullka ahoj ja mám osvedčené tie syrové pagačiky štvorčekové,už som ich robila odvtedy asi trikrát...mám ich aj v albume ....všetkým chutili zatial 😉 a neni s nimi veľká robota

@audiova vid moj fotoblog, je tam uz recept